Acil yardım kızlar

Cansucum sana daha buradan ne diyebiliriz ki? Eski kobularinida biliyorum madem bosanmak istemiyorsun ozaman sofra hazirla eşin gelince yemek yiyin yatagi da ayirma. Dördüncü cocugu da yap.
Ama senin sonun ne olur biliyormusun ya esin üstüne karı getirir madem disarda senden iyisi var diyebiliyor yada seni dayaktan öldürecek

dalga gecenlerede kiziyorum bu kadin gercekten zor durumda uc cocuk var onlari birakamam diyor.
kardes o zaman yapacagin su bu raporu al ve mahkeme zaten boyle bi adama cocuklarini vermez sinir siddet cocuklarada yansir..

Sevgi desem hiç değil hangi canlı bu zulme karşılık hala seviyorum der. Yahu bir kediye bile şiddet uygulasan kaçar gider. Ben anlamıyorum hemcinslerimi mazosist mi bunlar acaba

Aklıma şu geliyor ; konu sahibesi , sırf adam eve para getiriyor , dışarıda ki zorlukları göze alamadığı için ayrılmıyor , diğeri ise kocasız yapamıyor (cinsellik) onun dışında ruhsal anlamda hasta olabilir. Normal şartlarda bırak kadının hiç bir insan bu kadar eziyette boyun eğmez ! Senin yaratana koşulsuz güvenip, inanıyorsan mutlaka ama mutlaka çaresizlik içinde olan bir insan bir kapı açar tabi görmek isteyene !

Bazı adamlar ilahi aşktan da üstün oluyor sanırım. Bilemedim şimdi ne yapsak ki. Istedigimiz kadar yazalım cizelim kafa aynı kafa olunca bizimkiler deve de kulak kalıyor. Ataerkil bir kişilik ve ona karşı koyamayan hatun kişisi. Gercekten hem üzülüyorum hem kızıyorum.

dalga gecenlerede kiziyorum bu kadin gercekten zor durumda uc cocuk var onlari birakamam diyor.
kardes o zaman yapacagin su bu raporu al ve mahkeme zaten boyle bi adama cocuklarini vermez sinir siddet cocuklarada yansir..
Valla dalga geçene değil konu sahibesine kız yada aç eski konularına bak yada dur ben sana ekleyeyim bir tane

"Kaynanam bizi çağırdı bizden borç para almıştı onu konuşmak icin . Kaynanam dedi beni ilgilendirmiyor . Bende boyle diyince senin avucu parayı koyduk sana verdik dedim . Birden esim üstüme atladı dövmeye başladı . Neye uğradığımı şaşırdım .kaynanam tuttu. Bende giyindim ciktim bisey demedim evime geldim . Ağladım ağladım . Aksam üzeri esime mesaj attım sut al diye . Geldi eve kapıyı actım . Sutu attı gitti içeri . Cocukları bile sevmedi . Kaynananda 10defa arıyor ne yapıyorsun bende inadına cvp veriyorum iyiyim . 3 tanede cocuğum var . Esim kaynanama gitmiş yemek yemiş .gelirkende sutlac sarma bizede getirmiş . Geç saate kadar ordaydi . Eve geldi kapıyı actım direk içeri gecti getirdiklerinide dolaba koyup gecti . Açmayız tokmuyuz uzgunmuyiz hic sormuyor . Kızlar babami arasam gelip beni götürsünmu . Cocuklarımı bırakıp gidicem . Ne yapıcam bilmiyorum . Yardımcı olun . Evim var cocuğum var gelir var ama huzur yok.kaynanam aradığında soyliyeyimmi ben babami ariyacam bıktımartik"

Gördüğün gibi gayet sıradan bir olaya çevirmiş, bütün çözüm önerilerine kapalı. Bu arada çoluğunu çocuğunu düşünüyor da deme bebeler dedesine "babam annemi dövdü" diye anlatıyor. Babası sahip çıkmıyor. Bu kadın ise Nasıl bu hayattan kendimi ve çocuklarımı kurtarırım Nasıl iş bulurum nereye giderim derdinde değil. Dayaktan sonra derdi süt!

