Acemi tarot

Meraba canımBenim falıma da bakar mısın
Hayatıma doğru insan ne zaman girecek?ve bu iyi mi yoksa kötü mü olacak

Bir kısmet tepeceksin canım. Yeni bir ilişkiye başlaman olası yalız bunu çok uzaklarda aramana gerek yok cevap burnunun dibinde. Etrafına daha dikkatli bakman gerek. Burcu ya da yükseleni hava grubundan tarafsız, iletişimi güçlü, zeki otiriter, iş anlamında üst düzeye ulaşmış yaşça senden olgun biri hayatına girecek. Eğer bu kısmeti tepersen bir müddet üzülebilirsin.Çok net olammakla birlikte gelecek yıl nisan. Tam bir tarih çıkmadı canım daha erken ya da daha geç olabilir.

Çok teşekkür ederim canım
Ama daha biri yokken hayatımda ve şimdi nışan,düğün,evlilik düşünmezken bunları söylemen şaşırttı beni
Daha bunlara çok varr
Yine de çok saol kuzum

Bu faldan hergün açabiliyor musun tek kişiye:44:Yoksa tek seferlik mi açıyosun

Aynı soruya birden fazla kez açılmıyor doğal olarak tarotun mantığına aykırı. Ama farklı sorular olursa tabii ki yine açarım canım. Başka bir sorun varsa sorabilirsin o yüzden...

canım bende özelden yazdım sana istersen bende bakabilirim çok ihtiyacım var şu ara :26:

selamlar

rica etsem eğer bana da bakabilir misin? terazi burcuyum, temmuz ayında çok önemli sınavlarım var acaba sonuç ne olacak ve aşk hayatımda bir gelişme olacak mı? şuan balık burcundan biri benimle evlenmek istiyor ben pek sıcak bakmıyorum, acaba onunla durumumuz nedir? başka biri olacak mı?

çok olmadım umarım:18: şimdiden çok teşekkür ederim

canım bende özelden yazdım sana istersen bende bakabilirim çok ihtiyacım var şu ara :26:

1-Hala seni seviyor. yükselenin ateş grubu olablir mi çünkü su grubu bir kız çıkmış geleceğinde o sensin ama ateş grubu biri daha var. Açıkçası bu kişinin beklentileri çok yüksek değil mutlu bi aile hayatı, sadakat bunları istiyor sadece. Seninle olan ilişkisine yeni bir boyut kazandırabilir.

2-İşler umduğun gibi gitmese de dileklerin gerçekleşecek. Geçmişte ne gibi hatalar yaptıysan onları göz önünde bulundurmaya çalış. Bir karar aşamasına geleceksin. Aşk anlamında iyileşme görülüyor. İkinizde kararsızlığınız yüzünden ayrı kalmışsınız. Bu kadar kararsız bırakacak sizi ne ise onu bir kenara atmayı başarabilirseniz o zaman güzel günler sisiznle.

Bir de yeni bir ilişki açılımı deniyorum onu da denedim çift bakımı istediğiniz için. Genel anlamda ilişkinin durumunu anlatıyor Ama bugün bir ikinci bakışım bu açılımla baştan söyleyeyim bilginiz olsun...
Akıllı sıcakkanlı, kıymet bilen birisin. Özgürlüğüne de düşkünlüğün söz konusu belki bu sebeple bir ayrılık yaşamış olmanız olası. Bu kişiye karşı çok ciddi duygular içindesin onun kaderin olduğunu düşünüyor onunla mutluu bir aile hayatı kurmaya niyetleniyorsun. Ondan beklentin sana aşık olması ya da sana evlenme teklf etmesi. Nitekim bu aşk yeniden canlanacak. Kendini buna hazırla. Eski ilişkin tekrar su yüüne çıkabilir. Yükseleni ya da burcu hava grubu olan bir erkek. Sana karşı düşüncesizce davranabilir. Biraz kaba düşecek seyler söyleyebilir belki de seni kırmak amaçlı. Sana söylediği şeylerin altındaki anlama dikkat et. Bu ilişkicen beklentisi seninle aynı onunda niyeti ciddi evlilik - düğün gibi şeyler bekliyor bu ilişkiden ancak kafası çok karışık. Ev- para gibi konular yüzünden gecikmeler olabilir. Belli ki maddi konularda kendini yeterli hissetmiyor. Kurduğu planları sürekli olark değiştiriyor. İlişkinizin akıbetini sürekli olarak ertelemekte eğer net bir karar verebilirse ancak o şekilde bir araya gelebileceksiniz.

