O zatı muhterem ekim ayı çıktı kartlarında. Eğer sınavlarından geçeme<sen serbest meslekte çalışacaksın canmm kartlarında serbes meslek çıktı. Ama bulacağın iş çok yüksek maaşlı olmayabilir.
çok teşekkürler canım, seni de yordum, hakkını helal et lütfen
posta kutunuz dolu :)
Stres sıkıntı hayatından çıkacak en kötü olanı geride bıraktın. Kariyerinde evinde ya da dış görünüşünde değişiklik yapmak için ii bir dönem. Her şeyi geride bırakıp ilerliyorsun. Dünyadan stres verici durumlarsan elini ayağını çek bir müddet senin için dinlenme zamanı tatile çıkma fırsatın vara bunu kullan. Yoksa meditasyon yapabilirsin. Rahatlamana yardımcı olacaktır. Geçmişteki hayal kırıklıkları ya da anlaşmazlıkların enerjilerine tutunup kalma. farklı şekilde verdiğin kararlar için kendini yargılamayı bırak O zaman için yapabileceğinin en iyisini yaptın.
Net karar verme yeteneğine tam şu an ihtiyacın var arkadaşınla ilgi olarak onun farklı niyetlerinin farkında ol. Seninle ilgili gizli gündemleri olabilir. İşine yaramayan bu gibi insanları hayatından uzaklaştır. Hayatının kontrolü başkalarının elinden senin eline geçtiği anda şans senden yana olacak. Hayallerin gerçekleştirmek için gereken kaynak ve kabiyetler gün yüzüne çıkacak.
İş konusunda ise yeni bir iş görüşmesinde bulunabilirsin devlet değil ancak özel sektörde çok daha raat edeceğin bir iş teklifi olası. Geçmiş dönemde yaşadığın rekabetçi ortam ve bununla bağlantılı olarak tüm yaşadıkların sana deneyim olacak ve yeni işinin kapılarını sana açacak.
çok sağolun gerçekten.. geleceğimde memuriyet görünüyor mu peki?
Haziran ayı çıktı canım kartlarında. Bu ay bitmeden olabilir.Fal bakan herkes toprak burcu diyor bana kismet mi neInsallah cikar , kismet beklemekten oldum bittim artik .
Bir kontrat imzalıyorsun şeklinde çıktı. O yüzden özel sektör dedim canım.
en son memur olmayı düşünüyorum özelde kalmayı düşünmüyorum, o yüzden :) çok teşekkürler zahmet verdim size :)
Rica ederim her şey gönlünüze göreolsun inşallah..
Kariyerine fazlaca odaklanmaktan kaynaklanan sıkıntılar yaşamış olabilirsin. İş hayatında iyiye yola alırken aile hayatında gerekli planlamalarınıyapman gerekli ki hem işi hem aileyi beraber idare edebilesin kasosa sebep olmaamalısın. Tanınma arzunu çevrene gösteriş yapma isteiğini bastırıp daha mütevazi bir hayat süremeyi seçme kararı vermen senin hayrına olacaktır. Zaman ilerledikçe özgürlüğüne daha düşkün hale geleceksin. bu duygunla bir aile olma konusundaki dengeyi sağlayamazsan kavgalar baş gösterebilir.
Endişeerlin yersiz. Kendine güvenmelisin. Mutlu bir sonuç seni bekliyor. Önemli bir olay olacak hayatında. Dileğin ne is gerçek olacak.
Merhaba bende tesadüfen gördüm konunu kolay gelsin öncelikle :)
Bende akrep burcuyum 26 yaşındayım şu an bir işte çalışıyorum sevgilim yok gelecekteki aşk ve iş hayatım nasıl olacak yorumlayabilir misin?
Bi hevesle yazmıştım ama anlaşılan cevap gelmicek..
benimkilerini bildiğini gören 2 arkadaşım da istemeye başladılar canım kendini geliştirmek istediğin için istiyorum bende sende bakmayabilirsin sana kalmış canım :) akarsan aşk hayatları için biri irem biri müge :)
Nedense bir anda baktırasım geldi günlerdir oft de görüyordum ama bugün böyle hissettim
Genel sormayın demişsiniz ama ben şu bir yıl içinde üstün körü olacakları merak ediyorum.
İş hayatım olabilir aşk hayatım olabilir kısaca önümüzdeki dönemde beni neler bekliyor
Yorumlarsanız sevinirim.
Merhaba bende tesadüfen gördüm konunu kolay gelsin öncelikle :)
Bende akrep burcuyum 26 yaşındayım şu an bir işte çalışıyorum sevgilim yok gelecekteki aşk ve iş hayatım nasıl olacak yorumlayabilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?