Polise git denmiş cevap yok iş bul denmiş cevap yok sığınma evine git denmiş cevap yok darp raporu al denmiş cevap yok. Eee ne diyelim? Bu kadar çözüme kapalı olunmaz ki!!!

Biz ne desek boş . Konu sahibesi bizden evlilik hayatı için olağanüstü fikirler bekliyor. Adamı nasıl kendine bağlar , nasıl mutlu eder. Adama endeksli yaşıyor. Bu kafa ile giderse daha çok konu açar . Bizde kendi kendimize konuşuruz. İlla ki adamın onu öldürmesini mi bekliyor gerçekten anlamış diilim.

konu sahıbı kafasına fazla darbe aldı heralde sofra hazırlıcam dıyo cunku

Bide kaynanayi sevindirmeme çabası nedir arkadaş ya. Yerim öyle kaynanayi da kocayi da

Kızlar suan yazamayabilirim banyo yapıp uyucam tekrardan destek icin cok sagolun dua edin kizlar
Hepmi kafayi sıyirdin acaba bilmiyorum dayaği ye ye banyo yap uyu Allahım ya biz boşa yazip çiziyoz aciyoz dayak yemiş mosmor olmusbanyo yapip uyuma peşinde arkadaş dua edicez ama butek dua ile olmuyo canim benim biraz senin kendin çabalaman lazimki kurtulasin bu dertten ya gerçi bosuna yoeum yapiyoz senin poli sede gidicen yok anlaşilan nedimki ye dayagi yat uyu yani diycek başkabişey yok hala polise bile gitmemiş morluğyn geçince pişman olmazsınız inşaallah sen devam et hizmete nasil olsa koca hem döver hem gece olunca sever iyi uykular yerine iyi dayaklar diyorum üzülerek

Ne kadar soguk kanlisin. Neden aileler evlatlarina sahip cikmiyor. Ben bin bir zahmetle doguracagim buyutup evlendirecegim sonra elin iti gelip dovecek oyle mi? Yazik ya yazik.
Senin kocan o kadar serefsiz ve aciz bir insan ki karsisina bi adam ciksa korkusundan dovemez senin ustunde güç gosterisinde bulunuyor. Allahin cezasi ne olacak. .!

ya bana boyle durumlar sacma gelıyo konu sahıbı ortada yok kesın kocasına sofra hazırlıor... madem herseyı kbullenıyosun buraya nıye konu acıyosun... saatlerce dövdü diyor ya bu ne demek bu cumlenın altında ne acımasız tokatlar yumruklar hakaretler var nasıl sabredıyosun allah askına.. baslatma kaynana sevınecekmıs sıcarım bu duruma sevınen kaynanaya eve bıle almam madem yarın senın gelıp elının yuzunun morlugundan zevk alacak bıde sen onu döv bakalım zevk alacak mı

Hee...haklisin sen şimdi doğru düşünemiyorsun,o kadar kafana vurulmuşki doğru düzgün calişmiyor.
Sen düşünme sadece karar ver,yoksa yarin o morluklari çocuklarin taşiyacak.
O zamanda deki bendemi acaba çocuklari dövsem eşimden yana olsam bana karşi siniri gecermi??
Allahim bizim millet hala böyle düşünürken nasil şiddet azalacak!!

Kusme niye kuseceksinki bir cilingir sofrasi hazirla giyin suslen cok hak ediyor ya pislik
Derhal darp raporu al demicem o adam ne yapsa sen ona razisin.
Bari bizim hatrimiz icin kus
Hatta ayni odada bile uyuma dicemde sen onu affetmisin bile
Keske sizin evdede mune abla olsaydi samuray kiliciyla gelir kocani kodese atardi

Konu sahibi bundan sonra Nasıl davranırsan davran ama o darp raporunu gizlice git al.Senşn geleceğin karanlık maalesef .yarın Birgün çocuğunu elinden almaya kalkarlar falan o raporu kullanırsın .Ama rapor kimsenin eline geçmesin dikkat et ...bari kendin için bunu yap

