- 26 Kasım 2013
- 2.990
- 5.620
- 358
Cesaretimi topladım beceremedim bu saatten sonrada hic denemem gittiği yere kadar daha cesaretim yok
Evet öyle İnanCansu caresizligin adi arkadaslar.bencede bosanmali ama sahip cikacak aile yok is yok 3 cocuk cesaret yok.
Allah yardimcisi olsun...
Sevginin olmadığı yerde saygıda olmaz bence bu evlilik ölmüş üstüne topraj atip gömmezsen kokacak zorlyyosun yürütmeye çaluşıyon ama ayakları kopmuş bi evlilik yürümez kangıran olmuş evliliğin hertarafına yayılmış ölum kaçınılmaz buevlilik olmüş ortalığa pis koku yaymadan geçmişe göm bu evluği bence evliliğin iki tane ana temeli vardır sevgi ve saygi bunlar birbirine bağlıdır temelin biri yıkildi mi diğeri de yıkılır sen bu morluklarin geçmeden polise git yoksa pişman olcan şimdi gitmezsen ilerde kocan daha beterini yapacak nasıl sa gitmiyo diye şimdi kocan üç çocukla bu kari hiç biyere gitmez diyw düşünüyordurArkadaslar bu gun anca girebildim .eşim eve geldi hic canım konuşmak istemedi . Yemek yapıyorum cocuklarım var cunku ama hazırlamıyorum o gelince yatıyorum sanki evde yok mus gibi daha sevgim bitmiş arkadaslar içimden gelmiyor . Bu günde gorumcemi geldi yüzündeki morluklari gördü . Yapacak bisey yok esim gazeteyi okumuş . Geldi hic konuşmadım neden beni sormuyorsun dedi gorumcemi bahar temizliği yapıyorum isim vardı ondan dedim . Eşimde bu gun yemek hazırla dedi . Ben dedi karısına eziyet edene bisey hazırlamam dedim. Simdi sınırı gecmis gorumcemde gördü beni simdi onu yumusatmislar . Inanın kızlar gormek istemiyorum evde olunca ev bana dar geliyor . Ben dedim gelince görmezden gelirim bu defa demekki cok kırılmisim. Bu saatten sonra karışma bana dedim sana saygım olsun sevgim yok bunu sakın unutma dedim olanlar bunlar kızlar hayat devam ediyor iyisiyle kotusuyle . Mesajların çoğunu Okuyamadım arkadaslar destek icin cok sagolun iyi varsınız
Mersinhangi ildesiniz ? iş konusunda yardımcı olmaya çalışalım ?
Zaten öyle yapıyorum İnan boyle daha huzurluyum . Kendimi daha iyi hissediyorum .Umarım rabbim bir çıkış kapısı açar yada o adamın canını alırda kurtulursn madm boşanamıyorsn çaresizsn sende evde o yokmuş gibi davran hiç konuşma yemini suyunu önüne at çocklarını al başka odya geç hiç muhattap olma. Zatn sen hep uzak olursn bir bahane bulup sana şiddet edemez.
Zaten öyle yapıyorum İnan boyle daha huzurluyum . Kendimi daha iyi hissediyorum .
Sabah kahvaltıya uyandırmaya gittim bu olay yaşandı . Bir gun oncesi kaynanama gezmeye gitti Sabah'ta boyle oldu . Ortada bişeyde yoktu İnan nasıl oldu bende anlamadım .Cansu bu adam seni niye dövüyor , mesela sen ne diyince gözü dönüyor bu herifin ?
Sabah kahvaltıya uyandırmaya gittim bu olay yaşandı . Bir gun oncesi kaynanama gezmeye gitti Sabah'ta boyle oldu . Ortada bişeyde yoktu İnan nasıl oldu bende anlamadım .
