Zaten biz yiyoruz hic uyandırma hazırlama yapmıyorum bu gun bana diyor neden hazırlanıyorsun . Bisey demedimKaynanan dolduruyor demek ki ! Ama adam da ruh hastası o bir gerçek. Bir daha o adamı kahvaltıya uyandırma , elinden geldiğince uzak ve mesafeli ol tartışma çıkınca sus , başka odaya geç çünkü sen konuştukça adam bahane bulup seni dövüyor! Çilingir sofrası asla hazırlama ! Onu memnun etmeye çalıştıkça adam tepene çıkıyor. Ayrıca gizliden darp raporu al sakla ! aile ne diyor peki ?
Isallah öyle yapıcam kpss sınavına hazirlanicamCansucum sana acımıyorum , insanlara acımak bizim haddimize diil ! Ama senden sorumlu olduğu mu düşünüyorum. O yüzden yazıyorum empati yapmaya çalışıyorum inan şuan çok zorluyorum kendimi !
Dediğim gibi asla çaresiz diilsin sadece çaresiz olduğuna inanmışsın, o yüzden cesaretin yok . Şurada ki yorumlar ile sadece sana destek verebiliriz çözüm yolları üretebiliriz ama sen bu hayatı çekmek zorunda diilsin. Bu adamdan ayrılamayacaksın en azından belli bir süreye kadar, para biriktir birikimin olsun , darp raporu mutlaka al . Çeneni tut işini alttan yürüt . Elin güçlenince bas kıçına bu adamın. Ağlayarak sızlayarak olmaz çocukların için dimdik dur !
Isallah öyle yapıcam kpss sınavına hazirlanicam
gizliden darp raporu nasil olacak illaki adam duyacak karakola cekilecekKaynanan dolduruyor demek ki ! Ama adam da ruh hastası o bir gerçek. Bir daha o adamı kahvaltıya uyandırma , elinden geldiğince uzak ve mesafeli ol tartışma çıkınca sus , başka odaya geç çünkü sen konuştukça adam bahane bulup seni dövüyor! Çilingir sofrası asla hazırlama ! Onu memnun etmeye çalıştıkça adam tepene çıkıyor. Ayrıca gizliden darp raporu al sakla ! aile ne diyor peki ?
gizliden darp raporu nasil olacak illaki adam duyacak karakola cekilecek
Yazıklar olsun ya bu kadınlari bu hale getirenlere Allah bu kadınlari bu duruma getireni azabin en büyüğünü versin şu mübarek üç aylarda cansucuğum lütfen sana yalvariyom morluklarin geçmeden pilise git şu yirumun beni gerçekten çok perişann etti içim yanı yo neden bu kadar acı.asiz bu insânlar şu an bu yyorumu yaptınya okurken yüreğime bi taş oturdu şu an ben istemiyorum ama gözlerimden yaşlar oluk oluk akiyo lütfen bu acilara katlanma morluğun geçmeden polise git ya ya polise gitmisen bunun gibi yorumlar yapma artik daha fazla kaldirmiycak bu yorumlarin bu yürek yaa...Kaynanam beni oğluna layık görmüyor . Onceleri anlamıyordum . Diyordum eksiklerim var belki ondan boyle davranıyorlar . El öpmeye gittim kaynanam dedi burda kal istersen biz gidelim bende saf saf yok anne geleyim bizim niyet seni götürmek yoktu neyse .... Suan eksiklerim yok .boyle olaylar olunca simdi anladım ki beni istemiyormuş . Ben huzursuzluk olsa sabah uyanır hic birsey yok mus gibi davranırdim. Cocuklarım oldu ne bir hediye ne bisey yine yüze vurmadım . Mutluyum cocuğum olmuş boyle seyler umursamazd im. Simdi daha dolmuşum bunlar yaşadığımın azicigi .gecmis daha beter. Simdi en azından evimde tekim bir donem kaynananda kaldı . Bilmiyorum hep yorulan ben oldum belki herseye göz yumdugum icin simdi zaten esimle iki yabancı olumsuz . O evde yokken artık mutluyum . Insanın eşi evde olunca insan mutlu olur ama ben degilim arkama dönüp bakıyorum evlilikle ilgili bisey yaşamamışim . Sadece yorgunluk nasıl is yaparım nasıl orgu örerim nasıl manti yaparım nasıl hamur ısı yaparım nasıl cocuk bakarım hep bunlarla vaktimi geçirdim yapılan herseyi unutuyordum ama bunlarda artık unutturmuyor
Seninde yorumun beni ağlattı . Bu olanları cocuklarım görüyor onlarda benle birlikte ağlıyor . Ne yaptım başaramam korkusu var kpss gireyim liseliler icin olan bakicaz dahaYazıklar olsun ya bu kadınlari bu hale getirenlere Allah bu kadınlari bu duruma getireni azabin en büyüğünü versin şu mübarek üç aylarda cansucuğum lütfen sana yalvariyom morluklarin geçmeden pilise git şu yirumun beni gerçekten çok perişann etti içim yanı yo neden bu kadar acı.asiz bu insânlar şu an bu yyorumu yaptınya okurken yüreğime bi taş oturdu şu an ben istemiyorum ama gözlerimden yaşlar oluk oluk akiyo lütfen bu acilara katlanma morluğun geçmeden polise git ya ya polise gitmisen bunun gibi yorumlar yapma artik daha fazla kaldirmiycak bu yorumlarin bu yürek yaa...
