Acil akıl verin . Sinirden titriyorum

Nasıl çözecem ne desem ne anlar sizce ortak birikimmi kalıyo evlenince eşimin veya benim diyemi ayırım

Gülün iyi hoş da evlenmeden önce edinilen mallar boşanma durumunda bile paylaşıma dahil olmuyor.
Herkesin şahsi birikimi kendine kalıyor.
Eee yani ne yapalım kadın konuşmasın mı ayrıca ne zaman alındığını konu sahibi nerede yazmış görmedim evlilik böyle ticari bir ilişki o zaman gözünüzde

Nasıl çözecem ne desem ne anlar sizce ortak birikimmi kalıyo evlenince eşimin veya benim diyemi ayırım
Ablacım eşin bu arabayı seninle evlenmeden önce mi almış?
Ortak paranızla mı aldınız?
Önce bunu bir netleştirelim.

O zaman konu açma buraya. Konuda geçen herhangi bir şeye yorum yazabilirim, o kısmı yazmasaydın madem

Sanki eşinin senden bişey saklaması milleti gerdi de gelip buralarda konu açmayı biliyorsun
Yav bi git allah aşkıma ya ne saklması sabah uyandında söylemedide öğlen söyledi ne sanamı sorum ne yazım ne yazmayım diye

Eee yani ne yapalım kadın konuşmasın mı ayrıca ne zaman alındığını konu sahibi nerede yazmış görmedim evlilik böyle ticari bir ilişki o zaman gözünüzde
Alaycı üslubunuz nedeniyle sizinle konuyu tartışmaya devam etmeyeceğim.
25 yıllık evliliğimi de sizinle irdelemeyeceğim.

Araba benimle evlenmeden vardı ana bu durum eşimin ve benim kesemin ortak olmadı anlamına gelmiyo . Onun malı benim benimki onundur

Araba benimle evlenmeden vardı ana bu durum eşimin ve benim kesemin ortak olmadı anlamına gelmiyo . Onun malı benim benimki onundur
Bende onu anlatıyorum işte evlilik ticari bir kurum değil ama anlayana

Aynı düşüncedeyiz en azından beni anlayan bi kaç kişi çıktı
Şuan yapacak birşey yok anca bayramdan Sonra sigorta kimin haksız olduğuna bakacak inşallah en azından yüzde 50 50 çıkar da birbirinizinkini sigortalar öder . Sizin arabada hasar çok mu neresindeydi

Şuan yapacak birşey yok anca bayramdan Sonra sigorta kimin haksız olduğuna bakacak inşallah en azından yüzde 50 50 çıkar da birbirinizinkini sigortalar öder . Sizin arabada hasar çok mu neresindeydi
Ön kısmının sol tarafı karşıdan gelen araba yok etmiş ya sanmıyorum 50/50 olucağını ama bilemiyorumda umarım olmassada şuan yaptırmamız ğahalı olur bu şekilde kalsın

Ön kısmının sol tarafı karşıdan gelen araba yok etmiş ya sanmıyorum 50/50 olucağını ama bilemiyorumda umarım olmassada şuan yaptırmamız ğahalı olur bu şekilde kalsın
Eee öyle nasıl kullanılacak ki ? Tampon değişecek o zaman far değişir belki

Sanırım evliliğiniz daha 1 yılı bile doldurmamış yani sizden önce de eşiniz ablanıza veriyordur arabayı. Şimdi evlendim eşimin kendine ait arabasıda olmasına rağmen sana istediğin zaman arabayı veremem demek ki bir noktada eşiniz için kolay bir durum değil. Abla kardeş aralarında böyle bir yakınlık var demek ki.

Ortak kullandığınız araba olur ayrı ama ikinizin kendinize ait arabanız varken çokta müdahale edeceğiniz birşey yok. Hele kavga gürültü hicbirsey elde edemezsiniz. Evlilikte mallar ayrı değil diye düşünebilirsiniz ama sizden önce var olan bir kardeşlik hukuku var bunu da es geçmeyin.

Eee öyle nasıl kullanılacak ki ? Tampon değişecek o zaman far değişir belki
Vallaha öyle çirkin kırık bi şekilde . Ablası ben karşılayım bile dediğini aanmıyorum zaten şuan bu konu yüzünden yine tartıştık . Başıma ağrılar giriyo

Bu hukuka bişey demedim bu bir iki 3 5 sefer olur onada okey ama insanın birazda kendine sorması lazım evlendi zaten yeni evli borç dert bide ben dert vermeyim sürekli ortak malım gibi almayım bu durumda düşüncesiz olan ben olmuyorum öylede görmüyorum kendimi

Bi
rincisi eşim öyle bişey demedi ikincisi çıkarmadımı ne biliyosunuz onun için tartışmadımı ne biliyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…