Yemeğimi yiyeyim bakıcam canım :)

ağzınıza yüreğinize sağlık cok doğru eşim işinde sıkıntılı bir dönemde ayrılmayı dahi düşünüyor ama kararsız ayrılsamı daha iyi olcak mı diye devammı etsin cok olmasam birde bende çalışmayı cok istiyorum iş bulabilecekmiyim bakarsan sevinirim

Son düzenleme:

Eşin eğer mevcut işinde devam etmeye karar verirse iş temposu şu ankinden daha da hızlı olacak. Bir anda yapacak pek çok işi olacak. Ani seyahatler söz konusu olabilir. Bazı zoluklar çekiyor. Rekabetçi bir ortamda herkesin bakış açısını ve fikrini anlamakta zorlanıyor bu sebeple can sıkıcı durumlar ortaya çıkabilir. Uzun saatler boyu çalışmalar söz konusu. Çok çalışmaktan dolayı yorulabilir ve strese dayalı sağlık problemleri takıntı derecesine varan hareketlerde bulunabilir. Durumu ya da bu işleri başarı ile tamamlamak istiyorsa yorucu aktiviteleri ve gereksizleri hayatından cıkarmalı. Etrafındakilerden gelen yardımları kabul etmesinde fayda var.

Sen de eşinin yaşadıklrının aynısı yaşıyorsun sanırım her şeyi sana yansıtıyor o yüzden. İşlerle ilgili ön yargılarını ve korkularını bir kenara bırakmalısın. Bulacağın hiç bir iş rahat koşullara sahip olmayacağı için ince eleyip sık dokumaktan vazgeç. Bir iş kapına gelecek çalışma şartları ağır olacak, stresli ve yorucu biriş. Eğer kabule tmek istersen bu işe bir müddet devam edeceksin.

1-

Sınavın ancak çok çalışma ve iyi bir planlamayla başarıya ulaşılabilir görünüyor. Kabiliyetlerin ve çalışmalarının neticesinde ödüllendirileceksin. Ailene biraz daha fazla zaman ayırman gerekebilir. Finansal sıkıntılar çekeceksin bir dönem ama bu konuyu fazla takmamaya çalış sende olmayana odaklanmayı bırak çünkü bu hoş olmayan sıkıntılı durum geçici. Şans eseri gittikçe iyileşecek maddi anlamda düzeçıkacaksın. Fiziksel ve dugusal sağlığına dikkat etmen gerekebilir.

2-

Geçmişte takılıp kalmışsın. Geçmişe yaptığın hatalar sürekli kafanı kurcalıyor. Olup bitmiş şeyler için üzülmeyi bırakmalı her şeyde vardır bir hayır diyerek yoluna devam etmelisin. Burcu ya da yükseleni hava grubu biriyle birden bire başlayacak tutkulu bir aşk görünüyor kartlarında canım... Bu kişi senden yaşça büyük dengeli otoriter. Orduda ya da devlette görev yapan birsi.

Ozelden yazdim canim bakabilirsen cok sevinirim

Eski ilişkin tekrar canlansın istiyorsun. Bu düşünceler gerçekleşmeyebilir. Yinde bu durum seni ruhsal anlamda olgunlaşmaya itecek. Bu kişiyle bir konuşmanız olursa düşüncelerini fikrini korkusuzca ifade et. Hissettiklerini ve şimdiye kadar söyleyemediklerini söylemekten çekinme. Endişelerin yok olmasını dileklerinin gerçekleşmesini istiyorsun. Beklentin bu yönde. Hayatın bir anda ivme kazanabilir yükseleni ya da burcu hava grubundan birisiyle olabilşrsin. Karşındaki partnerinde durum biraz farklı yükseleni ya da burcu toprak gerubundan olan biriyle mutlu bir aile kurma düşüncesinde. Bu toprak grubu kişisiyle güvenilir bir ilişki içinde ve duygusal ve maddi anlamda ihtiaçları karşılanıyor. Maalesef sana karşı bir duygusu yok önüne bakıyor.

çok teşekkürler canım, yalnız iki sorum olacak, bu bahsettiğin hava grubundan olacak zatı muhterem hayatıma yakın zamanda mı girecek? birde eğer ola ki bu sınavlardan geçemezsem, iş hayatına atılamıycak mıyım? iş görünüyor mu bana yakın zamanda
?

O zatı muhterem ekim ayı çıktı kartlarında. Eğer sınavlarından geçeme<sen serbest meslekte çalışacaksın canmm kartlarında serbes meslek çıktı. Ama bulacağın iş çok yüksek maaşlı olmayabilir.

Tesekkurler canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…