Aç karnımı doyuruyormuş.

herwood

can oğlum bal kizlarim
Kayıtlı Üye
3 Mart 2009
1.923
700
373
Merhaba hanımlar
14 yıllık evliyim 3 tane çocuğum var evliligimde yolunda gidiyor çok şükür ben oldukça sakin bir yapıya sahibim esimde iyi biridir aslında ama çabuk sinirlenen ve sinirlendiğinde ne söylediğini pek bilmeyen bir tip öyle evimizde kavga bagrisma pek olmaz.

Geçen gün 4 yaşındaki kızım çok hastalandı ve canı hep karpuz istedi bende kış mevsimi bulamayacağımizi söyledim ama sabah kahvaltıda yine istedi bende eşime bak kızın karpuz istiyormuş ben oğluna hamileyken bir bisküvi bile alıp gelmemiştin belki kızın istiyor diye karpuz bulursun dedim. Kayın valide de yanimizdaydi sanki bu adam size hiç birşey almiyormus gibi konuşuyorsun dedi ve bizimkinde ipler koptu.
İnsan nankör olmaya görsün eline sınırsız kredi kartı verdim babasının evinde aç yaşıyordu aç karnını doyurdum böyle oldu dedi
Tabi ben şok ne acligimi gördün gayette karnımda toktu keyfinde yerindeydi dedim. Mutfağa gittim o sinirle mutfağı bir güzel temizledim bu gülerek yanıma geldi bak sinirlenince ne güzel temizlik yapıyorsun dedi bende
Sabah aç karnımı doyurdunya onun için mutfağıni temizliyorum akşamda aç karnımı doyuracaksinya onun içinde salonumu temizleyeyim yoksa çocuklarına mi bakayım dedim
Konuyu saptırma ben para elinde istediğini kendinde alabilirsin anlamında söylemiştim dedi hem sen baslattin dedi bende senin kadar ağır konuşmadım kusura bakma ne demek acikla o zaman dedim bana demezmi bundan 10 yıl önce sana 300 TL ayakkabı almıştım her istediğini yapıyorsun bir kredi kartının limitini bitirdin diğerine geçti .Bir sürü laf dedim kendime harcadığını tek bir harcama gostersene ne aliyorsam hepsi ya market ya kasap ya manav ( bu arada 2 aydır kayınvalidem ve goruncemde bende) ister istemez masraflar arttı
3 gündür konuşmuyorum arada çocuklarla ilgili bir şey olursa o kadar laf atıyor normalde gün içinde aramazdi 2_3 kere aramaya başladı ama hiç yüzünü dahi görmek istemiyorum çok zoruma gitti şimdi nasıl davranacağını bilmiyorum hatasını anlasın istiyorum yoksa ben mi çok büyütüyorum bilmiyorum akıl verin bana hanımlar.

Annesinin yaninda kocaniza yillar oncesindeki bir yaraniz hakkinda laf sokmussunuz yani en olmayacak seyi yapip, tadinizi kacirmak icin firsat yaratmissiniz o da bu firsati gayet iyi degerlendirmis.

Madem iyi bir koca neyi zorluyorsunuz ki ya da birikmis sorunlar varsa icinizde laf sokarak, trip atarak, sitem ederek cozulmez ki neyse derdiniz uygun yolla cozun ya da dertsiz basiniza dert acmayin derim.

annesine yaranmak için saçmalayan bir erkek daha. yüz vermeyin, burnu sürtsün biraz daha. konuşup barışmak isterse nasıl annesinin yanında efeleniyorsa onun yanında özür dilesin. sabırlar diliyorum gerçekten çok gereksiz konuşmuş eşiniz.

Geri adım atmayın hatasını anlasın...
Kv ve görümce neden sizde kalıyorlar?
Bu erkekler gerçekten nankör ya...

bak kızın karpuz istiyormuş ben oğluna hamileyken bir bisküvi bile alıp gelmemiştin belki kızın istiyor diye karpuz bulursun dedim.

Bunu demenizdeki sebep nedir Allah aşkına? Gerçekten anlayamıyorum.
Bu üslupla mı söylediniz cidden?

Eşinizden bir farkınız yok ağır ve densiz konuşmakta. Onun yaptığı da densizlik, sizinki de...

Üstelik başka insanların yanında söylemişsiniz. Neden? Karpuz alması için mi? Laf sokmuş olmak için mi? Oğlunuzun ONUN oğlu olduğunu belirtmek için mi? Siz oğlunuza hamileyken bir şey almamasının kinini seneler sonra halen gideremediğiniz için mi?

Laf sokmak= Karşınızdaki kişiyi kendinizden uzaklaştırmak garantisi.

Tebrikler. İkinize de...

Cok sinirlendim . Keske kaynananin yanında olmasaymış bu atışma
Esinizle bir sure muhattap olmayın derim hatasini iyice anlamasi lazim,anlamış gibi gözüküyor ama yaptığı büyük terbiyesizlik

E mumu yakıyorsunuz, mum eriyince de neden eridi. 2 kişilik konular 3. birinin yanında ister şaka yollu ister ciddi olsun, açılmaz. “bi bisküvi bile almadın hamileyken” dese eşim, bende yediği bütün paraları boğazına dizerim yani, kusura bakmayın.

Anasinin yaninda o ettigi lafi burnundan fitil fitil getiremediniz mi?

Eşinizin söylediği laf çirkin ötesi çirkin. Ama siz de normal şekilde istemek yerine gereksiz şekilde laf sokmuşsunuz. Üstelik annesi de varmış. Kim olsa sinirlenir.

Normalde bir şeyleri esirgeyen bir insan mı bilmiyorum. Size hep bu muameleyi yapıyorsa büyük sorun var, çekilecek dert değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…