Acıların kadını anam !

Annelerimiz aynı kafadan işte. 25 sene oldu bizim. Günah diyor. Allah rızası diyor. Tamam tabiki bende sokaga atmasını istemem ama kendini cok ezdiriyor. ben yine biraz müdahale ediyorum. ben gittikten sonra napıcak aklım hep orda.
babam kötü olsa annemi alayım ne halleri varsa görsün diyorum. aayrı eve cıksalar, dedemin bi suçu yok o da babaannemin ne mal oldugunu biliyor, anneme günde 1000 defa Alllah razı olsun diyor. zaten su saatten sonra annemde cıkmaz. bunca sene baktım diyor

anneniz babanınıza restini çekecek başka türlü çok zor bizde aynı durumdaydık en son ben çocukları alıp gidiyorum ya bizle gelirsin ya da burda anne babanla kalırsın dedi. o ay içinde taşındık

Babaanneniz kardesini kocasini alsin ayri eve gitsinler bi zahmet
Yada siz annenizi alın gidin net olun yoksa kurtulamassınız

göz yaşlarımı tutamadım yazdıklarınızı okurken.
cok haklısınız ilerde pişman olmak istemiyorum ben müdahale edicem.

inanın benimde ne o.r.p. lugumu bırakıyor ne bişey. anneme laf söyledigi zaman agzının payını veriyorum. ama ne kadar koruyabilirim ki ? kavga ediyorum bu sefer annemin kalbi tutuyor, üzülüyor kafasına takıyor

Bu kadar çile çekmiş bir anneniz varken bir de bunlarin gelmesi kadina resmen eziyet. Kesinlikle el atmalisiniz bu duruma. He birde eşek gibi bakacak! Diyen bir babanne varsa kimse kusura bakmasin ama enişte teyze ve babanne 3lu sünü direk kapiya koyarim. Yazik günah annene allah sorar cnm.

2 bakıcı anca 2 yaşlıya bakabilir de. 4 yaşlı olursanız size bakamayız de

Babanla konuşman lazım, bu kadar yıl karısını ezdirmiş en azından şimdi annesine "hayır gelemezler" demeyi bilsin.

vallahi billahi annem kahırdan kanser olup öldü kızlar yapmayın ne olur ezdirmeyin ne pahasına olursa olsun annelerimizi ezdirmeyin zaten yıllarca çektiler dağ olun size yaslansınlar ben yapamadım siz yapın TEK KIYMETLİMİZ ANNEMİZ incinmesinler

annemi 18 yaşımda kaybettim kendi kendime büyüdüm
şunu unutma annen olmazsa kimsen olmuyor bu dünyada
öyle yapayalnız kalıyorsun ki aklın şaşar
başını taşlara vurmadan anneciğini savun ki sonra ahh deme

Annen yokken babaanneye ver ayarı o zaman
Alsın kocasını kardeşini eniştesini gitsin

Çok üzüldüm annenize.
Babanızda bitiyor iş.
O konuşmalı annesiyle teyzesiyle

Ayyy okurken nefesim kesildi. Çok üzüldüm annenize. Allah tez zamanda hepsinden kurtulmasını nasip etsin. Yazık kadına.

Baban çözemez o mevzuyu
Çözebilse zaten babaannenle dedenle yaşamazdı hala
Sen çözeceksin
Gelen misafirlerin tepkisi ne
Ne dediler o lafları duyunca
Çıkıp gelmişler tamam da ne diyorlar planları ne

Ben olsam babama rest cekerdim ya bu ise bi cözüm bul yada ben annemi alip ev aciyorum sende ananla teyzenle otur derdim ne münasebet annemi bu kadar ezdirmem kimseye

Baban çözemez o mevzuyu
Çözebilse zaten babaannenle dedenle yaşamazdı hala
Sen çözeceksin
Gelen misafirlerin tepkisi ne
Ne dediler o lafları duyunca
Çıkıp gelmişler tamam da ne diyorlar planları ne

misafir mi ? onlar kendilerini misafir olarak görmüyolar ki? sabah kahvaltısında öglen ne yemegi yapıcan diye soran insanlar. öğlen le aksam aynı yemegi yapma azar azar yap farklı olsun diyen karı koca tipleri hayal edin böyle misafir mi olur ? kalmaya niyetleri var belli. gitmeye niyetleri hiç yok o konuda yorum yapmıyolar.
ben barışın insanın kendi evi gibisi yok diyorum babaannem ordan cıgırıyor burası kimin evi burasıda onun diye

Bacım annene söyle
Öyle hamarat gelin gibi dolanmasın ortalıkta
Bakmasın suratlarına konuşmasın surat assın
Çarpıntım var hastayım desin girsin odaya yatsın aşağı
Ne yemek ne temizlik
Ne mok yerlerse yesinler onlarda
Sende sinirli ergenler gibi ona buna öfle pöfle aç müziği son ses rahatsız et
Kademeli olarak huzursuzluk çıkar
Bir kaç gün baban gelince normale dönersiniz sonra onuda sallamayın

Anneniz cennetlik gerçekten.
Maaşları yok mu bu insanların hepsine yakında bir ev tutun, yemeklerini götürün kendi kendilerine yaşasınlar.
Kadın gelmiş 45 bir o kadar daha yaşıcak değil ya.

Annenize kıyamam ya bi de kötü düşünülür diye üzülüyo. Belli ki naif mizaçlı bi kadın. Allah gönlüne göre versin. İş babanızda bitiyo. Babanız halletmeli. Bi tane anneniz var ve kalp hastası diyosunuz Allah korusun. Tavrınızı koyun babanıza çözümüne baksın. Misafiriniz de zıkkımın kökünü yesin beğenmiyosa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…