HAKLISIN ca mim benim bende çok kizginim bence biz kadinlara bu olay olmaluki bi daha kadin şiddeti olmasin dusunsene bi oklava hatti kurcan dayak yiyenler oklava hattini arayip adresivercek biz kadınlar da elimizde oklava gitcez al işte kissasa kissas daha o eller kalkiyo mu bak kadinlara bu arada biz kadinlar da çocuklari alup parka götürup bu olayi görmesini şiddete tanik olmasini engellicek ki daha da küçük cocuklarin gozleri gic bur zaman datak görmesin diye oklava hareketi baslatcankesınlıkle canım bu tarz koca musvettelerının kadınlarla alıp veremedıgı ne ya... hele o kaynanalar yok mu onlar el kızı dıye bu kadar da olmaz kı... ama ne yazık kı kadın erkek hakkı dıyoruz da kadınalrın dogru duzgun hakkı yok ıkı gun bagırsak ucuncu gun susuyoruz kadınların canı korunmuyor televzyonlarda her gun bı kadın cınayetı... cok kızgnm cok
HAKLISIN ca mim benim bende çok kizginim bence biz kadinlara bu olay olmaluki bi daha kadin şiddeti olmasin dusunsene bi oklava hatti kurcan dayak yiyenler oklava hattini arayip adresivercek biz kadınlar da elimizde oklava gitcez al işte kissasa kissas daha o eller kalkiyo mu bak kadinlara bu arada biz kadinlar da çocuklari alup parka götürup bu olayi görmesini şiddete tanik olmasini engellicek ki daha da küçük cocuklarin gozleri gic bur zaman datak görmesin diye oklava hareketi baslatcan
Normalleştirmeyelimki çocuklarimiz ayni şeyleri yaşamasin yani onlar bizim geleceğimiz gelecekte şiddet olmasin sevgi olsun mücadele olsun diye yaziyom bunlari bu birey olarak elimden geleni yapiyorum enküçük bi sözel şiddeti bile eşiniz size şaka yollu bile söylese asla buna müsamaha göstwrmeyinki bunun bile katlanilmicak bişey oldunu gösterelim çocuklarımizaku gelecemiz bari sevgi ile dolsuntamam iste ayni seyi soyluyoruz ama bizim ulkemizde gayet normallestiriliyor ne yazikki
Canim benim sende bizde boşa yazdik burda o çoktan banyo yapti uyudu bude bizden dua iatedi uyurkenŞaka mısın arkadaşım adam seni saatlerce dövüyor sen akşam kuracağın sofrayı düşünüyosun zıkkım yesin hemen darp raporu al aç boşanma davanı yazık sana hiç mi kendine saygın yok bide o adama hizmet mi edeceksin
Oooh konuyu aç geluşmeleri yazmmaaynen bence coktan kocasını affettı kaynanasını memnun etmemk ıcın ama farkında degıl kendı mahvoluyor... bıze de bıseyler yz da burda bosuna delırmeyelım
Esim beni dövdü . Kaynanam doldurmuş . Saatlerce dövdü . Yüzüm gözüm vücudum morarmis. Bana dedi eve geldigimde seni gormek istemiyorum . İnan yoruldum . Simdi aksam eve geldiginde hic bir şey olmamış gibi davranayimmi yoksa kusseyimmi. Bu durumda mantıklı düşünemiyorum nolur yardımcı olun cok yoruldum . Ne yapacam bilmiyorum . bana yardımcı olun nasıl davranayım nolur ayrılmayı düşünmüyorum . Aksama kadar sınırı geçer . Kusseyimmi yoksa sofrayı kurayım sanki bisey olmamış gibimi yapayım . Suan aklım Durmuş . Cunku kaynanamı mutlu etmek istemiyorum . Kaynanam yarın bize kesin gelir sagolsun kocamda olanları anlatır . Simdi der ben söylendim oğlum beni dinliyor bayağı kasilir ne yapayım bilmiyorum yardım boşanmayı düşünmüyorum
Nasil cansunun esi buradaki konuyi gorup o yuzdenmi dovmusŞimdi başka bir konuda konu sahibi eşinden şiddet gördüğünü söyledi, baştan konuyu böyle açmamıştı. Ben şüphelenince öyle demiş, durumu anlamaya çalışırken, o evden ayrılması gerektiğini söylerken konu sahibine, birden eşim tüm konumu okumuş yapacak bir şeyim yok elim kolum bağlı deyip çıkmış. Eşi okur da kızı döver korkusuyla o evden çıkmaya ikna etmeye çalıştığım son mesajımı hemen sildim, göğsüme oturmuş öküzle kalakaldım.
Şimdi o kız o evde dayak yiyor muhtemelen.
Üzerine de bu konuyu okudum.
Yapmayın artık yalvarırım. Benim kalbim dayanmıyor sizin hikayelerinize. Lütfen lütfen lütfen biraz kıymet verin kendinize... Kendiniz razısınız diyip de boş veremiyorum inanın, boş veremiyoruz. Razıysanız madem, boşanmayacaksanız yazmayın buraya bizi de kahretmeyin daha iyi...
Gece gece tüm sinirim asabım bozuldu gerçekten !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?