Acil yardım kızlar

Böyle kocaya da böyle kv yede alcaksin oklavayi eline essegi biyere bağlayip seni bu eşşek sudan gelinc e dövmeyi birakicam diycen nasıl olsa bağli eşşek sudan gelmicenene göre gece gündüz devam oklavaya

Boşanmak istemiyorsan halinden memnunsun ne diye konu açıyorsun ekşııınnn mı yapıyosun kendince??

Buradan kimse seninle aynı fikirde olmaz bende dahil öyle adama katlanma boşan diyeceğiz biz çünkü herif seni resmen istemiyor.

Fakat Sen Boşanmayacagım diyorsun.

O halde Konunu kapattır otur kendi kendine ağla zırla yarın unutursun zaten unutmuşşun bile sofra kurup mutlu aile tablosu çizmeye çalışıyorsun baksana.
Aynen devam tam gaz böyle devam.

Cansu aksam oldu kocan geldini eve yemek hazirladinmi ne oldu

Ben Altını çizdiğim bölüme takıldım.
Kaynana üzüldüğü için mi arıyor sewindiği içinmi anlamadım ama bu da inadına iyiyim diyormuş ben ona taktım. Yani sen kaynananın yanında dayak ye bide iyiyim de buna kim inanır? Hani bu neyin kafası ? İnadına iyiyim demek. Madem onun yüzünden dayak yedin s.ç ağzına! Yiceğini yemişsin. Ha madem bizden öneri bekliyor çenesini tutsun kaynanası dövdürmesin. Çenesini de tutmuyor.

Psikiyatriste git bence ,gerçekten bak alay etmiyorum sağlıklı düşünemiyorsun dışarda o evden başka bir dünya var orada insanlar birbirini dövmüyor..Çalışıyor iyi kötü geçinebiliyor..Dostları arkadaşları var beraber gezip eğleniyorlar.. Sana acımak istemiyorum acıncak hale gelmekten korkuyorum ama sizin gibi kadınların varlığı yüreğimi Sızlatıyor..

Haklisin hepimiz üzüluyoruz ama bitek türkiyede yok bu kadin siddeti hollanda da isveç te america da dünyanin gelismis yada gelişmemiş y er ülkesinde var bu kadin şiddeti ve okadar fazlaki yani geçen gün internette dunyanin en büyük şirketinde müdüuk yapan bi kadinin bile şidet gordüğünü duyunxa şok geçirdim yani bu çaresizlik deil bu bam başka adini üz üzülerek dayagi normalleştirme he getorenlerin suçu şimdi bi kız çocuğunu düşünün sevgi isteyen ama gördüğu babasının anneesine siddeti olunca anne de bu şiddete karsi tepkisiz kalinca küçuk kizda ha bu şiďdet katlanabilinir bişey bak babam nekadar döverse döcsh n annem ömür boyu katlandi hende evlenince katlanayim diye bilincaltina bu yerlesince sevgi isteyip şiddete örnek olunca sevgi=şiddet oluyo onun için dünyanin en zengin kadini da olunca aliskanlik olunca sonuc ortar a yani

Şok oldum yazdıklarınızı okurken
Ne demek kaynanamı sevindirmek istemiyorum yaa
Kaynanannızın da kocanızın da canı cehenneme
Ailenizi sizi adamın biri dövsün diye mi büyüttü
Kanım dondu resmen ya siniri gecer demişssiniz
Bu adama bu imkanı neden veriyorsunuz ki
Darp raporu alın şikayette bulunun ve boşanın
Şaka mısınız yaaaaa

tamam iste ayni seyi soyluyoruz ama bizim ulkemizde gayet normallestiriliyor ne yazikki

Daha cok ağlarsınız bu kafa ile
Kusura bakmayın ama çok sinirlendim size
En kötü hayat bu adamdan iyidr
Olmadı denedim ne demek

Şaka mısın arkadaşım adam seni saatlerce dövüyor sen akşam kuracağın sofrayı düşünüyosun zıkkım yesin hemen darp raporu al aç boşanma davanı yazık sana hiç mi kendine saygın yok bide o adama hizmet mi edeceksin

İleridr saygı da olmayacak demişsiniz de
Saygı şimdi var mi acaba ben mi anlamadım ???

