Acıların kadını anam !

Essek gibi bakacak öyle mi ? İşte bu cümleden sonra kimseyi takmasin. Madem babanız ise çok dahil olmuyor , anneniz de versin herkesin cevabını. Benim annemde sizin anneniz gibiydi babaanneme baktı. En son baktım annemin psikolojisi bozuluyor. Bu dünyaya bir kere geliyoruz kimsenin tavrını çekip hizmetciligini yapmak zorunda değil !
Evet yaşlılar tabiki aç açıkta birakmasin, çamaşırını yıkasin vs. Ama işine karışmalarına niye müsade ediyor ? Bu böyle olmaz dediklerinde "ben yıllardır böyle yapıyorum daha iyisini yaparım dersen sana devredeyim " desin..
Kendini niye bu kadar ezdiriyor çok üzüldüm gerçekten. Annemle aynı yaşta anneniz şu an çocuklarını büyütüp rahata erecek yaşta .. bir çözüm bulursunuz inşallah Allah yardımcınız olsun

Anneniz bir gün aniden kalpten giderse -Allah korusun- siz ve babanız çoookk pişman olursunuz da elden bir şey gelmez.

Abim ve gelin babamı o kadar üzdü ki 46 yaşında sapasağlam olan babamı ani beyin kanamasıyla toprağa verdik.
Abimle eşi hala aynı. Zerre pişmanlıkları yok.
Olan babama ve bize oldu.

Ben anladım sizi ayrı ewe çıkamasınız ama ne olursa olsun o misafiri temeni degil bir hafta bile bırakmayin Annenize de yazik

Çeneleri çalışan insanların bi zahmet elleride çalışsın, kendi hizmetlerini kendileri görsünler. Yok iş güç yapamıyorlarsa önlerine koyulanı yiyip Allah razı olsun diyip kenara çekilsinler.

Bizim bir tanıdık da yıllarca birlik oturup, her türlü eziyeti çekti en sonunda ciddi anlamda akıl sağlığını yitirdi. Hastaneye yatırdılar kadını, eşi de annesinin eline valizi tutuşturup diğer kardeşlerine gönderdi. Kv’ de yıllar önce öldü ama gelin hala rahatsız. Yılın belli dönemlerinde hastalığı nüksediyor. İlaçlarını içmezse aklını kaybediyor.

Annenize söyleyin, merhamet etmek güzel bir şey ama hakedene. Anne- baba hakkı eşiyle, eşinin kardeşlerini bağlar. Gelin/damat mecbur değildir. Yapılan eziyetlere sessiz kalmakla iyi yapmıyor aksine kendi kul hakkına da giriyor.

Bi tanıdığımız aynı bu durumdaydı ama onun iki oğlu vardı. Kocası o benim annem ne yapayım derdi en son oğlanlar buda bizim anamız dedi. Kaynanayı evden gönderdiler.

Ne desem bilemedim. Yukarı tükürsen bıyık, aşağı tükürsen sakal...

Kapıya “benilyeda yaşlı bakım evi” yazın bence...

Allah yardımcınız olsun...

Onlar ana baba buyukse annen de senin buyugun senin anan, sende onun sagligindan iyiliginden bakimindan sorumlusun aynen boyle soyle babana.
Bulsun bi cozum
Ayri eve cikin yada ciksinlar
Kardeslerini devreye soksun
Diger kadinin da cocuklarini arasin
Anneniz de az caninin kiymetini bilsin
Baktigi yaptigi cektigi yeter
Sakın bu isi cozumsuz birakma
Guven kendine kararli ol mucadele et lutfen

Annenizi evime getirip misafir etmek istedim!
Kadın ömründe 1 hafta dinlenmek, önüne yemek gelmek, rahat rahat yaşamak neymiş görsün, gün yüzü görmeden yılları geçmesin diye.
Ah kıyamam gerçekten içim acıdı, ellerini öpün benim için bolca.
Böyle gelini geçin, böyle kadın bulunmaz!
Kocasının tüm sülalesinin cefasını gık demeden çekiyor yazık günahtır ya.
Babanız da ne vicdansız zaten durum belli, karısı hizmetçi gibi ama evi huzurevine çevirmede gıkını çıkarmıyor.
Allah annenize upuzun sağlıklı ve özgür, mutlu olduğu bir ömür nasip etsin bundan sonra.
Bekara boşamak kolay ama, böyle koca öyle güzel boşanır ki 1 damla yaş akmaz hem de!

