Acil yardım kızlar

şikayet etmesen de darp raporu al bak eşin kolundan tutup dışarı attığında çok pişman olursun şimdi hemen vakit kaybetmeden darp raporu al...

Gercekten normal dusunemiyosun.
hem okadar dayak yedigini yuzunun gozunun halini yaziyon bide aksam sofra hazirlayip normalmi davraniyim diyosun.
kaynanayi sevindirmek istemiyorum diyosunda madem onun yuzunden yiyosun dayagi zaten seviniyodur.
niye kendine bu kadar eziyet ettiriyosun ki
cocuklarin yuzundenmi onlarla baba evine donemem diyemi al cocuklarini git karakola mutlaka sana ve cocuklarinla bi arada kalman icin imkan saglanir.o pisligide sikayet et.

şikayet etmesen de darp raporu al bak eşin kolundan tutup dışarı attığında çok pişman olursun şimdi hemen vakit kaybetmeden darp raporu al...
Darp raporu değil akşama ne yemek hazırlasa onunla ilgili yorum bekliyor arkadaş. biz çok söyledik zamanında ama arkadaş dayak yemeyi normal gibi karşıladığı için söylediklerinizi dikkate almıyor

Yahu şaka mi bu ? Dayak ye sonrada hiç birşey olmamış gibi sofra mi kurmak

Yahu hatuna kızmayın saatleerce dvmus adam demekkı kadının beynı sulanmıs aklı tutulmus aklı melekelerı devre dısı kalmıs

Neden düşünmüyorsun boşanmayı?

Arkadaslar bu gun anca girebildim .eşim eve geldi hic canım konuşmak istemedi . Yemek yapıyorum cocuklarım var cunku ama hazırlamıyorum o gelince yatıyorum sanki evde yok mus gibi daha sevgim bitmiş arkadaslar içimden gelmiyor . Bu günde gorumcemi geldi yüzündeki morluklari gördü . Yapacak bisey yok esim gazeteyi okumuş . Geldi hic konuşmadım neden beni sormuyorsun dedi gorumcemi bahar temizliği yapıyorum isim vardı ondan dedim . Eşimde bu gun yemek hazırla dedi . Ben dedi karısına eziyet edene bisey hazırlamam dedim. Simdi sınırı gecmis gorumcemde gördü beni simdi onu yumusatmislar . Inanın kızlar gormek istemiyorum evde olunca ev bana dar geliyor . Ben dedim gelince görmezden gelirim bu defa demekki cok kırılmisim. Bu saatten sonra karışma bana dedim sana saygım olsun sevgim yok bunu sakın unutma dedim olanlar bunlar kızlar hayat devam ediyor iyisiyle kotusuyle . Mesajların çoğunu Okuyamadım arkadaslar destek icin cok sagolun iyi varsınız

Neden boşanmıyorsun

Cesaretimi topladım beceremedim bu saatten sonrada hic denemem gittiği yere kadar daha cesaretim yok
Umarım rabbim bir çıkış kapısı açar yada o adamın canını alırda kurtulursn madm boşanamıyorsn çaresizsn sende evde o yokmuş gibi davran hiç konuşma yemini suyunu önüne at çocklarını al başka odya geç hiç muhattap olma. Zatn sen hep uzak olursn bir bahane bulup sana şiddet edemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…