yaa hiçmi düşünmin başından beri hata yapan onlar alttan alan sensin bir zamanlar bende senin gibiydim o yüzden bir zaman duyduğum yorgunluğun aynisini şimdi sende yaşıyon o yüzden yüreğime taş oturdu bilemiyom ama ben bakboşandim hem de benim 10 senelik evliliğimyıkildi pişman mısin de hiç de pişman deilim hem bana ailem de sahip çikmadi iki çocukla ortada kaldim ama yilmadim cabaladim ev tutup çocuklarımla bi hayat kurdum kendime simdi ne abam var ne babamvar çocuklarim dan başka kimsem yok ama en büyük sevincim murluluğum da çocuklarim huzrluyum çok çabaladim hala da çabaliyom hep çabalicam çabaladiğimin karşiliğini aliyom huzurlu olarak kavgasiz dayaksiz huzurlu bi evim var bak çocuklarim o günleri hala unutamadi hala piskoluğa gidiyozrahatlik var valla keşke diyorum daha önce boşansaydim diyorum Sadece boşa giden 10 seneme açiyom arkama baktığımda vicdanim da rahat onlar düşünsun diyom şimdi
Düz lisesi mezunuyumHangi bölümden mezunsun ?
cocuklar goruyor ya ben daha ne diyeyimSeninde yorumun beni ağlattı . Bu olanları cocuklarım görüyor onlarda benle birlikte ağlıyor . Ne yaptım başaramam korkusu var kpss gireyim liseliler icin olan bakicaz daha
Kaynanan dolduruyor demek ki ! Ama adam da ruh hastası o bir gerçek. Bir daha o adamı kahvaltıya uyandırma , elinden geldiğince uzak ve mesafeli ol tartışma çıkınca sus , başka odaya geç çünkü sen konuştukça adam bahane bulup seni dövüyor! Çilingir sofrası asla hazırlama ! Onu memnun etmeye çalıştıkça adam tepene çıkıyor. Ayrıca gizliden darp raporu al sakla ! aile ne diyor peki ?
Ailem istemez . Isteseydi ailemi aradım geldi bisey yapmadı daha oncesinde gitti . Pire icin yorgan yâkilmaz bıktım artikKaynanan dolduruyor demek ki ! Ama adam da ruh hastası o bir gerçek. Bir daha o adamı kahvaltıya uyandırma , elinden geldiğince uzak ve mesafeli ol tartışma çıkınca sus , başka odaya geç çünkü sen konuştukça adam bahane bulup seni dövüyor! Çilingir sofrası asla hazırlama ! Onu memnun etmeye çalıştıkça adam tepene çıkıyor. Ayrıca gizliden darp raporu al sakla ! aile ne diyor peki ?
Düz lisesi mezunuyum
Ailem istemez . Isteseydi ailemi aradım geldi bisey yapmadı daha oncesinde gitti . Pire icin yorgan yâkilmaz bıktım artik
Bu yazı bile beni mutlu etti mutlu olmak cok zor artık hem yazıyor hem ağlıyorum isallah dediğin gibi basaririmCansucum yaşın kaç bilmiyorum ama insan isterse her şeyi başarır. Sadece başaracağına inan sadece ve sadece inan. Sana bir film tavsiye etmek istiyorum. Umudunu kaybetme onu mutlaka izle ! Çünkü senin hayat hikayene az çok benzer yönleri var !
Bazen bir söz , bazen bir müzik , bazen bir film , bazen bir insan kişide farkındalık duygusu oluşturur. İnancın şu yönde olsun bu kötü günler geçicek , iyi şeyler mutlaka gelecek buna inan her gün tekrar et , başaracaksın çaresiz diilsin !