Ama bunu şimdi değil hep yap cnm aranız iyi olsa bile olay biraz geçse bile yap böylelikle belki biraz kafasına dank eder. Ben nasıl bu gake getirdm evliliğimi diye. Çünkü her şiddette sen barışmışsn adamda yaptığı yanına kalıyo diye devam ediyor sürekli ama sen çook uzun bir süre böyle yaparsn belki gerçekdn düzelir kv gidelim derse hiç birşey deme tek kelime etmedn git ne gül orda ne surat as. Hep böyle git yanına yaklaşsa hemn saflığa anlamamzlığa vur ve uyu ne bileyim asla onnla iletişim kurma zaten boşanamıyorsn bari dayak yeme. Dilini tut evinle çocklarnla ilgiln farzet kocan ölmş bu evde sana bakan otel diye kullanan bir adam var sdc ama onu asla asla koca olarak görme artk evliliğin zatn bunca zamn senin yaptklarnla hiç düzelmedi daha kötü oldu bari bu defa bizi dinle farkez dulsn çocklarına bakıyorsn yemeğini işini yapıyorsn o adamda sabah gidiyor akşam geliyor sadc size erzak alıyor. Bak bu sınırlar içinde onun burnunu ancak böyle sürtersn çünkü gidemiyorsn çaocklarını bırakamıyorsn mahkemeye veremiyorsn bari bunu yap artk o senin kocan değiil. Bunu böyle gör kendini inandırZaten öyle yapıyorum İnan boyle daha huzurluyum . Kendimi daha iyi hissediyorum .
Kadın bi adama ne söyletse söylesin bi adam gücünu kendinden zayif narin olarak yaratılmiş bi varlik olan kadinin üzerinde denememeli erkek gücünü ya nadil sorabilrsinki bu soruyu hangi akilla şimdi bide şiddet yanlısı bi adami mi hakli çıkarcan anlamadım ne bu soru simdi nerden çıktı Allah erkeklere gücü kadinlari korusun çalişip evini geçindirsin diye verdi bu adamlarda kadıni korumak deil de kadinin vuraarak öldürmek amaçli kullaniyo Allahin verdiği bu yeteneğini boyleleri erkek deil zaten pis mahluk kokusmuş pislikler daCansu bu adam seni niye dövüyor , mesela sen ne diyince gözü dönüyor bu herifin ?
Kaynanam beni oğluna layık görmüyor . Onceleri anlamıyordum . Diyordum eksiklerim var belki ondan boyle davranıyorlar . El öpmeye gittim kaynanam dedi burda kal istersen biz gidelim bende saf saf yok anne geleyim bizim niyet seni götürmek yoktu neyse .... Suan eksiklerim yok .boyle olaylar olunca simdi anladım ki beni istemiyormuş . Ben huzursuzluk olsa sabah uyanır hic birsey yok mus gibi davranırdim. Cocuklarım oldu ne bir hediye ne bisey yine yüze vurmadım . Mutluyum cocuğum olmuş boyle seyler umursamazd im. Simdi daha dolmuşum bunlar yaşadığımın azicigi .gecmis daha beter. Simdi en azından evimde tekim bir donem kaynananda kaldı . Bilmiyorum hep yorulan ben oldum belki herseye göz yumdugum icin simdi zaten esimle iki yabancı olumsuz . O evde yokken artık mutluyum . Insanın eşi evde olunca insan mutlu olur ama ben degilim arkama dönüp bakıyorum evlilikle ilgili bisey yaşamamışim . Sadece yorgunluk nasıl is yaparım nasıl orgu örerim nasıl manti yaparım nasıl hamur ısı yaparım nasıl cocuk bakarım hep bunlarla vaktimi geçirdim yapılan herseyi unutuyordum ama bunlarda artık unutturmuyorArkadas senın ıcın caresızlıgın adı demiş. Kaç yasındasın? Ailen neden arknd değil? Hiç bahsettin mi ailene yasadıklarından. cok sık mı şiddet goruyoraun, ozel olmazsa eger neden bu son şiddeti gordugunu soylermosın? Sebebı neydı
Kadın bi adama ne söyletse söylesin bi adam gücünu kendinden zayif narin olarak yaratılmiş bi varlik olan kadinin üzerinde denememeli erkek gücünü ya nadil sorabilrsinki bu soruyu hangi akilla şimdi bide şiddet yanlısı bi adami mi hakli çıkarcan anlamadım ne bu soru simdi nerden çıktı Allah erkeklere gücü kadinlari korusun çalişip evini geçindirsin diye verdi bu adamlarda kadıni korumak deil de kadinin vuraarak öldürmek amaçli kullaniyo Allahin verdiği bu yeteneğini boyleleri erkek deil zaten pis mahluk kokusmuş pislikler da
