sağol canım evet kız gerçi doktor çok küçük o yüzden net bişe diyemem dedi ama şuan kız gibi dedi :))))))) içimden hep oğlum olsa derdim bi oğlumu kaybettim diye ama doktor kız dediüinde sanki hep kız istemişim gibi içim çok değişik oldu Allahım bu duyguları sizlerede yaşatsın inşallah gerçekten her kadının tatmaasını isterim inşallah rabbim sanada cici bir kız verir
çizelge biraz uğraştırdı ama sonunda oldu sanırım aslında duru girdi aklıma yoksa ben daha önce denemiştim beceremedim :)))))))))
duru nasılsın ilk muaynen yakın mı bende başıycam ocak ayında bakalım ikinci tüp bebek olacak nasip olursa biraz endişeli biraz korkuluyum bakalım yasmin kullanıyorum bu ay bitince tekrar yasmin 15.günüde lucrin sanki yıl var gibi ama gerçi yıl var bir sene devir edecek geçen yıl yaptırmıştım ilk denememi yılbaşı hastanedeydim ohss oldum bütün ailemi dökmüştüm hastaneye çok sancılı bi dönemdi bakalım şimdi nasıl olacak
Canım şanslı annelerden olacaksın desene, kız çocuğu hayırlı olur derler. Annanem gibi konuştum:) saçlarına renkli renkli tokaları takarsın, poposuna eteği geçirdinmi ondan tatlısı yok :)) Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
sağol canı:nazar:m inşallah kuca ğım ada bi a lsa mini m i ni etekler giydir: nazar:icem altınad a fırf ırlı don oooooooh görme sinler benim dünya güzeli kızımı :)) )))))))))))))))[/Q UOTE]
:)))))))),
canım pazartesi hem çokk üzüldüm hem ayakta durdum salı hemen kanamam başladı. dünden beri yatıyorum kanamam da çok az ağrım da azaldı... aslında pazartesi kontrol ama cuma filan vajinal baktırmak istiyorum çünkü çalışıyorum ve izin istirahat ayarlamam lazım... ayrıca da bir defa dış gebelik geçirdim , bir an önce kanamam ve ağrımın sebebinin dış gebelik olmadığından emin olmam lazım. yarın tekrar kan vericem inşallah dğerim artmış olur da içim biraz daha rahat olur...
sana gelince hiç endişelenme her şey güzel olacak.ilk denemede acemilik oluyo ikincide tutar merak etme.. bende neredeyse 1 yıl aradan sonra yaptırdım ve tuttu bak...seninkide güzel olacak :) ayrııca ohss için artık biliyorlar dolayısı ile önlemini alırlar hiç merak etme...
canım pazartesi hem çokk üzüldüm hem ayakta durdum salı hemen kanamam başladı. dünden beri yatıyorum kanamam da çok az ağrım da azaldı... aslında pazartesi kontrol ama cuma filan vajinal baktırmak istiyorum çünkü çalışıyorum ve izin istirahat ayarlamam lazım... ayrıca da bir defa dış gebelik geçirdim , bir an önce kanamam ve ağrımın sebebinin dış gebelik olmadığından emin olmam lazım. yarın tekrar kan vericem inşallah dğerim artmış olur da içim biraz daha rahat olur...
sana gelince hiç endişelenme her şey güzel olacak.ilk denemede acemilik oluyo ikincide tutar merak etme.. bende neredeyse 1 yıl aradan sonra yaptırdım ve tuttu bak...seninkide güzel olacak :) ayrııca ohss için artık biliyorlar dolayısı ile önlemini alırlar hiç merak etme...
çok üzgünüm
bu sabah yoğun ağrı ile devlet hastanesine gittim değerim 1660 ( bu gün 2200 olmalıydı), ayrıca ağrı ve leke devam, vajinal baktılar kese filan yok. Sağ yumurtalığımda kistik bişeyler var ama anlayamadılar... Dış gebelik gibi gözüküyor. Birde kendi doktoruma muayene olmak için kendi isteğim ile ayrıldım hastaneden.
Sizlerden iyi haberler bekliyorum...
çok üzgünüm
bu sabah yoğun ağrı ile devlet hastanesine gittim değerim 1660 ( bu gün 2200 olmalıydı), ayrıca ağrı ve leke devam, vajinal baktılar kese filan yok. Sağ yumurtalığımda kistik bişeyler var ama anlayamadılar... Dış gebelik gibi gözüküyor. Birde kendi doktoruma muayene olmak için kendi isteğim ile ayrıldım hastaneden.
Sizlerden iyi haberler bekliyorum...
Ne olur yanlış anlamayın ama teşhis kesin, dolayısı ile ne olur umutlandırmak için bişeyler yazmayın. niyetinizi o kadar iyiki , iyi bişeyler söylemek ve duymak için heveslendiğinizi biliyorum ama ruhum daha fazla acıyo...
Kendi doktoruma sadece dış gebelik konusunda ne yapabiliriz diye gidicem...
Ne olur yanlış anlamayın ama teşhis kesin, dolayısı ile ne olur umutlandırmak için bişeyler yazmayın. niyetinizi o kadar iyiki , iyi bişeyler söylemek ve duymak için heveslendiğinizi biliyorum ama ruhum daha fazla acıyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?