Acil yardım kızlar

Konu sahibinin eski konularina baktim yine bigun dayak yerken kulagi zedelenmiş hastanelik olmus sonra kocami kendime nasil baglamaliyim vs gibi konulari var. Zaten kendine hic deger vermeyen bir kadin oldugu belli. Ben evli olsam ve esim bana el kaldirsa o elini alır.... Neyse.
Cok uzuluyorum ulkemin 'bazı' kadinlarina. Bence kadın olmak çok değerli bir şey ve ben ciddi ciddi kadınların aslinda bir nimet olduğunu dusunurken 'bazı' kadınların kendini bir esya gibi gormesi beni cok uzuyo. Konu sahibi kusura bakmasin ama kocasi onu cok fena kullaniyo ortada aşk falanda yok yani tek taraflı bir ask var. Aşık bir erkek kadını nasıl mutlu etsem, onun gönlünü nasil daha hoş tutsam diye düşünür benim bildigim.
Sirf boyle hikayeler yuzunden gelecekte evlilik vs dusunmemeye basladim.

Cüş yani adam seni tabiri caizse patates etmiş.Sen küslükten ve sofradan bahsediyorsun Evden kacip kurtulmaya çalişcağina , tebrik ederim vallahi... evde dur gelince masajda yaparsin yorulmuştur seni döverken.

Kocan seni saatlerce dövmüş, evden kovmuş küseyim mi bir şey olmamış gibi mi davranayım diye mi soruyorsun?
Ne bekliyorsun? Affedersen bir daha hiç yapmayacak, masallardaki gibi bir hayatın mı olacak sanıyorsun?
Biraz kendine saygın olsun Allah aşkına..
Kendine saygın olmazsa kimsenin sana saygı duymasını bekleme Kayınvaliden de dahil!
Darp raporunu al, davanı aç bak bakalım kayınvaliden mutlu oluyor mu o zaman!!

Son düzenleme:
tabı canım kur sofranı süslen püslen hatta morluklarınla otur , ya da küs . nasıl ıse yarar kı sorma. lütfen sacmalamayn bu nasıl bır vurdumduymazlık olabılır. saatlerce dovmus uzerıne bırde sofra yada kusmek den bahsedıyorsunuz. cok pardon ama neden bosanmıuyorsunuz

Kadın cinayetleri işte böyle oluyor,adamı dayak atmak kesmiyor sanırım...
Bir de koca şiddettinden cinnet geçirip kocayı kesen,yakan,öldüren kadınlar var...
Aslında hemen hergün karşılaştığımız ahhh vahhhh diyerek okuduğumuz haberler bunlar...
O kadar yakınımızda ki...

Grinin elli tonu filmini izle ! Orada ki karakterler sizi anlatıyor . Ayrıca yeni fikirler öğrenirsin öyle kocan yola gelir ... Allah'ım sana geliyorum.
O filim ve tüm kitap serisi acı ile karışık haz almayı anlatıyor.Kadın adamı istediği kıvama getiriyor.Konu sahibinin olayı bambaşka bu resmen Türk Malı dizisindeki şu canı sıkıldıkça karısını döven tipleme gibi konu sahibi arkadaşım bir an önce bu adamdan kurtulmalısın.

Bir kadın kendine bunu nasıl yapar? Nasıl bu kadar değersizleştirir kendini? İnanamıyorum

Kızlar suan yazamayabilirim banyo yapıp uyucam tekrardan destek icin cok sagolun dua edin kizlar
en azından çocukların için yollar araştır. onlar böyle yaşamasın. evet yaşadıkların çok zor ama değiştirmek mümkün. en azından çocukların okula gidecek yaştaysa, devlete sığın. iki odalı ev tutar, merdiven silersin. belediyeler kaymakamlıklar maddi destek verir. şu an yaşadığın hayattan daha kötü olmaz herhalde.
biraz cesaret lazım.

Akşamdan beri okuyorum da konu sahibinden hala cevap yok.Nasıl oldu acaba morlukları geçti mi biraz resmen beynim yandı gece kabus gördüm bu konu yüzünden.Konu sahibi nolur lütfen kendine gel senin canın var yahu can burnundan fitil fitil getir git rapor al tehdit et nasıl böyle elin kolun bağlı oturabiliyorsun.Çocukların sende kalır merak etme tamam illa boşanmam diyorsun boşanma ama azıcık korkut en azından.

