Acil Yardım,Böyle Bi Durum Yaşadınızmı?Düşük Bhcg,Kahve Leke,Ağrı :(

Canım şanslı annelerden olacaksın desene, kız çocuğu hayırlı olur derler. Annanem gibi konuştum:) saçlarına renkli renkli tokaları takarsın, poposuna eteği geçirdinmi ondan tatlısı yok :)) Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

duru nasılsın ilk muaynen yakın mı bende başıycam ocak ayında bakalım ikinci tüp bebek olacak nasip olursa biraz endişeli biraz korkuluyum bakalım yasmin kullanıyorum bu ay bitince tekrar yasmin 15.günüde lucrin sanki yıl var gibi ama gerçi yıl var bir sene devir edecek geçen yıl yaptırmıştım ilk denememi yılbaşı hastanedeydim ohss oldum bütün ailemi dökmüştüm hastaneye çok sancılı bi dönemdi bakalım şimdi nasıl olacak

canım pazartesi hem çokk üzüldüm hem ayakta durdum salı hemen kanamam başladı. dünden beri yatıyorum kanamam da çok az ağrım da azaldı... aslında pazartesi kontrol ama cuma filan vajinal baktırmak istiyorum çünkü çalışıyorum ve izin istirahat ayarlamam lazım... ayrıca da bir defa dış gebelik geçirdim , bir an önce kanamam ve ağrımın sebebinin dış gebelik olmadığından emin olmam lazım. yarın tekrar kan vericem inşallah dğerim artmış olur da içim biraz daha rahat olur...
sana gelince hiç endişelenme her şey güzel olacak.ilk denemede acemilik oluyo ikincide tutar merak etme.. bende neredeyse 1 yıl aradan sonra yaptırdım ve tuttu bak...seninkide güzel olacak :) ayrııca ohss için artık biliyorlar dolayısı ile önlemini alırlar hiç merak etme...

sağol canım inşallah kucağımada bi alsa mini mini etekler giydiricem altınada fırfırlı don oooooooh görmesinler benim dünya güzeli kızımı :)))))))))))))))))

Canım gidip görün doktora bir an önce..İçin rahatlasın..Bu arada iğne mi kullanıyosun progesteron olarak??

canım eğer sırf bebişi görmek için alttan kendin isteyerek baktıracaksan baktırma eğer doktorun uygun görüyorsa okey ama şu kanama işini bitirmen lazım böyle giderse çoğalır eğer çoğalırsa yataktan çıkman bile yasaklanır çok dikkat et mümkün olduğunca şu 1-2 ay yat

canım bencede alttan bakıttırma değerin artıyorsa dış gebelik değildir içini rahat tut kanama içinde muhakkak doktorunla görüş serum falan takarlar benim ilk tüp bebeğim tuttu 2.taramadan 4 gün önce yani 12 haftalıkken düşük yaptım çok zordu toplam 4 tane düşüğüm var çok korkuyorum korkum ona bende çalışıyorum masa başı ama ne kadarda olsa evde dinlenmek daha güzel rapor hakkın falan varsa al muhakkak yatarak geçir değerin yüksek çıkacak sen merak etme

çok üzgünüm
bu sabah yoğun ağrı ile devlet hastanesine gittim değerim 1660 ( bu gün 2200 olmalıydı), ayrıca ağrı ve leke devam, vajinal baktılar kese filan yok. Sağ yumurtalığımda kistik bişeyler var ama anlayamadılar... Dış gebelik gibi gözüküyor. Birde kendi doktoruma muayene olmak için kendi isteğim ile ayrıldım hastaneden.
Sizlerden iyi haberler bekliyorum...

aaaaaaaa dur bakalım hüzün yok daha bi şey belli değil ayrıca değerin çok güzel daha geçen haftaoldu hemen dev mi olcak annesi bekle bence sen dinlen kendinide bebeğinide üzme dış gebelik olsa değerlerin bu kadar çıkmaz düşer bence sen doktorunla hemen acil görüş serum falan takar bak göreceksin iyi olacak

Ne olur yanlış anlamayın ama teşhis kesin, dolayısı ile ne olur umutlandırmak için bişeyler yazmayın. niyetinizi o kadar iyiki , iyi bişeyler söylemek ve duymak için heveslendiğinizi biliyorum ama ruhum daha fazla acıyo...
Kendi doktoruma sadece dış gebelik konusunda ne yapabiliriz diye gidicem...

6 haftada görünüyor kese canım senn daha kaç kiiii
üzülme dış gebelik değildir inşlhhh

kusura bakma canım aynı anda yazmışız mesajları
hakkında hayırlısı olsun inşallah

hayırlısı olsun ne diyim içimde hiçte öle bi his yok ama nese

Canım umarım en kısa zamanda zarar görmeden, hayırlı bir haber alırsın...Bana doktorum bebeği kaybettik dediği zaman ilk kendimi düşündüm..Ağlamaya başladım..Şimdi bile ağlıyorum inan..Ağlayarak eşime baktığında eşimin buz gibi yüzünü gördüm.. O da, şimdi gözde ye nolucak dedi...Önce kendi sağlığımız...Umarım tez zamanda sağlığına kavuşursun...Yarın haberlerini bekliyorum..

duru güzelim niyetim seni üzmek değil ama işte sen üzülme en az hasarla çık inan senden haber alırmıyım diye hemen açıyorum sabah k.k benim evde bilgisayarım yok iş yerinden bakıyorum kardeşim hakkımızda hayırlı olsun bende evleneli 9 seneye girdi seni beni bizi herkezi anlıyorum nasıl içimizin yandığını sabır sabır yerleri gökleri yaratan RABBİM eminim bizide güldürecek

Yol arkadaşlarım bende çok uzgunum transferimin 9.gunu değerim 25.75 çıktı ve kanamam vardı bugun kanamam yok ama belim de ağrı var lütfen yardımcı olun bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…