Tmm bakarım cnmOrta sayfalarda sana iki kadının hikayesini anlatım senin durumunda olan ! Lütfen onu oku ...
Bu yazı bile beni mutlu etti mutlu olmak cok zor artık hem yazıyor hem ağlıyorum isallah dediğin gibi basaririm
Istesede istemesede tek yolu var o yolun sonu da belli BOŞANMAK ne kadar istemrsede sonu belli bu evliliğin olur yani kalmamış ki kırik dökük bi vitane olmuş evlilik leri bu kırik dökuk viranayi sökupyeni bi ev yapcak yada başina karlar yağmurlar yağcak yani demek istediğim bu işin sonu belli deilmi istesed istemesede bu boşanma gerçekleşcek ha bugün ha bi iki yil sonra çünkü bitaraf dadece ne kadar dayanacakki yaşananlara yada fedamarlik yapmaya sonu belli eniyisi morluklar gitmeden polise gimesi ne o öyle gizli rapor alinmaz hastaneye gizlibgine üç çocukla nasil gitdin kocasi bunun hastaneye gittiğini duyarsa daha kötü dövmezmi bencw eniyi çözüm polis eninde sonunda ya polise ya mezara gitcek umarm mezara gitmeden polise gidersin kendini eziyet edip çocuklarıni nasil anasiz birakirsin ya o adam eninde sonunda seni dayakta mezara sokar git en iyisi polise çocuklarin ortada birakma cldüşundene çocuklarin anadi mezarda babadi hapiste düşün seni sevmeyen kv senin çocuklarin bakarmi hiç olmazsa çocukları düşun geçen bi taksinin arkasinda biyazi gördüm okadar hoşuma gittiki anlatamamNiye sordum dayak yemesin diye ! Çünkü cansu boşanamıyor ya da boşanmak istemiyor. Gidicek yeri yok ,zorlukları göze alamıyor çünkü hayattan, insanlardan korkuyor sindirilmiş .Sabahtan akşama kadar tavsiyede bulunsak cansunun bir kulağından giricek diğer kulağından çıkacak çünkü cansu çıkış kapısı olduğa inanmıyor çünkü cansu ölse de kalsam da kocamdan ayrılmam mantalitesine sahip. Kocasından dayak yememesi için çözüm yolları bulmaya çalışıyorum.
Zaten Rabb'ime sığındım namazımı Kuran'ı okuyorum . Isallah dediğin gibi kapı acar . Belki sinavimdir sonu aydınlık olur boyle kendimi teselli ediyorumSadece inan Seni yaratana %100 güven ummadığın anlarda tüm kapılar açılacak sana . Çıkacaksın bu durumdan sonradan yazdığın tüm yazıları oku ! Sadece o kadar sindirilmişsin ki bu hayatı yaşamak zorunda olduğuna inanıyorsun , hayır yaşamak zorunda diilsin! Sadece korkuyorsun .
Istesede istemesede tek yolu var o yolun sonu da belli BOŞANMAK ne kadar istemrsede sonu belli bu evliliğin olur yani kalmamış ki kırik dökük bi vitane olmuş evlilik leri bu kırik dökuk viranayi sökupyeni bi ev yapcak yada başina karlar yağmurlar yağcak yani demek istediğim bu işin sonu belli deilmi istesed istemesede bu boşanma gerçekleşcek ha bugün ha bi iki yil sonra çünkü bitaraf dadece ne kadar dayanacakki yaşananlara yada fedamarlik yapmaya sonu belli eniyisi morluklar gitmeden polise gimesi ne o öyle gizli rapor alinmaz hastaneye gizlibgine üç çocukla nasil gitdin kocasi bunun hastaneye gittiğini duyarsa daha kötü dövmezmi bencw eniyi çözüm polis eninde sonunda ya polise ya mezara gitcek umarm mezara gitmeden polise gidersin kendini eziyet edip çocuklarıni nasil anasiz birakirsin ya o adam eninde sonunda seni dayakta mezara sokar git en iyisi polise çocuklarin ortada birakma cldüşundene çocuklarin anadi mezarda babadi hapiste düşün seni sevmeyen kv senin çocuklarin bakarmi hiç olmazsa çocukları düşun geçen bi taksinin arkasinda biyazi gördüm okadar hoşuma gittiki anlatamam
VEDALAR ZOR OLSA DA BAZEN AYRILMAK GEREKİR AYRILMAYI GÖZE ALMAK GEREKİR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?