Böyle kocaya da böyle kv yede alcaksin oklavayi eline essegi biyere bağlayip seni bu eşşek sudan gelinc e dövmeyi birakicam diycen nasıl olsa bağli eşşek sudan gelmicenene göre gece gündüz devam oklavaya

aynen canım hatta sana seve seve yardım ederım... gucunu kadınn uzerınde gosteren pasıf ıse yaramaz erkek musvettelrıne bunu yapacaksın... acaba o kaynana aynısının kendı kızına yapılmasını ıster mıydı yazıklar olsun

Bu dünyanin kanayan bi yarası biz bi birey anne olarak şiddete katlanilmicak oldunu göstermedikçe hep kizlarimiz çocuklarimiz oğullarimiz bile olsun annesinin ezik olduğnu görduk çe kizlarimz paralari olsa ayaklarinin üatünde dursa bile kocasindan omür boyu şiddet görüp katlancak çünkü annem katlandi diye oğullarimizda evlendiği zaman aile babasi olunca evlendiği karisina şiddet göstercek çünkü babam zamanin da anneme vurdu babam da vuruyodu diye bilinç altina terleşecek onun için en küçuk sözel şiddete bile katlanmayin kendinizi düşünmiyosaniz çocuklarinizin geleceği için bunu nerde olyrsaniz olun yinede şiddete her zaman dur deyin siddete hiç bişekilde müzamaha göstermeyin en yakininiz olsa bile çocunuz colugunuz olsa bile şiddet göstereni dışlayip şiddet gorenede öyle bi sarilinki içten sarılın ki geleceğimiz olan çocuklarimiz şiddeti katlanilcak iyi bişey sanip geleceğimizde bari şiddet olmasin ŞİDDETE SON DİYYELİMKI Bİ BİREY OLARAK GÖREVIMIZI YAPALIM Kİ BU DÜNYADA Bİ FARKIMIZ OLSUN BU DÜNYAYA NE AMAÇ LA GELDIMIZI UNUTMAYALIM

Softa kur en sevdigi yemekleri yap gece de koynuna gir kadinligini bastan sona kullan. Sonra da eline saglik kocacigim oyle guzel dovdun ki seni nasil mukafatlandiracagimi sasirdim de. Tovbe yarabbim. Bosanma bacim bi kac aya gazatelerde ufak bir yazi olarak olum haberini okuruz iki vah deriz sonra hayatimiza kaldigimiz yerden devam.

Evet haklisin şimdi ďüşünüyor um da bütün kadinlar kulübü üyeleri yoplanip elimize bi oklava alip bu kv ile loca müsvettesine girişcen sonra haberlerde kadinlar kulübu kadinlar dayanişmasi n a döndu diye dinlicen düşünsene muhabir kadinlar elinde oklavayla siddet yanlisi kocayi linç etti dediğini ne güze olurdu oklava bi sembol olurdu kadin koruma aleti diye

kesınlıkle canım bu tarz koca musvettelerının kadınlarla alıp veremedıgı ne ya... hele o kaynanalar yok mu onlar el kızı dıye bu kadar da olmaz kı... ama ne yazık kı kadın erkek hakkı dıyoruz da kadınalrın dogru duzgun hakkı yok ıkı gun bagırsak ucuncu gun susuyoruz kadınların canı korunmuyor televzyonlarda her gun bı kadın cınayetı... cok kızgnm cok

Hala cevap yik yani bence bu polisi bırak şimdi kocadiyla mışıl mışıl uyuyodur
Cansucuum ne yaptin hiç olmazsa uyuyosan yazda bizde sinirden elimize oklava almiyalim yok eğer polise gittiysen tam destek gelelim yardima elimizde oklava belki yardimimiz olur canim benim konuyu açtin ne olduysa bi yorum yap merak ettik burda seni yinemi dayak yedin seni görmucem akşam evde demuşya kocan ne yaptin yinemi dayak yedin bi cevap ver uyuyosan yaz uyuyom diye de rahat gine biz deuyuyalim

aynen bence coktan kocasını affettı kaynanasını memnun etmemk ıcın ama farkında degıl kendı mahvoluyor... bıze de bıseyler yz da burda bosuna delırmeyelım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…