Acil yardım kızlar

Görüceksin açacak çok sonra gel bu sayfaları yeniden oku elinde sonunda bu çıkmazdan çıkacaksın. Kocan Allah'a havale olsun.
Zaten dövdü bana diyorki senin gücün bana yetmez bende dedim mazlumun Allah'ı var ben seni Allah'a havale ediyorum 3defa tekrarladım ne halin varsa gor dedim ben bisey demiyorum

Zaten dövdü bana diyorki senin gücün bana yetmez bende dedim mazlumun Allah'ı var ben seni Allah'a havale ediyorum 3defa tekrarladım ne halin varsa gor dedim ben bisey demiyorum

Kocann zalim bir bilseydi dayağın ne kadar günah olduğunu sana elini dahi kaldırmazdı hoş acaba adam bir şeye inanıyor mu o da ayrı tartışma konusu ! Kuzucum sen elinden geleni yapmışsın bu adam hayvan yola gelmez , bu saatten sonra çocuklarını ve kendini nasıl kurtarım diye düşüneceksin. O adamında ne hali varsa görsün. Kocana çok gıcık oldum hayvan resmen !

Bu yazı bile beni mutlu etti mutlu olmak cok zor artık hem yazıyor hem ağlıyorum isallah dediğin gibi basaririm
Allah mutluluğun daim etsin Allah dertlerinden kurtarsin seni
Ama mutluluk öyle oturduğun yerden olmuyo hele bu dertlerden hic oturarak yerinde sayarak kurtulamazsin dedemin bi sözü vardi hep söylicem heryerde En kolay yemek yemek onuda kaşıği tutup ağzina götürmek sonra çigneyip yutman için çaba gerekir kizim seviyan nerde olursan ol hep cabalaman gwrekecek cabala seviyan çabala olene kadar çabala derdi rahmetli dedem nur ışık içinde yatsin bende çocukluktan anlamazdim yemek yerken bak dede ne kadar da kolaymiş yemek yemek derdim gülerek şimdi anlamazsın büyüyünce anlarsin ne demek istediğim derdi

Caba gösterdim herseyde fedakarlık yaptım kısmetten öteye gidemedim

Cansu kocanla severekmi evlendin gorucu usulumu cok aradinmi bu herifi
Görücü usulü hic tanımıyorduk . Annem buyuk konuşmuş tek kızım var gurbete vermem demiş . Bilmiyorki tek gurbet olsa dayak yiyorum acı çekiyorum mutlu degilim

Şimdi de ayrilmak için çaba göster
sana özelden bişeyyazcam lütfen oku ve onu yap lütfen onu bari yappolise gitmisen sana özelden yazacağım şeyi bari yap
Tmm okurum suan şarjım bitebilir cvp yazamayabilirim

Canim.bende senin yasadiklarinin hemen hemen aynisini evliligimin ilk iki yili yaşadım ki ben Ünv mezunuyum düşün. . 6 yıllık evliyim evliliğini ilk 2 senesini yaşanmamış sayıyorum. . 4 yildir teni bi sayfa actik kendimize..Kaynanam yüzünden gorumcelerim yuzunden kocamin siniri yüzünden ütü yüzünden vs.. bi çok sebeb sayabilirim.. sürekli şiddet e maruz kalıyorum. İlk zamanlar bi Tokattı arkası tekme ye sonra yerini yumruklar a bırakmıştı.. benim ailemde ilk zamanlar seninkiler gibi geçecek diyolar di ama ben her defasında boşanmak için elimden geleni yapıyodum. .onlarda benim arkamda durmaya başladılar. . Aylarca annemlerde kaliyodum.. sonra araya büyükler giriyordu. . Amcam lar onun tarafındaki büyükler vs.. bi gün yine şiddete maruz kaldım bu sefer polisi aradım .. gelip aldılar onu..bende gittim darp raporu aldım.. mahlemelik olduk..uzaklaştırma aldı ama pek ise yaramadı ben anneme gittim uzaklasan ben oldum .. derken aylarca ayrı kaldık çocuk vardı ki zaten hersey onlar için diyip susuyoruz katlaniyoruz.. ardından barışma istedi ben kabul etmedim.. söz verdi değişicem dedi.. ben tek şartım var o evden ayrılıp başka eve tasinicaz dedim kV altli üstlü oturuyorduk.. tamam dedi.. bi şekilde baristik.. tasindik.. ozamn lar 1 çocuğum vardı şimdi 9 aylık bi bebeğim daha var.. 4.cu seneye giricem bu evde çok şükür huzurum yerinde eskisinden çok çok daha iyiyiz.. sanki yeni evlenmisim gibi..yani bilseydim gelin gittiğimde ozaman ayrı eve çıkardım.. o zman lar seviyorsun sesin cikmiyo tabi.. yani anlatmak istediğim.. muhakkak gözünü Korkut polise git.. ayrı kal izlesin değerini bilsin ve kV uzaklas.. hatta görüşme bile.. ailen sen istemesede git kapılarinda yat.. muhakkak ayrı kal.. hiç bişi yapamiyosan.. sınırli olduğunda konuşturma onu mutfağa git yemek yap.. Özellikle ailesi hakkında konuşma.. dayanamaz erkekler sinirlenirler.. ne biliyim huyuna suyuna git dicem ama bizde İnsanız bi yerde patlıyoruz.. ama canım kardesim dayak yememek için elinden geleni yap.. bosanamiyotum ayrilamiyorum diyosun madem muhattap olma o adamla

