- 30 Kasım 2015
- 2.302
- 1.935
- 133
Evet evet dayaktan sonra süt isteyen akşamına da sarma ile sütlaç yiyen arkadaş. Yok yani dayak olayı ancak bu kadar normalize edilebilir
Sevgi desem hiç değil hangi canlı bu zulme karşılık hala seviyorum der. Yahu bir kediye bile şiddet uygulasan kaçar gider. Ben anlamıyorum hemcinslerimi mazosist mi bunlar acaba
Aklıma şu geliyor ; konu sahibesi , sırf adam eve para getiriyor , dışarıda ki zorlukları göze alamadığı için ayrılmıyor , diğeri ise kocasız yapamıyor (cinsellik) onun dışında ruhsal anlamda hasta olabilir. Normal şartlarda bırak kadının hiç bir insan bu kadar eziyette boyun eğmez ! Senin yaratana koşulsuz güvenip, inanıyorsan mutlaka ama mutlaka çaresizlik içinde olan bir insan bir kapı açar tabi görmek isteyene !
Valla dalga geçene değil konu sahibesine kız yada aç eski konularına bak yada dur ben sana ekleyeyim bir tanedalga gecenlerede kiziyorum bu kadin gercekten zor durumda uc cocuk var onlari birakamam diyor.
kardes o zaman yapacagin su bu raporu al ve mahkeme zaten boyle bi adama cocuklarini vermez sinir siddet cocuklarada yansir..
Bazı adamlar ilahi aşktan da üstün oluyor sanırım. Bilemedim şimdi ne yapsak ki. Istedigimiz kadar yazalım cizelim kafa aynı kafa olunca bizimkiler deve de kulak kalıyor. Ataerkil bir kişilik ve ona karşı koyamayan hatun kişisi. Gercekten hem üzülüyorum hem kızıyorum.
Esim beni dövdü . Kaynanam doldurmuş . Saatlerce dövdü . Yüzüm gözüm vücudum morarmis. Bana dedi eve geldigimde seni gormek istemiyorum . İnan yoruldum . Simdi aksam eve geldiginde hic bir şey olmamış gibi davranayimmi yoksa kusseyimmi. Bu durumda mantıklı düşünemiyorum nolur yardımcı olun cok yoruldum . Ne yapacam bilmiyorum . bana yardımcı olun nasıl davranayım nolur ayrılmayı düşünmüyorum . Aksama kadar sınırı geçer . Kusseyimmi yoksa sofrayı kurayım sanki bisey olmamış gibimi yapayım . Suan aklım Durmuş . Cunku kaynanamı mutlu etmek istemiyorum . Kaynanam yarın bize kesin gelir sagolsun kocamda olanları anlatır . Simdi der ben söylendim oğlum beni dinliyor bayağı kasilir ne yapayım bilmiyorum yardım boşanmayı düşünmüyorum
Biz ne desek boş . Konu sahibesi bizden evlilik hayatı için çok olağanüstü fikirler bekliyor. Adamı nasıl kendine bağlar , nasıl mutlu eder. Adama endeksli yaşıyor. Bu kafa ile giderse daha çok konu açar . Bizde kendi kendimize konuşuruz. İlla ki adamın onu öldürmesini mi bekliyor gerçekten anlamış diilim.
Esim beni dövdü . Saatlerce dövdü . Yüzüm gözüm vücudum morarmis.. Kusseyimmi yoksa sofrayı kurayım sanki bisey olmamış gibimi yapayım .
Bide kaynanayi sevindirmeme çabası nedir arkadaş ya. Yerim öyle kaynanayi da kocayi da
Hepmi kafayi sıyirdin acaba bilmiyorum dayaği ye ye banyo yap uyu Allahım ya biz boşa yazip çiziyoz aciyoz dayak yemiş mosmor olmusbanyo yapip uyuma peşinde arkadaş dua edicez ama butek dua ile olmuyo canim benim biraz senin kendin çabalaman lazimki kurtulasin bu dertten ya gerçi bosuna yoeum yapiyoz senin poli sede gidicen yok anlaşilan nedimki ye dayagi yat uyu yani diycek başkabişey yok hala polise bile gitmemiş morluğyn geçince pişman olmazsınız inşaallah sen devam et hizmete nasil olsa koca hem döver hem gece olunca sever iyi uykular yerine iyi dayaklar diyorum üzülerekKızlar suan yazamayabilirim banyo yapıp uyucam tekrardan destek icin cok sagolun dua edin kizlar
Gülunmicek ağlancak bi konuda beni güldürdün ya Allah da seni güldürsün emi nediyim ki başka bide balayi çeksinler barimRomantik bir aksam yemeği hazırla.mumlar loş bir ışık olsun hatta gülleri unutma.
harika yazıyorsunuz yazmasına
ama bir de herşeyi Türkiye'ye maletmeseniz keşke
"orası Türkiye" dediğinize göre yurtdışındasınız
yurtdışında da neler neler var
keşke "türkiye" unsurunu önplana çıkararak değil, kadın unsurunu ön plana çıkararak yazsanız
gerçekten...beğen tuşuna basacağım basacağım, bu sebeple basamıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?