Acemi tarot

banada bakarmisn nolur...hic arkadasim yok boyle gercekten onlarla olmaktan onlarla eglenmekten zevk aldigim...yapmacikta olamadigim icin kendimi cok yalniz hissedyorum...kendimi zevmez oldum artk...ne zn normal biri olucam gulup eglenmek benimde hakim ama yapamiyorum icim kararmis26 yasimdayim

merhaba canım, hayatıma ne zaman yeni biri girecek yani aşk hayatım için bakarsan sevinirim.kolay gelsin :)

Tamam canım takipteyim

Senden yaşça daha büyük birisi olması kafanı kurcalıyor olabilir. Onunla daha çok mantığın için birliktesin. Aranızda daha duygusal ve samimi bir şeyler olması olası.Aşık olmak ve yuva kurmak istiyorsun artık bu yönde bir beklentin var. Bu mevzu ile ilgili çevrenle çok fazla konusuyor olabilir onların fikirlerini fazlaca dikkate alıyor olabilirsin. Bu yüzden ilişkinin seyri sekteye ugrayabilir kısa dönemli ayrılıklar kırgınlıklar olabilir. Başkalarının lafıyla hareket etmen ya da ona öyle davranman karşındakini üebilir bu taırların karşısında o da senden emin olamadığı için ayrılık isteyebilir. Oysa bu kişinin evlilikren belentisi mutlu bir aile ve çocuklar. Tam yuva kurulacak bir kişi. Seninle ilgili oldukça ciddi dşünceleri var bu kişi,n seninle evlenmek niyetinde. Ama bu tavırların olası güzel bir birlikteliğin gecikmesine sebep olabilir.

mrb bende baktırabilir miym?23 yasndaym.terazi burcuym.6 ay ònce nisanlmdan ayrldm.o döncek mi?gelecekteki is ask durumları nasl olcak?tesekkür ederm.

Nişanlınızla dönüşüm görünmüyor kartlarınızda. Sizde yolunuza devam ediyorsunuz o da. Sizin ilişkiden beklenti ve korkularınız maddi anlamda onun açısından ise olaylar çok hızlı gelişmiş.Belki burcuya da yükseleni su grubu birisi nişanlınızın hayatına girebilir. Onunla yola devam etmesi olası görünüyor.

İliki anlamında nasıl bir hayalin var ise o gerçek olacak burcu ya da yğkseleni toprak grubu birisi. Oldukça varlıklı senden yaşça büyük. Bu kişi hayatına girecek ve seni isteklerine kavuşturacak.

Iyi gunler birde bana bakarmisin ilskim konusunda kararsiz ve cikmazdayim aklimda soru isaretleri var ama uzun surede cozulebilicek seyler kartlar ne der acaba :)

Geçmişte olan bir takım şeylere takılıp kalmış olduğun cıktı kartlarında. Gemişteki anılarınla yaşıyorsun. Geçmişe takılıp kalmaktan kurtulabilirsen her şey istediğin şekilde sonulanıcak iyi şans senile olacak ama aksi halde o hatalarla yaşamaya devam etmeyi seçersen işler pek de umduğun gibi gitmeyebilir.

Cnm banada bakarmısın aşk varmı ufukta :)

Burcu ya da yükseleni ateşgrubu brini geride bırakmışsın. hayatına ise burcu ya da yükseleni hava grubundan birisi girecdek. Aşk ve evlilik teklifi çıktı kartlarında.

Ben burayı nasıl kaçırmışım

Eski sevgilim hatasını anlayıp bana dönmek isteyecek mi

Çok yüzeysel bir soru oldu ama idare et, mümkünse onun hayatıyla ilgili tüm detayları merak ediyorum

merhaba özelden bilgilerimi yazdım bana da bakar mısınız?

Düşüncesizce verilmiş bir karar yüzünden aranızda beklenmedik bir anlaşmazlık söz konusu. Bu kişiye oldukça aşk dolusun. Yani sadece masum bir sevgi değil fiziksel bir çekimde var ranızda. Beklentin güzel bir yuva mutlu bir aile olmanız yönünde. Aksi durum sadakatsizlik seni korkutuyor. Sen daha ciddi br ilişkide olmayı umut ediyor ve öyle davranıyorsun. Partnerin ilişkinin şu an ki halinden memnun. Genel olarak adım atmamasına sebep geçmişte yaşanan bazı olaylar. Sana mı güvenmiyor kendine mi bilmiyorum ama seninle birlikte olmak konusunda kararsız. Hakkında daha fazla sey öğrenmek istior.

Canım başarılı bir döneme giriyorsun sana sunulan her hangi bir ortaklığı ya da gruba katılmayı reddetmemlisin. Tutuuğunun altın olacağı bir dönemden geçiyorsun çünkü. Bir yardım kuruluşuna zaman ve para ayırmalısın. Varsa çevrende böyle bir kuruluş oradaki insanlarla beraber bir grup ya da organizasyona katılman olası. Onların arasında kendini ifade edebilecek ve o takımın oyuncusu olacaksın. Senin problemin çevrende senin kafa yapına uygun insan olamamsı ama bu etkinlikte tanışacağın insanlar karakterini ve yaratıcılığını görecek. Onların arasında rahat hissedeceksin.

Canim cok tesekkur ediyorum birde babam icin bakabilirmisin is durumu ve maddi durumuna ankaraya tayin istemeyi dusunuo ama cok muallakta bi durum var hic bisi belli degil

merhaba canım, hayatıma ne zaman yeni biri girecek yani aşk hayatım için bakarsan sevinirim.kolay gelsin :)

Maddi anlamda tatmine ulaşmışsın sıra gelmiş manevi tatmine... Burcu ya da yükseleni su grubundan senden yaşça büyük bir erkek olacak. Bu kişi güvenilir ve romntik bir partner. kültürlü ve zeki toplumda saygı duyulan bir yeri var yönetici ya da müdür olabilir. Bu kişiyle samimi bir ilişkin olacak başta arkadaşlık olarak başlayacak ancak sonrasında yakınlaşacaksınız.

doğru bilmişsin canım cok teşekkür ederim rica etsem arkamda bıraktıgım kişi içinde bir kart çekermısın ne durumda diye hayatında biri varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…