Bende komple okudum tüm yazılanları buradaki arkadaşlarımın kızdığı kadar konu sahibi kızmıyor eşine sanki sıradan doğalmış gibi davranıyor.Açıkcası acilen önce psikolojik tedavi edilmeli daha sonra da hayatını o adamsız(Gerçi adam değil ama neyse) devam etmeli...

Nee gozlerime inanamim nasil bukonuyu okur kocasi vay uyanik vay madem okumuş bende ona bi oklavaylagelip girişim bakalim bide beni dövsün bakim pislik tabi bunun gibiler yabanci tanimadiği kadinlara kibar olup süt dökmüş kedi olurlar evdeki kadinlarina sacini süpürge etmiş sizin temizliginizi yapmiş kahrinizi pis huylariniza katlanllmiş kadinlara gücünüz yeter ancak bide sizden güçlu iri yari bi adama yap bakalim karina yaptiğini bak bakalim nasil oluyodayak yemek erkek olmayaa layik olmayan pis mahluk bile ban sa ban ya iyice sinirlerim gerildi burda yok i nu açti derdine çare aradi diye bi daha mi dayak yedi şimdi bu cansu Allahim ya yok böyle bişey ya başlarim onun da ağzina şimdi neyse bana yakışmayan ağzimdan ç ikmasin offf yakismayan laflarida hakareyleride davranişlarida hakediyo ya neyse

Hay allahim daha neler görcez bakalim bende cansunun kocasi okudu sandim açtıği kpnuyu

akrabalarımızdan bir kadında senelerce eşinden dayak yedi.
hem dayak hem ihanet.
adam ayakkabılarıyla kadının avuçlarının içini ezermiş düşünebiliyor musunuz.
her yeri mosmor olurdu o kadının.
ailesi de zengindi ama sahip çıkmadılar..
kadın 2 çocukla hiç bir şey yapamadı.
elinde mesleği (terzi) olduğu halde cesaret edemedi çekip gitmeye.
sonra adam yaşta ilerleyince duruldu..
durulduktan sonra birazda olsa affedebildin mi diye soruyoruz unutamam ki hiç bir yaptığını diyor..

bilmiyorum.. ne söylenir.. hangi çıkış kapısı sunulur Cansu'ya.. var böyle hayatlar.. istesekte istemesekte kızsakta üzülsekte var..

özellikle kız çocuklarınızı okutun hanımlar.. okutun ki ezilmesinler.. okutun ki böyle pislikler karşısında çaresiz kalmasınlar..

Doğru soze ne demilebilirki çok haklisin yazdiklarinin hepsine katilarak seni gönuĺler tahtina yerleştirmek geldi içimden yorumunu okadar beğendimki mükemmel ötesi evet biz sayfalarca yazsakya kafasi değişmeyen ömür boyu kendini siddete layik görenlere çocuklarina bunlari normal bişey gibi gösteren anne babalar oldukça vay bizim geleceğimize ya bide ben yillarca çocuklarim için dayağa katlandim diyen anneler genç kizlarimiza kötü örnek olunca ben vallai sinirlerim tepeme cikiyo ya sen şiddete karlanarak cocuklarina iyilik yaptini düşünüyon ama çocukların her gun kavga olan evde yaşamak istimi bi sor bakalim

Boyyle hemcinsler olmaz olsun yoklar zümresine katilsin yok olsun

Boşanmamayı düşünmüyorsun ama bu kadarda ezilme.
En azından darp raporu alıp uzaklaştırma kararı çıkar.
Tekrarında işin boşanmaya gideceğini söyle.
Dik dur zaten mahkeme çocukları sana verir.

Allah kocanın belasını versin çok afedersin ama. Sen bu muameleyi neden hak edesin kendine hiç mi değer vermiyorsun. Bir de bu adama sofra hazırlayacaksın. Zıkkım yesin pis yaratık. Saatlerce dövdü ne demek ya sinirimden gerildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…