Adam beni beğenmedi mi?

bence kaçarak uzaklaşın. adam resmen egoist,aklınca sizi ezmeye çalışıp durmuş. inanılmaz uyuz oldum. ve evet sizi beğenmemiş aslında. uğraşmaya değmez,ben buradan uyuz oldum.

nedense. Adam bana sahtekar gibi geldi
anne ve babam öldü demesi şûphe uyandirici

Hayatta kimse senden kıymetli değil yahu, olmazsa da dünyanın sonu değil, önce bunu gör. Kendine güven, yeni fotoğraf koymak, özlü sözlerle gönderme yapmak filan, cidden çok çocukça. Liseliler bile yapmıyor artık öyle şeyler. Adamı ara ya da mesaj at napıyorsun gibilerinden, eğer cevap verirse önce normal havadan sudan konuş, zaten ilgi göstermezse bir şey yapma, unut gitsin, cidden sana sevgili/koca mı yok ? Ama o da ılımlı davranırsa söyle görüşelim diye, bu kadar büyütülecek bir şey değil. Ha bana kalırsa arkadaşlar haklı, adam egoist bir kıro, ama sen beğenmişsin o yüzden istiyorsan çabala, yoksa koyver gitsin.

Çocukça değil aşkın mantıkla uzun uzun tanımakla ilgisi yok bir anda olur ve bazen hiçte uygun olmayan birine oluverir insan allah aşkına sen nasıl aşık oldun bi düşün ve banada anlat

İlk görüşte aşka inanmam ben. Şimdiye kadar da kimse için çok yakışıklı çok karizmatik adam aşık oldum demedim. Çok hoşlandığım, etkilendiğim insanlar oldu tabi ki ama kimseye tanımadan aşık olmadım. Ki ben bunları yaşadığımda yirmili yaşların başındaydım. Olgun olması gereken yaşta bir kadının sırf karşısındaki adam yakışıklı ve ağzı laf yapıyor diye aşık oldum demesini aklım almıyor.

Daha önce ilişkileriniz oldu mu? Olduysa ne kadar sürdü ve neden bitti? İlişki yaşayışınızda ve ilişki içindeki davranışlarınızda sorun var gibi görünüyor burdan. Bu adamla olmaz artık ama bundan sonra adım atacağınız ilişkilerde aynı hataları tekrarlamamak için sorunun nerde olduğunu çözmelisiniz.

Valla kızlar biraz sizlerin

Ağzı laf yapıyor diye veya yakışıklı diye beğenmedim yakışıklı değil ayrıca yakın bir arkadaşıma gösterdim baya elestirdi.... nasıl aşık olursun bir çok parça ve neden biraraya gelir ve kişi aklından gönlüne iner....Canım aslında şuda etkiledi kaçtı kovaladım...

ben keyifle okumaya calistim bir sekilde ama erkek sonucta biraz geri cekilin geride kalin öncu olmayin ayrica ne cesaret yogun bir sitede muhabbete girmek ama bu da var yinede pek guvenmeyin kimi insanlar yillarca birliktelik yasadigi halde taniyamiyorlar.hevese kapilmayin o kisiyle olur diye acele de etmeyin

Bence adam kendini beğenmiş ,sizi beğenmediğini sanmıyorum ama sizin onu övmenizi falan beklemiş sanırım onun için aramamış.İyide yapmışsınız güvenmeyin o sitedekilere

Benzerini yazacaktım neredeyse

Konu sahibi, karşındaki adam olgun ve ne istediğini biliyor, belki fazla detaycı ama cidden kendine bi dışa
Bence adam kendini beğenmiş ,sizi beğenmediğini sanmıyorum ama sizin onu övmenizi falan beklemiş sanırım onun için aramamış.İyide yapmışsınız güvenmeyin o sitedekilere
Beni beğendiğini neden düşündün beğense bana doğru küçük bir adım atmazmıydı

Arkadasim birak evlenmeyi valla bazen evde sikıntidan catliyorum ama iki cift muhabbet etmek icin bi chat sitesi acmaya dahi cesaret edemiyorum her taraf sapik kayniyor

Bence temkinli olmakta fayda var derim oyle kariyerli insanlarin bile hangi taraklarda bezi cikiyor yani bu insana tam manasiyla guvenebiliyorsunuz ki hepsi ni tarafa varsayalim ki guvenilir bi insan olsun kibiri goklere cikmis insanin birakin yolu acik olsun

Kinamak maksatli soylemiyorum ama

Eğitimli gun gormus insansiniz neden genel cevrenizden degilde netten arayis icindesiniz anlayabilmis dsgilim

Allah gonlunuze gore versin

efsuncugum bütün yazını okudum..anladigim kadariyla adam seni begenmemis..adam ukala bu arada ayrıca saygısız,ilk defa tanisicsgin bir kadına ilk bulamada böyle kaba davranilmaz..senin davranışlarında yanlış birsey göremedim..olabilir şeyler senin davranışların.ama evlilik sitesinde eş aramak çok doğru değil bence.kendi değerini dusurmus oluyorsun.karsidaki erkeklerde farklı gözle farklı niyetle yaklasabilirler.ayrıca aşık olmak bu kadar kolay olmamalı canım..sende arayip sorma o adamı pek sağlam ayakkabı değil o adam.

Adam siteye o durumları yazmış ya bende olsa o felsefi boyut bütün entelektüellik biter gözümde
Ek olarak şu fprumda lütfen paragraf demekten dilimde tüy bitti.
Banada aptalca geliyor.o yazılar ama saf saf durumun u b
(Senin deyiminle) Entellektüel, çok yakışıklı, maddi durumu iyi, eli yüzü düzgün adamın o sitede ne işi var? Sen adamı gözünde çok büyütmüşsün, o da kendini bişey sanmış.
Bence boşandıktan sonra cok yalnızlık çekiyor koca adam aşırı resmi belki arkadaşlar ı bulmamış birini benimkilerde bana bulmuyor yaaa hanımlar insanlar yalnız yalnız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…