bu yıl evleneceğim insanla tanışma olucakmı.
özecimmm banada bakarmısınn tarot canımm sevdiğimle nolucaz bizz evlilik var mı bna yakında varsa kimle nezaman :)))
Başkalarının aracılığıyla aranızdaki ilişki yeni bir seviyeye taşınıyor. Bir arkadaşlık aşka dönüşebilir. Ama kartlaında bu kişiyle evliliğe dair bir şey çıkmadı canım. Evlilik için tarih kartında eylül ayı çıktı canım.
ohaaaaaaaa bukadarrrr olurrrrr özeci blyomusunnn kahve falım baktrmıştım beni hc tanımayan bilmeyen birisne bana eylül ayında evlenicegmi söyledii birde komşuma baktrmışdım suanki sevdiğim cocukla yüzük takmanıza 4 ay var dedi bana yuva kurucaksınız dedi bana suanda sende eylül dedin şokk oldummm yaaaa ayyyyyy bid esevdiğimle evlenyormuşşş şok şok şok:ÇD:
suanki evdiğim cocuklamı aramızdaki ilşki yeni bir seviyeye taşınıyor birisinin aracılıgıyla ?
sevdiğim cocukla evlilik cıkmadımı kimle evlencem ben kızzz
Ablacım bana da bakar mısın eski sevgilim başkasıyla,bana dönecek mi ? ne zaman döner ?
Canım hayatıma birinin girmek üzere olduğundan bahsetmiştim. Olumlu oldu ama aklımda bazı soru işaretleri var sebebini bilmediğim. Acaba ileride bi olumsuzluk yaşayacak mıyız bunu merak ediyorum :26:
Canım sanki sana bu konu ile ilgili bakım yapmıştık aynı soruya iki kere bakmıyorum farklı bir soru olması gerekiyor. Yanılıyorsam beni düzelt...
Ben yeni farkettim abla onu kusura bakma olur mu :/
Peki hayatıma yeni birinin ne zaman gireceğini sorsamm ? :)
Evet şu anki sevdiğin çocukla yeni seviye derken mevcut olduğunuzdann daha ileri samimi bir durum. Canm kartlarında sadece bir ilişkinin aşka dönüşmesi- yeni bir seviyeye taşınması gibi şeyler çıktı. Bir yeni seviyeye taşın anacım evliliği sonra düşünürsünilahi yaaa evlensen su cocukla en cok ben sevineceğim kuzusu ne nazlı bir oğlanmış böyle naz niyaz yeni gelinlerde yok :)
suaralar cok uzak bana zaten bir yakınlaşsın elbet kırıcam kafasınıda uyuz pislik eşşek erifff ahh delirttiyo benii bunun nazlarıı
aynenn kuzucumm şu seviiyeleriii artık cıkartalım üst katmanlara cıkalımmm evliliğe acelem yok
ben bile kız oldugum halde naz yapmıyorum yavrumm yaaa kırcam bu cocugun biryerlerini işkolik oldu cıktı zaten iyice
özeciiimmm benimle ve onunla ilgili aklından ne geciyorr hislerin nediyor senin kendi hislerinn canım sence ?:44:
Bence canım senin onu sevdiğine güveni var ve onu bekleyeceğini biliyor. Bu yüzden işe odaklanıyor. Onu sabırla beklersen iyi bir işi olan eşin olabilir diye düüşünüyorum :)
İlişki açılımı var bi tane ona bakayım ama bugün bakamam yarın ya da hafta sonuna olur canım o çok uzun yorucu çünkü.
Kusura bakmaın hafta içi çalışıyorum çok yorgun bir kafayla dönüyorum ondan hafta içi pek bakamıyorum. Ama bugün fırsat olursa bakıcam.
1-aşk:
Burcu ya da yükselenei ateş grubu birine aşık olacaksın. Bu kişi yeni atıldığın bir çalışma alaında tanışacağın bir kişi olabileceği gibi çevrende eskiden beri varolan ama o gözle bakmadığını düşündüğün biri de olabilir. Karizmatik, bilgili, güvenilir, başarılı biri. Tam anlamıyla bir aşk ilişkisi değil yarı aşk yarı mantık olacak terciihn. Hem hoşlanacaksın ama aynı zamanda mantıgına da uyan birisi olacak körlemesine bir aşk görünmğyor.
2-iş:
İş konusunda ilk başta hayal kırıklığına uğramış olabilirsin. Elindeki mevcut iş seni memnun etmyor olabilir. Ama pes etme gayretini devam ettir azim ve kararlılıkla devaöm ettiği sürece bolluk seni bulacak sabrının karşılığını alacaksın. Yine de uzun vadeli planlar yapmakgtan kendini alıkoyma. Geleceğini sürekli planla hep bir adım öteye ilerleyecek işler peşinde olacaksın. Bu sayede yeni iş anlaşmaları ve projeler söz konusu olablir. İş hayatın sürekli ilerleyen bir çizgide görünüyr. Yükselmen çabana ve iyi planlanmış bir programa baglı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?