Acil yardım kızlar

Haklisin ben olsam beni istemeyeni bende istemembide dayak yemiş git polise evden uzaklaştirmayi alsin da akşam kim kimi gormek istemiyomus bakalim

Kızlar suan yazamayabilirim banyo yapıp uyucam tekrardan destek icin cok sagolun dua edin kizlar

Yeryüzünde ki hiç bir insan çaresiz değildir , sadece ''öğrenilmiş çaresizlik psikolojisi içindedir.'' Fıtratımıza terstir çaresizlik. Çaresiz olduğuna inanırsan , gerçekten çaresiz olursun. Ben inancımdan dolayı çaresizliklere imkansızlıklara inanmam!

Çok yakından tanıdığım iki kadının hikayesini anlatacağım ;

Biri teyzem oluyor , eşi onu aldattı ,fiziksel şiddet yoktu ama aldattı ve aldattığı kadına imam nikahı yapıp aynı evde yaşamaya mahkum etmeye çalıştı ! Kadın köyde yaşayan biri , 5 çocuk annesi, eğitimi ilkokul . Dayımlar, sen gel biz sana bakarız yalnız o adamın çocuklarına bakmayız dedi. Kadın naptı şehir merkezine geldi sırası ile kız kardeşlerinde 1 ay kaldı, sonra ev tuttu , iş buldu (fabrika , kapıcılık vs.vs.) genç kadın, 5 çocuk annesi ... Çocukları büyüdü onlarda çalışmaya başladı. Teyzem ev aldı , emekli oldu, çocukları evlendi o sırada eşi kapısına çok dayandı affet diye yeniden evlenelim diye teyzem reddetti neden özgürlüğün , insan gibi yaşamanın nolduğunu farkına vardı.

Diğer kadını anlatiyim : Kocası çalışmıyor idi , defalarca kocasına çalış et, böyle olmaz dedi kavgalar gürültü patırtı vs.vs. bir gün eşi ile kavga ederken adam nasıl dövmüş ise kadının bellini kırdı . Kadın iyileştikten sonra ilk işi çocuklarını alıp evi terk etmek oldu. Ev tuttu ,iş buldu ve çalışıyor şuan çocukları ile çok huzurlu bir yaşantısı var.

Konu sahibesi ; Sürekli benzer konular açıyorsun yok boşanmam, yok etmem, yok şunu yapmam ! Aktif olarak netti kullandığına göre cahil diilsin! Netten her şeyi öğrene bilirsin , araştıra bilirsin ama sen napıyorsun, kocam beni dövdü aradım eve süt al, bilmem ne al ! dayak yiyorsun ve çok normal bir şeymiş gibi lanse edip ,öneride bulunmamızı istiyorsun. Netti bu kadar aktif kullanan biri olarak beni şaşırttın madem kocan bu kadar kavgacı her türlü dayağı reva görüyor , aşırı baskı altında olduğuna göre netti kullanmana nasıl izin veriyor, kusura bakma bu işte bir tezatlık var !

Sen cahil diilsin , çocuk yapmayı biliyorsun , dayak yemeyi normal karşılıyorsun , boşanın demeyin diyorsun , kocana çilingir sofrası kurmayı biliyorsun aklın bunlara gayette güzel çalışıyor eee şimdi bizim rolümüz ne burada ! Binlerce yorum yapıldı açtığın her konuya ama ısrarla dayakta yerim , kocamı ararım da çocukta yaparım çilingir sofrası da hazırlarım . Ne diyim sana hayat senin seçim senin sen yaşadığın hayatta razı olduktan sonra kardeş yapıcak bir şey yok!

Ne güzel ve yerinde olmuş bu resmin
skandal resmen hem ölesiye mosmor edip dovuyp sofra kurayımmı boşanmak istemim diyo ya şakagibi gerçek ten anlatim biçimide bi tuhaf skandal yani diyecek laf yok yani ne diyebilirimki git ayaklarini da yikada belki bidahakine seni ezmesi kolay olur
Hani bi kanalda itilmiş ile kakılmış vardi akşam sabah kocasindan dayak yer yinede elleriyle meyve yedirir diye vallai bu konuyu okuyunca akluma o komedi dizisi geldi aklima demek gerçeğini de görmüş olduk bu konyu okuyarak yani...

Ne güzel yazmışsın aynen katılıyorum
Konu sahibi kendi yaptıklarını anlatmıyor bence Ondada war bi anormallik bi konusundada kvsine borç wermişler kvde geri wermemiş buda elinize saydık parayı demiş gene dayak yemiş. Yani bence çenesini tutamıyo kvsine her fırsatta laf sokuyo kvdede buna gıcık oluyo. Ben bi konuda kendi yaptıklarını anlatmasını istiyorum.

