Acil yardım kızlar

Okuduğumda şok oldum !!!!!!
Ne sofra hazırlaması ne küsmek
Sen ne diyorsun kardeşim
Hala kaynananı sevindirmemekten nasıl bahsediyorsun
Sen dayak yedin
Bunun farkında değilmisin
Sana gereken her şey söylenmiş neler yapman gerektiğin
Lütfen yardım isteyeceğin kim varsa ara ve bu hayattan kurtul

Aĺo cansucuğum hala ne cevap yaziyon ne yorum yapiyon akşam neler oldu hem buraya konu açiyon hem bukadar milleti burda merakta birakiyon amşam kocan eve geldiğinde neler oldu babanin evine mi gittin polise gittinmi artik geluşmeleri yazsan bizd burda merak etmesek seni öyleye ya hiç konu açmicanyada açtinmi geluşmeleri yazccan neler oldu akşam neler yaşadin yaz ki bizde nurda fıdik olmayalim sinirden meraktan deil mi ama.... yaz bekliyoz yasadiklarin yazki bizde neoldunu bilelim yok öyle konuyu aç bizi de burda sinrden fidik et sonrada hiç bişey olmamış gibi kaç

kocan olacak insan müsvettesi yaratık, o aşağılık anasının ağzına bakıp onu dinlediği sürece, küssende bişey olmamış gibi davransanda, yatak ayırsanda hiç bi işe yaramaz. öküz çünkü sana saygısı yok değer vermiyo. dövmeyi adamlık sanıyo.
ailen arkanda değilki, ona muhtaçsın diye eziyo. ailen ne biçim insanlar niye sahip çıkmıyolar niye ezdiriyolar seni, bi tane aklı başında insan yokmu. o şerefsize haddini bildircek.
darp raporu alırsan, çocuklarını kimse senden alamaz. dayakçı pisliğe çocukmu verir hiç mahkeme.neden polise gitmiyosun neden darp raporu almıyosun. kimsenin sana vermediği değeri kendine ver kurtul ordan

Akşam eşine güzel bir sofra hazırla mumları yak ve çok özür dile, gönlünü al. Kocan o senin döver de sever de. boşanmakta neymiş. yuvana sahip çık. kaynanana da saygılı davran lütfen. mutluluğun anahtarı bu

Arkadaşlar bence boşverin konu sahibi dayak yemeyi bir hobi haline getirmiş sanirim.
Yediği dayaği değil
Kuracağı sofrayi dusunuyor.
Kusura bakmada arkadaşim sen bayanlarin yüz karasisin !....

C Cansu098 ne yaptın mükellef bi sofra hazırladın mı kocişine
çok sinirlendim sana büyük konuşmaktan korkarım o yüzden ben olsam şöyle yapardım böyle yapardım demeyeceğim ama senin bu halini de iyi görmüyorum, ya dayak yemekten ciddi anlamda psikolojin iyice bozulmuş ya da körü körüne aşıksın ve saçmalıyorsun ya da bilmiyorum sana ne denir başka

O sana vururken sen ne yapıyorsun?
Öyle bakıyor musun?
Defalarca dayak yiyip hem susup hem karşılık vermemek ve bu kafayla evliliği kurtarmaya çalışmak.
Kafan çok güzel.
Ne yiyip içiyorsun?

ARKADAŞIM SEN ŞAKAMISIN ???
tabi ki şakayım. cansu yu biliyorum çünkü bizden böyle yorum bekliyor. sanıyor musun evi bırakıp gidecek darp raporu alacak o kocayı boşayacak. biz ne konuşursak konuşalım ne kadar yol gösterirsek gösterelim olacak olan bu.

Kalp krizi geçiriyordum.
Kusura Bakma Error verdim

Allah yardımcın olsun arkadaşım eğer ailen sahip çıkmıyor birde eşine yüz veriyorsa birde çocuklar varsa hayat çok zor sana tek tavsiyem evliliğin uzun sürmeyecek bunu bil eşin birgün seni kapı önüne koyar sen o zamana kadar eğer sana para veriyorsa aldıklarından arttırıp kenara koy ve sakın ha bilmesin, biryandan da yeni bir hayat kurmaya çalış iş ara mesale çevrendeki güvendiğin insanlara durumunu anlat, iş bulduğun an çocuklarını da al ve git ailene bile haber verme , ailen için kıymetin olsaydı sana sahip çıkarlardı zaten, sana sahip çıkmadılarsa senin durumunu ders alıp diğer kardeşlerine sahip çıkarlar, seni anlıyorum çaresizlik kadar kötü birşey yok ama unutma şu anda çaresiz değilsin sadece cesaretin yok, eğer çocukların küçük değilse evlere ara sıra temizliğe felan git kenara koy o paraları . İnan bana o adam seni birgün dışarı atar kolundan tutup sadece kendine güven birazcık olsun güven

bu durumda olan kadınlara verdiğim örnek hep budur:
farzedelim kocan bugün öldü. kv de oğlumu kahrından öldürdünüz dedi seni evden kovdu. ne yaparsın? zor da olsa anne babaya sığınırsın,koca ve kv yüzünden çektiğin sıkıntıların benzeri olur en fazla. ya da başka yol kalmadığı için gerekirse tek göz oda tutar, evlere temizliğe gidersin.
hangisi daha kötü? kocanın evinde hergün herkesten hayvani muamele görüp de en azından bir evim çocuklarım var demek mi?
maddi sıkıntım var ama döven söven yok demek mi?

arkadaşlar boşuna ağzınızı yormayın. konuyu bile resmen günlük olağan olay şeklinde anlatmış. konu sahibi sen de yemek yap ama yanına salata yapma sağlam intikam olur bak bu. bidaha da madem dayaklardan memnunsun buraya da konu açma "kocam ağzımı yüzümü kırdı boşanmam yemekte ne pişireyim" tarzında. sinirlendim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…