Acaba kocam aldatıyormu

Napacam bilmiyorm ki kocasyla cok samimi eşim iş yerinde hep beraberlee birine demesem içime dert olr
Kadina söyleyin neden esime msj atiyorsun once kocana danis böyle seyleri de.birazda tehditvari olursa anlar umarim.anlattiginiz duruma gore siz haklisiniz sonucta kardesi degil evli kocayla kadinda kanka olamaz sonucta evlilik diye bir sey var evlenirken bazi davranislarimizdan vazgecmemiz gerektigini biliyordur.esinizde kabahatli cunku o da artik evli oldugunun farkinda olmali

Benim eşimin 7 sene aynı evde kalıp aynı yerde çalıştığı 2 can ciğeri var.
Hepimiz Evlendik 2 senede aynı yerde oturduk. Biriyle altlı üstlü, diğeri yakında.
Samimiyeti nasıl anlatsam ki resmen aynj evde yaşadık gibi. Bi uyumaya ayrılırdık.
Hepsi çalışıyor ben ev hanımıyım. Zaten yemek yapıyorum uğraşmayın diye bize çağırırdım. Sabaha kadar sohbet eğlence.
Eşim herhangi birinin eşiyle baş başa bi yere de gitse asla aklım kalmaz. Ben gitsem onunda kalmaz.
Hamd olsun güzel bir dostluk var.

Buna rağmen.
Ben herhangi birine x abi çok rüzgar var korkuyorum yazmam.
Niye yazayım ne alaka. Kocam dururken.
Onlardan birinin eşi de benim eşime yazmaz korkuyorum abi diye.

Aynı evde yaşadık resmen diyorum, bu samimiyete bile yazmam diyorum. Sen tartıyı ona göre yap canım

Kocam bir arkadaşı var cok samimi bizim düğüne falan d geldi.. ailesini faln da tanıyor ..adı ümit
Konı şu::: ümit 2 ay oldu evleneli ben bi.türlü eşine karşı içim ısınmadı nedense ..onlara gittgmz zaman kocam kıza takılır şaka falan yapar gülerler ..
Ben pek ısınamadım kıza ..
Herşeyde eşim o kıxı örnek verir. bana en ufak olaylarda ..ben ilk başlarda öyle düşünmedim için takılmadım. 2 hftadır içimi kemiren bişey var ..bugunde cok rüzgar vardı kz eşime msj atmış..
**Mikail abi cok rüzgar var pencerenin camları kırılacak gibi cok korkuyorun acaba bişey olur mu?**
Msj bu bende bana niye atmıyor sana yazıyor dedim..
kocama snir oldum ..kocamda hemen arıyor kızı korkuyorsan gel bize falan dedi ..kızda yok dedi.. ben mi abartıyorum acaba.. gerçekten bu düşünce aklımdan ckmıyor
Bence bu mesaj baska bir ablam iceriyor gorundugu gibi ruzgar falan degil

Kocam bir arkadaşı var cok samimi bizim düğüne falan d geldi.. ailesini faln da tanıyor ..adı ümit
Konı şu::: ümit 2 ay oldu evleneli ben bi.türlü eşine karşı içim ısınmadı nedense ..onlara gittgmz zaman kocam kıza takılır şaka falan yapar gülerler ..
Herşeyde eşim o kıxı örnek verir. bana en ufak olaylarda ..ben ilk başlarda öyle düşünmedim için takılmadım. 2 hftadır içimi kemiren bişey var ..bugunde cok rüzgar vardı kz eşime msj atmış..
**Mikail abi cok rüzgar var pencerenin camları kırılacak gibi cok korkuyorun acaba bişey olur mu?**
kocama snir oldum ..kocamda hemen arıyor kızı korkuyorsan gel bize falan dedi ..kızda yok dedi.. ben mi abartıyorum acaba.. gerçekten bu düşünce aklımdan ckmıyor
Ben olsam misafirliğe gidelim der, erkeklerin de yanubda derim . Kusura bakma ama neden benim eşime mesaj atıyorsun? En kötü eşin bağırır çağırır utanır bozulur. .iletisimi de boylelikle kesmis olursunuz.öylesine ,böylesi müstahak.