Yazdıklarını dikkate alıcan sagol cok guzel seyler yazmışsın

Tecrübelerinden yola çıkıp anlattım. . Umarım bi faydası olur sana.. He bide sakinken konuş eşinle elini tutarak.. ve cok fazla kitap oku bu konular hakkında. . Okuduğun kitapları ona anlat.. bosanicagimi demiyorum ama dayak yemeye çalış.. yediğin zamanda lütfen cok rica ediyorum polise git rapor çıkar. . Elinde koz olsun

Koz için dayak yemeye devam et sen arkadaşım bir akşam haberinde erkek terörü adı altında belki seni de dinleriz, kim olduğunu bilmeden.

C Cansu098
ailenle ilgili durumu biliyorum, okudum yazdıklarını, geçmişi sormuyorum, geleceği soruyorum
şimdi sen, 3 çocuğunu da alıp, evi terketsen, aileni de arayıp desen ki ya bana sahip çıkacaksınız, ya da ben gidiyorum bir daha beni asla göremezsiniz
ne derler sana?
bir de, senin ailende de şiddet var mı? baban anneni veya çocuklarını döver mi mesela veya varsa abin eşini?

ilk aklima sen bu kafayla cok dayak yersin cek gitsene demek geldi.sonrada icinde oldugun durumu bilmedigimi dusundum belki gidecek bir yerin yok.yada ailen geri gelmeni kabul etmez.belkide calisip ayaklarin uzerinde duramazdin bilemedim derken son cumleni okudum kaynanam sevinsin istemiyorum demissin. gercekten neden gitme secenegini dusunmuyorsunda iyimi davraniyim kotumu diye soruyorsun. o kocan olacak herifinde elleri kirilsin annen baban dayak ye diye buyuttu sanki.

ARKADAŞLAR bakın bu konu sadece ilk mesajda yazılanlar kadar değil
ciddi bir konu, detaylar var
yorumlardan önce zahmet edip okuyuverseniz sayfaları

keşke herkes sizin gibi yapsa, o anda yazmak istediklerini yazmadan bir düşünse
mesela daha önce dayak yediğinde ailesini çağırmış, gelin beni alın demiş
gelmişler, sofra hazırlatmışlar, damatla oturup yiyip içmişler, üstüne, kendi kızlarına, saygı göster, katlanacaksın vs vs akıl verip gitmişler
bu sefer damat, bak gördün mü beni haklı buldular diye iyice üste çıkmış
görücü usulü genç yaşta yapılmış bir evlilik
3 çocuk var
gidecek yer yok, maddi güç yok, meslek yok, aile yok
konu sahibi idare etmeye çalışıyor, evliliğimi kurtarayım dediği bu
her kadın her zaman güçlü olamayabilir
3 çocukla ortada kalmak veya çocuklarının elinden alınması çok ürkütücü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…