Acil yardım kızlar

Zaten biz yiyoruz hic uyandırma hazırlama yapmıyorum bu gun bana diyor neden hazırlanıyorsun . Bisey demedim

Isallah öyle yapıcam kpss sınavına hazirlanicam

gizliden darp raporu nasil olacak illaki adam duyacak karakola cekilecek

Yazıklar olsun ya bu kadınlari bu hale getirenlere Allah bu kadınlari bu duruma getireni azabin en büyüğünü versin şu mübarek üç aylarda cansucuğum lütfen sana yalvariyom morluklarin geçmeden pilise git şu yirumun beni gerçekten çok perişann etti içim yanı yo neden bu kadar acı.asiz bu insânlar şu an bu yyorumu yaptınya okurken yüreğime bi taş oturdu şu an ben istemiyorum ama gözlerimden yaşlar oluk oluk akiyo lütfen bu acilara katlanma morluğun geçmeden polise git ya ya polise gitmisen bunun gibi yorumlar yapma artik daha fazla kaldirmiycak bu yorumlarin bu yürek yaa...
yaa hiçmi düşünmin başından beri hata yapan onlar alttan alan sensin bir zamanlar bende senin gibiydim o yüzden bir zaman duyduğum yorgunluğun aynisini şimdi sende yaşıyon o yüzden yüreğime taş oturdu bilemiyom ama ben bakboşandim hem de benim 10 senelik evliliğimyıkildi pişman mısin de hiç de pişman deilim hem bana ailem de sahip çikmadi iki çocukla ortada kaldim ama yilmadim cabaladim ev tutup çocuklarımla bi hayat kurdum kendime simdi ne abam var ne babamvar çocuklarim dan başka kimsem yok ama en büyük sevincim murluluğum da çocuklarim huzrluyum çok çabaladim hala da çabaliyom hep çabalicam çabaladiğimin karşiliğini aliyom huzurlu olarak kavgasiz dayaksiz huzurlu bi evim var bak çocuklarim o günleri hala unutamadi hala piskoluğa gidiyozrahatlik var valla keşke diyorum daha önce boşansaydim diyorum Sadece boşa giden 10 seneme açiyom arkama baktığımda vicdanim da rahat onlar düşünsun diyom şimdi

Cansucum darp raporu al bu seni doverse git sikayet et ha korkuyormusun drlar sikayet etmis hastahneye gidince de.
Bunu bir ceksinler karakola bir gozu korksun...
Ve sakin baska cocuk dogurma.kocanada yuzverme.kocanin maddi durumu nasil iyiyse para kazaniyorsa tirtikla biriktir vur tekmeyi
Ztn nafaka tazminata odemek zorunda

Seninde yorumun beni ağlattı . Bu olanları cocuklarım görüyor onlarda benle birlikte ağlıyor . Ne yaptım başaramam korkusu var kpss gireyim liseliler icin olan bakicaz daha

Ailem istemez . Isteseydi ailemi aradım geldi bisey yapmadı daha oncesinde gitti . Pire icin yorgan yâkilmaz bıktım artik

Düz lisesi mezunuyum

Cansucum yaşın kaç bilmiyorum ama insan isterse her şeyi başarır. Sadece başaracağına inan sadece ve sadece inan. Sana bir film tavsiye etmek istiyorum. Umudunu kaybetme onu mutlaka izle ! Çünkü senin hayat hikayene az çok benzer yönleri var !
Bazen bir söz , bazen bir müzik , bazen bir film , bazen bir insan kişide farkındalık duygusu oluşturur. İnancın şu yönde olsun bu kötü günler geçicek , iyi şeyler mutlaka gelecek buna inan her gün tekrar et , başaracaksın çaresiz diilsin !

Bu yazı bile beni mutlu etti mutlu olmak cok zor artık hem yazıyor hem ağlıyorum isallah dediğin gibi basaririm

Bu yazı bile beni mutlu etti mutlu olmak cok zor artık hem yazıyor hem ağlıyorum isallah dediğin gibi basaririm

Sadece inan Seni yaratana %100 güven ummadığın anlarda tüm kapılar açılacak sana . Çıkacaksın bu durumdan sonradan yazdığın tüm yazıları oku ! Sadece o kadar sindirilmişsin ki bu hayatı yaşamak zorunda olduğuna inanıyorsun , hayır yaşamak zorunda diilsin! Sadece korkuyorsun .

Istesede istemesede tek yolu var o yolun sonu da belli BOŞANMAK ne kadar istemrsede sonu belli bu evliliğin olur yani kalmamış ki kırik dökük bi vitane olmuş evlilik leri bu kırik dökuk viranayi sökupyeni bi ev yapcak yada başina karlar yağmurlar yağcak yani demek istediğim bu işin sonu belli deilmi istesed istemesede bu boşanma gerçekleşcek ha bugün ha bi iki yil sonra çünkü bitaraf dadece ne kadar dayanacakki yaşananlara yada fedamarlik yapmaya sonu belli eniyisi morluklar gitmeden polise gimesi ne o öyle gizli rapor alinmaz hastaneye gizlibgine üç çocukla nasil gitdin kocasi bunun hastaneye gittiğini duyarsa daha kötü dövmezmi bencw eniyi çözüm polis eninde sonunda ya polise ya mezara gitcek umarm mezara gitmeden polise gidersin kendini eziyet edip çocuklarıni nasil anasiz birakirsin ya o adam eninde sonunda seni dayakta mezara sokar git en iyisi polise çocuklarin ortada birakma cldüşundene çocuklarin anadi mezarda babadi hapiste düşün seni sevmeyen kv senin çocuklarin bakarmi hiç olmazsa çocukları düşun geçen bi taksinin arkasinda biyazi gördüm okadar hoşuma gittiki anlatamam
VEDALAR ZOR OLSA DA BAZEN AYRILMAK GEREKİR AYRILMAYI GÖZE ALMAK GEREKİR

Zaten Rabb'ime sığındım namazımı Kuran'ı okuyorum . Isallah dediğin gibi kapı acar . Belki sinavimdir sonu aydınlık olur boyle kendimi teselli ediyorum

Seviyan doğru diyorsun ama bu kızcağız korkuyor cesareti yok , bilmiyor ana yok baba yok , parası yok , işi yok ... Göze alamıyor arkasında duran bir kardeşi olsa bile belki çok farklı noktada olurdu. Sen cesaretli bir kadınsın her şeyi göze almışsın ama cansu dayak yiye yiye normaleşmiş hayatı böyle sanıyor... Bu adamla hiç muhatap olmadan elini güçlendirsin , para biriktirsin , iş bulsun her şeyi gizliden yapsın sonra polise gidip şikayet etsin basın kocasının kıçına tekmeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…