Valla bence "korkma ben geliyorum yanına" cevabını beklemiş.

Ben mi çok fesatım acaba? İnsan niye kocası duruken elin adamına böyle msj atar ki? Ay bı de camın tıngırtısından korkmak nedir Allah aşkına. Piremses
Seytan diyo al kafasını cama vur bir iki . Ne korku kalır ne bisey 🤣

Kiminle olursa olsun, bu kadar mesafesizlik, içli dışlı olmalar, aile düzenini bozan şeyler.Kadına ve eşinize tepkinizi koymalısınız.Karşı tarafın eşide bu mesaj olayından haberdar olmalı.Başınıza mide bulandırıcı işler gelmeden tedbirinizi alın.

İkinci evliliğimi yaptım ben. Anlattığınız, İlk eşimde yaşadığım mevzu.. okulda görev yapıyorum o zamanlar. Kocam ve kadın aynı zümrede ben başka.. kocam sigara içer ben içmem. Kadın sürekli yanıma gelir sigara içen erkeğin kokusuna bayılıyorum filan der. Önce anlamadım. Hatta dalga geçtim ne akılsız karı diye. Sonra kocama sürekli bazen komik bazen müstehcen karikatürler attığını farkettim, bu sebeple kocamla tartışmaya başladık.. en son bi akşam seni rüyamda gördüm diye mesaj attı. Eşini aradım. Gürol abi dedim eşine ulaşamıyorum sanırım telefonu çekmiyor kocamı rüyasında görmüş onu yazıyodu whatsapp tan mealini söylemek için aradım ama sen ona söylersin artık dedim. Sonuç.. onlar boşandı ve sonra kocamın farkına vardım ben de boşandım. 😁 kocalarınıza fırsat vermeyin.

Al karşına konuş rahatsız oluyorum de..
Ben olsam kıyameti koparırdm

İkinci evliliğimi yaptım ben. Anlattığınız, İlk eşimde yaşadığım mevzu.. okulda görev yapıyorum o zamanlar. Kocam ve kadın aynı zümrede ben başka.. kocam sigara içer ben içmem. Kadın sürekli yanıma gelir sigara içen erkeğin kokusuna bayılıyorum filan der. Önce anlamadım. Hatta dalga geçtim ne akılsız karı diye. Sonra kocama sürekli bazen komik bazen müstehcen karikatürler attığını farkettim, bu sebeple kocamla tartışmaya başladık.. en son bi akşam seni rüyamda gördüm diye mesaj attı. Eşini aradım. Gürol abi dedim eşine ulaşamıyorum sanırım telefonu çekmiyor kocamı rüyasında görmüş onu yazıyodu whatsapp tan mealini söylemek için aradım ama sen ona söylersin artık dedim. Sonuç.. onlar boşandı ve sonra kocamın farkına vardım ben de boşandım. 😁 kocalarınıza fırsat vermeyin.
Gülsem mi üzülsem mi bilemedim 🤣🤣🤣
Agsggsgsg iyi demişsinz valla arayıp 🤣🤣

Ben kesin bir dille kıza haddini bildirmeniz gerekiyor, rüzgar esince ben Ümit’e mesaj atmıyorum kocamanla paylaşıyorum bu durumu sen de öyle yap diyebilirsiniz. Ama eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek diye bir şey var onu yapmayın ne eşinize karşı ne de kıza karşı. Sadece tavrınız belli olsun kız bunu anlasın yapacaklarınızdan çekinsin ki bir daha eşinize yaklaşamasın. Eşinize de ben seni biliyorum senden yana içim rahat ama evli bir kadının sana mesaj atması doğru değil Ümit de bu durumdan rahatsız olur mesafene dikkat et gibi bir uyarı yapabilirsiniz. Eşinize güvendiğinizi vurgulayın onun sağlam karakterli olduğunu filan söyleyin ki bu durum içten içe onu rahatsız etsin

Back
X