- 26 Mayıs 2018
- 8.212
- 38.816
- 548
- 51
Evet gülerim komik Çünkü
Gülün iyi hoş da evlenmeden önce edinilen mallar boşanma durumunda bile paylaşıma dahil olmuyor.Evet gülerim komik Çünkü
Nasıl çözecem ne desem ne anlar sizce ortak birikimmi kalıyo evlenince eşimin veya benim diyemi ayırımAraba eşinizin değil mi?
Ortak birikiminizle mi aldınız?
Ayrıca ben bol keseden sallamıyorum zaten gelinimize ihtiyacı olduğunda veriyorum arabamı.
Görümceniz görgüsüz olabilir siz de sürekli araba istemesinden rahatsız oluyor olabilirsiniz ama bu sorunu eşinizle kavga ederek çözemezsiniz.
İlle de kavga edeceğim diyorsanız da siz bilirsiniz.
Eee yani ne yapalımGülün iyi hoş da evlenmeden önce edinilen mallar boşanma durumunda bile paylaşıma dahil olmuyor.
Herkesin şahsi birikimi kendine kalıyor.
Ablacım eşin bu arabayı seninle evlenmeden önce mi almış?Nasıl çözecem ne desem ne anlar sizce ortak birikimmi kalıyo evlenince eşimin veya benim diyemi ayırım
Yav bi git allah aşkıma ya ne saklması sabah uyandında söylemedide öğlen söyledi ne sanamı sorum ne yazım ne yazmayım diyeO zaman konu açma buraya. Konuda geçen herhangi bir şeye yorum yazabilirim, o kısmı yazmasaydın madem
Sanki eşinin senden bişey saklaması milleti gerdi de gelip buralarda konu açmayı biliyorsun
Alaycı üslubunuz nedeniyle sizinle konuyu tartışmaya devam etmeyeceğim.Eee yani ne yapalımkadın konuşmasın mı ayrıca ne zaman alındığını konu sahibi nerede yazmış görmedim evlilik böyle ticari bir ilişki o zaman gözünüzde
Araba benimle evlenmeden vardı ana bu durum eşimin ve benim kesemin ortak olmadı anlamına gelmiyo . Onun malı benim benimki onundurEee yani ne yapalımkadın konuşmasın mı ayrıca ne zaman alındığını konu sahibi nerede yazmış görmedim evlilik böyle ticari bir ilişki o zaman gözünüzde
Bende onu anlatıyorum işte evlilik ticari bir kurum değil ama anlayanaAraba benimle evlenmeden vardı ana bu durum eşimin ve benim kesemin ortak olmadı anlamına gelmiyo . Onun malı benim benimki onundur
Aynı düşüncedeyiz en azından beni anlayan bi kaç kişi çıktıBende onu anlatıyorum işte evlilik ticari bir kurum değil ama anlayana
Şuan yapacak birşey yok anca bayramdan Sonra sigorta kimin haksız olduğuna bakacak inşallah en azından yüzde 50 50 çıkar da birbirinizinkini sigortalar öder . Sizin arabada hasar çok mu neresindeydiAynı düşüncedeyiz en azından beni anlayan bi kaç kişi çıktı
Ön kısmının sol tarafı karşıdan gelen araba yok etmiş ya sanmıyorum 50/50 olucağını ama bilemiyorumda umarım olmassada şuan yaptırmamız ğahalı olur bu şekilde kalsınŞuan yapacak birşey yok anca bayramdan Sonra sigorta kimin haksız olduğuna bakacak inşallah en azından yüzde 50 50 çıkar da birbirinizinkini sigortalar öder . Sizin arabada hasar çok mu neresindeydi
Eee öyle nasıl kullanılacak ki ? Tampon değişecek o zaman far değişir belkiÖn kısmının sol tarafı karşıdan gelen araba yok etmiş ya sanmıyorum 50/50 olucağını ama bilemiyorumda umarım olmassada şuan yaptırmamız ğahalı olur bu şekilde kalsın
Vallaha öyle çirkin kırık bi şekilde . Ablası ben karşılayım bile dediğini aanmıyorum zaten şuan bu konu yüzünden yine tartıştık . Başıma ağrılar giriyoEee öyle nasıl kullanılacak ki ? Tampon değişecek o zaman far değişir belki
Bu hukuka bişey demedim bu bir iki 3 5 sefer olur onada okey ama insanın birazda kendine sorması lazım evlendi zaten yeni evli borç dert bide ben dert vermeyim sürekli ortak malım gibi almayım bu durumda düşüncesiz olan ben olmuyorum öylede görmüyorum kendimiSanırım evliliğiniz daha 1 yılı bile doldurmamış yani sizden önce de eşiniz ablanıza veriyordur arabayı. Şimdi evlendim eşimin kendine ait arabasıda olmasına rağmen sana istediğin zaman arabayı veremem demek ki bir noktada eşiniz için kolay bir durum değil. Abla kardeş aralarında böyle bir yakınlık var demek ki.
Ortak kullandığınız araba olur ayrı ama ikinizin kendinize ait arabanız varken çokta müdahale edeceğiniz birşey yok. Hele kavga gürültü hicbirsey elde edemezsiniz. Evlilikte mallar ayrı değil diye düşünebilirsiniz ama sizden önce var olan bir kardeşlik hukuku var bunu da es geçmeyin.
rincisi eşim öyle bişey demedi ikincisi çıkarmadımı ne biliyosunuz onun için tartışmadımı ne biliyosunuzLadyNurr "araba benim,istersem ablama veririm istersem vermem " diyen,bu şekilde davranan eş benim arabamda bana ;"in aşağı " diyemez!! Daha bunu demesine bile ses cikaramiyorsam başka hiçbir şeye de sesim çıkamaz...çıksa da o saatten sonra beni ciddiye alan bir Allah'ın kulu olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?