Romantik bir aksam yemeği hazırla.mumlar loş bir ışık olsun hatta gülleri unutma.
Gülunmicek ağlancak bi konuda beni güldürdün ya Allah da seni güldürsün emi nediyim ki başka bide balayi çeksinler barim
k utlama yapsin ziyafet versin sofrq kurupta dayak vurmayi becerdiye kocasi yani hic becerrilmicek kimsenin yapamadığı isi bcerdiye helal be sofra kurup ziyaf t versin ailesini de çağirsin bide çalgılar oooh ne güzelguzel oynasinlar dayagida yedim diye yandan birazda ortadan

valla son zamanlarda ne yazikki ulkemiz bu kadin ve cocuk konusundaki icraatlarini tum dunyanin gozune soka soka devam ediyor, ister begenin ister begenmeyin, zaten begenilecek bir tarafida yok yani yazdim diye gurur duymuyorum
ne yazikki ulkemizin gercekleri bunlar, bazi kadinlar burda, sanki marsta yada norvecte yasiyorlarmis gibi konu sahibine uzaydan gelmis biri gibi ``aaaaa``` ``cik cik cik`` demeleri beni sinir etti o yuzden ustune basa basa orasi turkiye dedim.
Arkadaslar hergun tv de gazetelerde gore gore duya duya insanlarin kabullendigi neredeyse normallestirdigi seyler kadina siddet tecavuz bilmem ne...
Sanki kadinlarin olagan ustu sartlarda super sekilde yasadigi bir ulkeymis gibi su cahil caresiz kizin caresizligine sasiriyor olmalari beni sasirtiyor. Kiz o kadar caresizki simdi gidip sikayet etsem sikayet ettigimi duyan kocam aksam sinirlenip beni daha cok dover yazmis...
Evet ne yazikki Turkiye ye malediyorum cunku bu bir toplumsal ayip, bu herkesin ayibi, komsusu karisini olduresiye doverken sesini cikarmayanin ayibi, kizi kocasindan dayak yerken evinde yemek yiyip cikip giden bir babanin ayibi, o babayi yetistiren ailenin ayibi, kizi daha nisanliyken koca adayindan tokat yediginde o erkektir olabilir oyle seyler deyip kizini susturan annenin ayibi, bu kizi bu sekilde ezen kendine guvensiz caresiz ortada birakan ailenin ayibi, ve ailede bir toplumu olusturan en kucuk yapidir bu sebepten ulkenin yani Turkiyenin ayibi.
Isine gelmeyince bati toplumlarindaki aile yapisi cok guzel elestiren iki yuzlu insanlar vardir ya hani, aile baglarini elestirirler, kiz ve erkek cocuklarinin fazla ozgur birakildiklarindan soz ederler, yok iste lise cagindaki kizlarin ozgur cinsellik yasayip hamile falan kaldiklarindan bahsederler hepsi dogru elbetteki bu tarz kotu orneklerde var her ailede olmasada her gencin basina gelmesede. Ama ulkemizdeki bir kiz cocugunun okuldan alinip kocaya verilmesini, 17-18 yasinda daha kendi buyuyup gelismeden evli 2 cocuk sahibi olan kadinlri , ayni bu konudaki gibi sozum ona ailesi tarafindan ``telli duvakli gelin edilerek`` namusuyla baba evinden cikmis olarak kabul edilen ve fakat kizlari su durumdayken kilini kipirdatmamalari falan bati toplumlarinda elestirdigimiz tu kaka dedigimiz seylerden cok cok cok daya yaygin birsey ulkemizde ve ayrica daha az vahim seylerde degil. Biz sadece cok guzel herseyi iki yuzlu sekilde ya kadere ya toreye ya kulture yada elalem ne dere baglayio ustunu bir guzel kapatmayi cok iyi biliyoruz.

Evet yazdim ustune basa basa orasi turkiye dedim ve evet szide begen tusuna basmadiniz basamadiniz cunku sizde en az benim gibi bu olanlari kabul etmek istemiyorsunuz belkide hayir bunlar benim insanim bu ulke benim ulkem olamaz diyorsunuzdur belki sizinde benim kadar iciniz yaniyordur su olanlari gordukce ama inanin yazarken laf olsun diye yada laf ebeligi olsun diye veya gururla yazmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…