ÇARESİZ DEGİLSİNİZ
ÇARE SİZSİNİZ
herderdin bu dermani vardir ölümün bile çaresi bulunmuş

Bide şunu ekleyim
O kadar tuhaf ki tawırları Şok'lardan Şok'lara giriyorum. Ada'm dövüyo bu arıyo süt istiyo Ada'm sütü atıyo içeri gidiyor. Babayı çağırıyor baba yemek hazırla diyor. Bu millete sofra kuruyor. Millet yemek yiyo gidiyor. Dayak yiyor sabah kahwaltı hazırlıyor.
Bizdende öneri istiyor.
Weriyoruz! Yok diyor aramız düzelsin. Boşamicam!
Kaynanamı güldüremem. ha bide bi çocuk daha yapmayı planlıyordu. Resmen şizofrene bağlamış.

Yapman gereken kesinlikle kaynananin memnuniyetini saglamak sana hakaretde etse susk karşılık verme her dedigini yap kul köle ol ... cunku kocan boyle istiyor kocanı üzmemek icin anneciğinide üzme.. sonra kalk bir guzel suslen kocana bir çilingir sofrası hazirla gecenin sonundada yatmadan önce aynanin karsisina gec ve sunlari soyle kendine... " ben senin gururuna, onuruna haysiyetine,insanlığına, kadınlığına "diyip guzelce bir tükür suratina .. bunu benim icin yap.. ben senin icin sanaa cozum sundum sende bu istegımı yapıver....

Konu sahibesinin napmaya çalıştığını anlamıyorum , bizden ne bekliyor ? sanki dayak yemekten hakaret edilmekten zevk alıyor. Açtığı tüm konularına bakıyorum hep aynı şeyler burada ki bayanlar o kadar öneride bulunuyor yok diyor. O zaman bende diyorum kırmızı don giy !

Onu söylememizi bekliyor ki zaten!

Valla aile desteğin yok allah kolaylik versin.Benim babam evet cahıldır ilkokul okumustür ama bunun okumak kendini geliştirmekte degil vicdanla merhametle alakası var. Halacigim yıllarca eşinden dayak yemiş asla anne baba abiler ve kizkardeslere söylememis psikolojik olarak pek iyi de değildi zaten öğrendik ki kadın yıllarca dayak yemiş ameliyatli haliyle de yemeye devam etmiş babam da hepimizde çok sonra öğrendik malesef .sonra babacığım çık gel çocuklarına da sana da bakarım dedi. enisteye de bir güzel paylamis ağzına ne geldiyse soylemis akillnmmis pis herif. ..

Ay ne boşanmasi canım bugün döver yarın sever kocan o senin ilahi Cansu
Evliliğin altın kuralı
Kadınsan sus
Aman ses çıkarmayın !! Ayıp olur !
La havle ya

Onlar sarmas dolaş yatar olan bizim narin sinirlerimize olur. .valla kıskanmiyorum

Var ya şurada fıtık oldum . Aklım dondu, nasıl bir mantalite bu ! yahu adam sanki dünyanın 10'uncu harikası. Bazı kadınları anlamıyorum. Bu çaresizlik diil ki bu, olsa olsa tüm hakaretlere dayaklara gönülü olmaktır.

Bi kadini saatlerce dovmek ne demek ya Allahim ne vicdansizlik 3 cocugunun annesi senin hayat arkadasin annenin iki kelimesiyle nasil yuzu gozu mor hale getir karisini Allahim islah etsin kocanimi diyeyim Allah kurtarsinmi diyeyim nasil dua edecegimi bilemedim..yazik o cocuklarada sana da yazik..darp raporunu al ve bosan.uslanmaz o..

Sevgi desem hiç değil hangi canlı bu zulme karşılık hala seviyorum der. Yahu bir kediye bile şiddet uygulasan kaçar gider. Ben anlamıyorum hemcinslerimi mazosist mi bunlar acaba

Ailende senin dayak yedini bilip ilimli yaklastıği zaman da kocanda bak ailen de beni hakli görüyo diye nadilsa gitmez boşanmaz simayet etmez diye öldüresiye dövmüş devlet var senin arkanda Allah var be git Allaha devlete aığin çocuklarıni alda hem çocuklarinda bu huzursuzluklardan etkilenmesin git polise evden uzaklaştir ailen bidaha ilimli yaklaşirsa benim bedenim dayak kaldirmiyo madem benim bedenim dayak kaldirisa o da hapisi göze alsin de bak ozaman kv de koca da nasil yalvariler

Romantik bir aksam yemeği hazırla.mumlar loş bir ışık olsun hatta gülleri unutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…