Acemi tarot

bu yıl evleneceğim insanla tanışma olucakmı.

Bir kısmeti tepmişsin canım o yüzden bu yıl pek olası durmuyor. Bundan dlayo geçmişle ilgili önceki sevgilinle ilgili sürekli hayallere dalıyorsun. O anlarda yaşıyorsun genellikle. Ama hepsi geçecek tekrar aşık olacaksın. Yeni bir yuvakurmanı saglayacak bu aşk.
Evleneceğin insanla tanışman gelecek yıl mart ayı cıktı.

özecimmm banada bakarmısınn tarot canımm sevdiğimle nolucaz bizz evlilik var mı bna yakında varsa kimle nezaman :)))

özecimmm banada bakarmısınn tarot canımm sevdiğimle nolucaz bizz evlilik var mı bna yakında varsa kimle nezaman :)))

Başkalarının aracılığıyla aranızdaki ilişki yeni bir seviyeye taşınıyor. Bir arkadaşlık aşka dönüşebilir. Ama kartlaında bu kişiyle evliliğe dair bir şey çıkmadı canım. Evlilik için tarih kartında eylül ayı çıktı canım.

ohaaaaaaaa bukadarrrr olurrrrr özeci blyomusunnn kahve falım baktrmıştım beni hc tanımayan bilmeyen birisne bana eylül ayında evlenicegmi söyledii birde komşuma baktrmışdım suanki sevdiğim cocukla yüzük takmanıza 4 ay var dedi bana yuva kurucaksınız dedi bana suanda sende eylül dedin şokk oldummm yaaaa ayyyyyy bid esevdiğimle evlenyormuşşş şok şok şok:ÇD:

suanki evdiğim cocuklamı aramızdaki ilşki yeni bir seviyeye taşınıyor birisinin aracılıgıyla ?
sevdiğim cocukla evlilik cıkmadımı kimle evlencem ben kızzz

Canım hayatıma birinin girmek üzere olduğundan bahsetmiştim. Olumlu oldu ama aklımda bazı soru işaretleri var sebebini bilmediğim. Acaba ileride bi olumsuzluk yaşayacak mıyız bunu merak ediyorum :26:

Evet şu anki sevdiğin çocukla yeni seviye derken mevcut olduğunuzdann daha ileri samimi bir durum. Canm kartlarında sadece bir ilişkinin aşka dönüşmesi- yeni bir seviyeye taşınması gibi şeyler çıktı. Bir yeni seviyeye taşın anacım evliliği sonra düşünürsün ilahi yaaa evlensen su cocukla en cok ben sevineceğim kuzusu ne nazlı bir oğlanmış böyle naz niyaz yeni gelinlerde yok :)

Ablacım bana da bakar mısın eski sevgilim başkasıyla,bana dönecek mi ? ne zaman döner ?

Canım sanki sana bu konu ile ilgili bakım yapmıştık aynı soruya iki kere bakmıyorum farklı bir soru olması gerekiyor. Yanılıyorsam beni düzelt...

Canım hayatıma birinin girmek üzere olduğundan bahsetmiştim. Olumlu oldu ama aklımda bazı soru işaretleri var sebebini bilmediğim. Acaba ileride bi olumsuzluk yaşayacak mıyız bunu merak ediyorum :26:

İlişki açılımı var bi tane ona bakayım ama bugün bakamam yarın ya da hafta sonuna olur canım o çok uzun yorucu çünkü.

Canım sanki sana bu konu ile ilgili bakım yapmıştık aynı soruya iki kere bakmıyorum farklı bir soru olması gerekiyor. Yanılıyorsam beni düzelt...

Ben yeni farkettim abla onu kusura bakma olur mu :/
Peki hayatıma yeni birinin ne zaman gireceğini sorsamm ? :)

suaralar cok uzak bana zaten bir yakınlaşsın elbet kırıcam kafasınıda uyuz pislik eşşek erifff ahh delirttiyo benii bunun nazlarıı
aynenn kuzucumm şu seviiyeleriii artık cıkartalım üst katmanlara cıkalımmm evliliğe acelem yok

ben bile kız oldugum halde naz yapmıyorum yavrumm yaaa kırcam bu cocugun biryerlerini işkolik oldu cıktı zaten iyice

özeciiimmm benimle ve onunla ilgili aklından ne geciyorr hislerin nediyor senin kendi hislerinn canım sence ?:44:

Bence canım senin onu sevdiğine güveni var ve onu bekleyeceğini biliyor. Bu yüzden işe odaklanıyor. Onu sabırla beklersen iyi bir işi olan eşin olabilir diye düüşünüyorum :)

Bence canım senin onu sevdiğine güveni var ve onu bekleyeceğini biliyor. Bu yüzden işe odaklanıyor. Onu sabırla beklersen iyi bir işi olan eşin olabilir diye düüşünüyorum :)

cok begendim bu hisleriii amaa benn :))))) bal damlıyo bal cok sağol özecimmm

mrb bende baktırabilir miym?23 yasndaym.terazi burcuym.6 ay ònce nisanlmdan ayrldm.o döncek mi?gelecekteki is ask durumları nasl olcak?tesekkür ederm.

Iyi gunler birde bana bakarmisin ilskim konusunda kararsiz ve cikmazdayim aklimda soru isaretleri var ama uzun surede cozulebilicek seyler kartlar ne der acaba :)

Kusura bakmaın hafta içi çalışıyorum çok yorgun bir kafayla dönüyorum ondan hafta içi pek bakamıyorum. Ama bugün fırsat olursa bakıcam.

Hımm sen kusura bakma daha öncede fal konusunun birine yazmıştımda oradaki konu sahibi sıkılınca bıraktı sanırım hiçbir açıklama da yapmadı o yüzden yine aynı olayı yaşadım sandım
Peki müsait olduğunda bu kişi ile ne zaman bir ilişki başlayacağını ve nasıl bir ilişki olacağınıda yazabilir misin çok olmazsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…