- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.190
- 198
Aradığım cvp buydu cok tesekürler yine aklına gelen olursa yaz belki evliliğimi kurtarabilirim
ARKADAŞIM SEN ŞAKAMISIN ???Akşam eşine güzel bir sofra hazırla mumları yak ve çok özür dile, gönlünü al. Kocan o senin döver de sever de. boşanmakta neymiş. yuvana sahip çık. kaynanana da saygılı davran lütfen. mutluluğun anahtarı bu
tabi ki şakayım. cansu yu biliyorum çünkü bizden böyle yorum bekliyor. sanıyor musun evi bırakıp gidecek darp raporu alacak o kocayı boşayacak. biz ne konuşursak konuşalım ne kadar yol gösterirsek gösterelim olacak olan bu.ARKADAŞIM SEN ŞAKAMISIN ???
Kalp krizi geçiriyordum.tabi ki şakayım. cansu yu biliyorum çünkü bizden böyle yorum bekliyor. sanıyor musun evi bırakıp gidecek darp raporu alacak o kocayı boşayacak. biz ne konuşursak konuşalım ne kadar yol gösterirsek gösterelim olacak olan bu.
aman sakin :) cansu hepimize sinir krizi geçirtti. normal yaniKalp krizi geçiriyordum.
Kusura Bakma Error verdim
ıyy korktum len one biçim surat o hayalete dönüşüp yok oluyo resmen tırstım yav ıyy korkudan titredim yani one biçim bişeyKalp krizi geçiriyordum.
Kusura Bakma Error verdim
Kısa ve öz nekadar güzel bu anlatim şekli res men özetlemişin
Ilk yaziyi okuyunca bende ayni ona benzedim :)ıyy korktum len one biçim surat o hayalete dönüşüp yok oluyo resmen tırstım yav ıyy korkudan titredim yani one biçim bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?