Acil yardım kızlar

HAKLISIN ca mim benim bende çok kizginim bence biz kadinlara bu olay olmaluki bi daha kadin şiddeti olmasin dusunsene bi oklava hatti kurcan dayak yiyenler oklava hattini arayip adresivercek biz kadınlar da elimizde oklava gitcez al işte kissasa kissas daha o eller kalkiyo mu bak kadinlara bu arada biz kadinlar da çocuklari alup parka götürup bu olayi görmesini şiddete tanik olmasini engellicek ki daha da küçük cocuklarin gozleri gic bur zaman datak görmesin diye oklava hareketi baslatcan

haa haa harıkasın vala guzel olurdu kadına kalkan eller kırılsın ama dogru ıslata ıslata doveceksın dayak oyle degıl boyle olur dıceksın

Öldüm ya yemin ederm mahvoldm bu konu beni bitirdi niye bu kadar çaresiz neden bir şey yapamıyor. Kızlar siz böyle diyorsunz ama biliyormusunz benm yaşadığım yerde binlerce böyle kadın var içim paramparça oluyor ama gerçekden çaresizler ne gidecek yerleri var ne başka yiyecek lokmaları. Hepsi 5 6 çock hepsi babasan abidn dayak yiyen. Sığınma evine gitselerde çok ciddiyyim illa ya kocası ya babası ya amcası ya abisi hiç biri olmasa amcası oğlu gidr bulur öldürür mükemmel bir devletimz yok ki ya altı ay bakacak atacak sonrada hoop bir kadın cinayeti daha gerçekden çaresizler bakın çok ciddiyim. Lütfen dalga geçmeyin zaten o kadar dert kahır şiddet normal düşünemez ki bu kadın. Ama en azndn başka çözümler bulsn yada ne biliym adamı evden kovsn bilmiyorm bende şaşırdm kaldm ama şunu bilin her insann hayat şartları aynı değil. Emin olun cansuda herşeydn çok isterdi sizn yerinzde olmayı ama hayat işte kimse ailesini nerde doğacağını nasıl hayatı olacağını kendi seçemiyor lütfn birlkte başka kararlar alalım. Çünkü ne yapsakda o boşanamayack boşansada çocklarını kadına vermeyeckler. Doğuda çoğu aile böyle çünkü tabi mükemmel ailelerde var batıda yaşayan binlerce ailenn inrendiği insanlarda var. Ama genelleme yaparsak çok fena kadını sadc çock yemek temizlk ve yatak olarak gören ailede çok.

tamam iste ayni seyi soyluyoruz ama bizim ulkemizde gayet normallestiriliyor ne yazikki
Normalleştirmeyelimki çocuklarimiz ayni şeyleri yaşamasin yani onlar bizim geleceğimiz gelecekte şiddet olmasin sevgi olsun mücadele olsun diye yaziyom bunlari bu birey olarak elimden geleni yapiyorum enküçük bi sözel şiddeti bile eşiniz size şaka yollu bile söylese asla buna müsamaha göstwrmeyinki bunun bile katlanilmicak bişey oldunu gösterelim çocuklarımizaku gelecemiz bari sevgi ile dolsun

Canim benim sende bizde boşa yazdik burda o çoktan banyo yapti uyudu bude bizden dua iatedi uyurken

Cansu madem dayaga razisin bide yemek filan olayina giriyosun.
Bari o doverken bos durma iyi olan kazansin diyip kafa goz dal
Sonra kus surat filan as yemek neyinde hazilama zikkim yesin

Çık git o evden sana insan muamelesi yapan yok dayak yiyorsun hala kaynanam sevinir diyorsun ya ne tuhafsın arkadaş ya