babanizin annenizin elinden tutup hanim yillarca hakkina girdim seni mecbur biraktim, varimiz yoğumuz bi kasik bi yorgan olsa da gel artik ayri eve gidiyoruz demesi gerekiyo bence

kimse kimseye bakmak zorunda degiljen anneniz resmen koloni bakiyo yazik gunah

babaniz evini damini ayiramiyosa gucunuz varsa siz annenizi alip cikin

ben annem boyun egip bakmaya calissa cok daha fazla uzulurdum

kovamiyosa ciksin gitsinler ya bu nedir kadnin cektigi

haspam oglunun evinde barinamamis da gelip bide annenize kaynanalik ediyo

valla anneniz hizmetçi değil kusura bakmasınlar kaç yıldır çekmiş çekiceği kadar.ayrı eve çıkmıyorsa babanız siz eğer geliriniz varsa alın annenizi ayrı eve çıkın,ya da size en iyi seçenek bir bakımevine yerleştirmek dede babaanne ve teyzeyi.kimse kusura bakmasın.

Bende anne 1 tane var.
O sebepten her kim olursa olsun terbiyesiz,ahlaksız,vicdansız v.s herşey olabilirim.
Yani annem haklıdır kırılmıştır üzmüşlerdir.
Evlat olarak bilmiyorum neler yaparım.

Kısa bir süre önce halam anneme telefonda çok iğrenç birşey demişti. Yani maddi açıdan küçümsemişti ama baya ağır bir cümleydi.

Kucağımda 2 aylık bebeğim nasıl o yolu gittim eve girdim bebeğimi yengemin kucağına attım halamın saçından tutup ordan oraya sürüdüm bilmiyorum.
Annem girdi kapıdan tekrar saçını tutup annemin ayağına serdim kafasını bir dahaki sefere böyle ucuz kurtulamazsın. Demiştim.

Anneler bir şekilde birşeylere susuyorlar çekiyorlar.
Çocuklar büyüyor ve olanları görüyor.
Buda bizim evlatlık borcumuz diye düşünüyorum.
Ben ne yapardım?
Teyze ne zaman gidiyorsunuz?
Gitmeden valizinize 1 kilo çekirdek koyayım gibi şeyler derim.

Yemek mi beğenmedi?
Müslüman bak bu Allah’ın nimeti ister ye ister yeme.
Annem zahmet etmişte hazırlamış ooo neler derim.
Konunuzu okuyunca annenize nasıl üzüldüm ciğerim yandı. !

Anneniz için çok üzüldüm benim annemde aynı şekilde çok iyi niyetli bir insan ama ben bu hayatta şunu gördüm kötü insanlar daha mutlu oluyor. Gördüğünüz gibi evden kovup kurtulmuslar ihale size kalmış bence babanızla konuşmanız lazım bu boyle olmaz annesi babası yaşlılar artık bu saatten sonra gitmezler ama 2 yaşlı ya daha anneniz bakmak zorunda degil yazık günah değil mi ya ona bişey olursa o zaman ne olacak. Onların vefatını beklerseniz zaten anneniz yaşlı başlı bakıma muhtaç bir hale gelecek evinde bir gün yüzü görmesin mi bu kadin. Gitsinler nerde kalırsa kalsınlar isterse sokakta yatsinlar bu sizin sorununuz değil ben olsam babamla konuşur o misafirlerin gitmesini isterdim eğer babam kabul etmezse de kendim onlara gitmelerini söylerdim diyelim yuzsuzluk yapıp gitmediler bende inatla ısrarla gidene kadar onları huzursuz ederdim siz bu işi iyilikle çözemezsiniz çünkü karşınızdaki insanlar kötü annenize şimdi siz sahip cikmazsaniz baskasi hiç çıkmaz. Babanız kendi annesini babasını düşünüp senelerdir annenizle baktirmayi bilmis sizde evlat olarak vazifenizi yapin ses çıkaramayan annenizin sesi olun onu koruyun ezmelerine izin vermeyin

köşe minderinin degil evin haniminin o da annem oluyo deseydiniz keske

Allah'ım su iyi kadinlar ne zama gün yüzü gorecek

Ay sinirlerim bozuldu bu nedir .valla su tiptekileri benzin döküp yaksalar kanım akmaz.
Anneniz cok iyi bir kadınmış ama o da hayata bir kere geliyor. Babanızı karşınıza alıp benim annem hepsinin altında paspas oldu yeter artık ya hepsini yollarsın yada annemi alıp gidiyorum bu evden baba haberin olsun de.

kusura bakma da senin babanda zerre iş yok.

Böyle tipleri toplayıp bi bakım merkezine yerleştirmek lazım. Memnuniyetsiz insanları hiç sevmiyorum bunun yaşlılıkla ilgisi yok eminim ki babannen 25-30 sene önce de böyledir

Kaç yaşındasın?
Kardeşin var mı?

Ben en çok sana şaşırdım hadi annen eski kafa kaderimse çekerim modunda sen izin vermiceksin bunca zaman nasıl göz yumdunuz tüm bunlara?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…