Ailen neden arkanda değil?Kaynanam beni oğluna layık görmüyor . Onceleri anlamıyordum . Diyordum eksiklerim var belki ondan boyle davranıyorlar . El öpmeye gittim kaynanam dedi burda kal istersen biz gidelim bende saf saf yok anne geleyim bizim niyet seni götürmek yoktu neyse .... Suan eksiklerim yok .boyle olaylar olunca simdi anladım ki beni istemiyormuş . Ben huzursuzluk olsa sabah uyanır hic birsey yok mus gibi davranırdim. Cocuklarım oldu ne bir hediye ne bisey yine yüze vurmadım . Mutluyum cocuğum olmuş boyle seyler umursamazd im. Simdi daha dolmuşum bunlar yaşadığımın azicigi .gecmis daha beter. Simdi en azından evimde tekim bir donem kaynananda kaldı . Bilmiyorum hep yorulan ben oldum belki herseye göz yumdugum icin simdi zaten esimle iki yabancı olumsuz . O evde yokken artık mutluyum . Insanın eşi evde olunca insan mutlu olur ama ben degilim arkama dönüp bakıyorum evlilikle ilgili bisey yaşamamışim . Sadece yorgunluk nasıl is yaparım nasıl orgu örerim nasıl manti yaparım nasıl hamur ısı yaparım nasıl cocuk bakarım hep bunlarla vaktimi geçirdim yapılan herseyi unutuyordum ama bunlarda artık unutturmuyor
Okudum yine ağladım . Zaten en mantıklı olan bu . Yapacak birsey yok içimden gülümsemek gelmiyorAma bunu şimdi değil hep yap cnm aranız iyi olsa bile olay biraz geçse bile yap böylelikle belki biraz kafasına dank eder. Ben nasıl bu gake getirdm evliliğimi diye. Çünkü her şiddette sen barışmışsn adamda yaptığı yanına kalıyo diye devam ediyor sürekli ama sen çook uzun bir süre böyle yaparsn belki gerçekdn düzelir kv gidelim derse hiç birşey deme tek kelime etmedn git ne gül orda ne surat as. Hep böyle git yanına yaklaşsa hemn saflığa anlamamzlığa vur ve uyu ne bileyim asla onnla iletişim kurma zaten boşanamıyorsn bari dayak yeme. Dilini tut evinle çocklarnla ilgiln farzet kocan ölmş bu evde sana bakan otel diye kullanan bir adam var sdc ama onu asla asla koca olarak görme artk evliliğin zatn bunca zamn senin yaptklarnla hiç düzelmedi daha kötü oldu bari bu defa bizi dinle farkez dulsn çocklarına bakıyorsn yemeğini işini yapıyorsn o adamda sabah gidiyor akşam geliyor sadc size erzak alıyor. Bak bu sınırlar içinde onun burnunu ancak böyle sürtersn çünkü gidemiyorsn çaocklarını bırakamıyorsn mahkemeye veremiyorsn bari bunu yap artk o senin kocan değiil. Bunu böyle gör kendini inandır
Kaynanam beni oğluna layık görmüyor . Onceleri anlamıyordum . Diyordum eksiklerim var belki ondan boyle davranıyorlar . El öpmeye gittim kaynanam dedi burda kal istersen biz gidelim bende saf saf yok anne geleyim bizim niyet seni götürmek yoktu neyse .... Suan eksiklerim yok .boyle olaylar olunca simdi anladım ki beni istemiyormuş . Ben huzursuzluk olsa sabah uyanır hic birsey yok mus gibi davranırdim. Cocuklarım oldu ne bir hediye ne bisey yine yüze vurmadım . Mutluyum cocuğum olmuş boyle seyler umursamazd im. Simdi daha dolmuşum bunlar yaşadığımın azicigi .gecmis daha beter. Simdi en azından evimde tekim bir donem kaynananda kaldı . Bilmiyorum hep yorulan ben oldum belki herseye göz yumdugum icin simdi zaten esimle iki yabancı olumsuz . O evde yokken artık mutluyum . Insanın eşi evde olunca insan mutlu olur ama ben degilim arkama dönüp bakıyorum evlilikle ilgili bisey yaşamamışim . Sadece yorgunluk nasıl is yaparım nasıl orgu örerim nasıl manti yaparım nasıl hamur ısı yaparım nasıl cocuk bakarım hep bunlarla vaktimi geçirdim yapılan herseyi unutuyordum ama bunlarda artık unutturmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?