Maymun henüz gözünü açmamis.Daha acılır yeni evli daha belli

aynen bence coktan kocasını affettı kaynanasını memnun etmemk ıcın ama farkında degıl kendı mahvoluyor... bıze de bıseyler yz da burda bosuna delırmeyelım
Oooh konuyu aç geluşmeleri yazmma
Belki diyorum acaba emniyette de ondan mi yorum yapmiyo diye düşünüyom en mantiklisi bu olurdu yada uyudu ondan yazmiyo neyse sabah çıkar ortaya benim de çook uykum geldi dayanamıyorum herkese hayırlı geceler dileyip uykyua devam diyorum çünkü erken kalkip yapacak çok işim var ve uykuya devam diyor iyi geceler diliyorum arkadaşlar her nerde şiddet görürseniz elunize oklava alin diyor ve uykuya devam

sen bu kafayla çok dayak yersin! Annen baban seni elin adamı dövsün diye yetiştirmedi. Kayınvalidemi sevindirmeyim derken daha çok dayak yersin! oldu olucak böyle insan davranışı olmayan bi adama çilingir sofrası kur vallahi pess! Kendine saygın olsun biraz şiddete maruz kalma içim parçalandı acaba dayak yediğindenmi kafanı kullanamıyorsun şuan yerimde duramıyorum sinirden!

Cidden kafan durmus .!! Pes diyorum pes .
Bu kadar degersizmisin sen ? Sen kendine kıymet vermezsen kimse vermez, bu gidişle sen daha cook küssemmi soframı kursam diye düsünürsün, inşallah öldürene kadar beklemezsin...

O evden çıkıp gidecek bir yerin var mı?
Boşanmayı düşünmüyorsan nasıl yardım ederiz? Seni bu konuda anlayamasam da, en azından çıksan o evden gitsen ailenin yanına. Boşanmayacaksan bile bunu yapman gerek hiç değilse, acilen..

Son düzenleme:
Şimdi başka bir konuda konu sahibi eşinden şiddet gördüğünü söyledi, baştan konuyu böyle açmamıştı. Ben şüphelenince öyle demiş, durumu anlamaya çalışırken, o evden ayrılması gerektiğini söylerken konu sahibine, birden eşim tüm konumu okumuş yapacak bir şeyim yok elim kolum bağlı deyip çıkmış. Eşi okur da kızı döver korkusuyla o evden çıkmaya ikna etmeye çalıştığım son mesajımı hemen sildim, göğsüme oturmuş öküzle kalakaldım.

Şimdi o kız o evde dayak yiyor muhtemelen.

Üzerine de bu konuyu okudum.

Yapmayın artık yalvarırım. Benim kalbim dayanmıyor sizin hikayelerinize. Lütfen lütfen lütfen biraz kıymet verin kendinize... Kendiniz razısınız diyip de boş veremiyorum inanın, boş veremiyoruz. Razıysanız madem, boşanmayacaksanız yazmayın buraya bizi de kahretmeyin daha iyi...

Gece gece tüm sinirim asabım bozuldu gerçekten !!

Ben sert yorum yapmayı,kırıcı olmayı sevmem ama sanırım bu sefer olacağım.
Ceza da alabilirim yazdıklarım için ama kendimi tutamayacağım.Hayvan kocanız size şiddet gösterirken fazla mı darbe aldınız da sofra mı kurayım diyorsunuz? Ne sofrası Allah askına.Saatlerce dövdü diyorsunuz. Arkadaslar da demiş , gidin rapor alın. Ordan ailenizin yanına,aileniz yoksa bir kaç gün illa ki bir arkadaşınız vardır . Kafanızı toplayana kadar onun yanında kalın. Ben boşan diyen biri değilim normalde ama ekonomik özgürlüğünüz yoksa acil iş bulup boşanın. Böyle bir hayvanla ömür geçmez. Aklınızın başına gelmesi için ne yapmalı? Bilmem kaç yerinizden mi bıcaklamalı?

Nasil cansunun esi buradaki konuyi gorup o yuzdenmi dovmus
Ne cektin be cansu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…