Adam beni beğenmedi mi?

Ada'mın davranışları pek evlilik yolunda olan bir bey gibi gelmedi sizinki de aksine aşırı ilgilenip peşinde koşuyor durumuna düşmüşsünüz dünya güzeli de olsanız erkekler peşinden koşabilecekleri,fazla bunaltmayan bir bayan olmasını isterler.Kısacası uyuşmamış düşünceleriniz sanırım.

Sizin buluşmada donuk kalmaniz onun yönünden sizin onla ilgilenmiyormussunuz gibi algilanmasina yol acmis olabilir.Sizin heyecandan o sekilde oldugunuzu düşünememiş olabilir bu sebeple de benden hoşlanmadi herhalde diye düşündü belki sonucta icinizi okuyamaz.Ya adami kendinize cok uygun bulmussunuz hani kültür düzeyi işi yaşam tarzi falan bunlar tabiki güzel önemli ama bence göz boyayan seyler sirf bunlara dayanarak sevemezsiniz bir insani bence bunlar adamin karakterinin önüne bir perde cekmis bir insani sevdiginizi onla zaman gecirdiginiz de iyice tanidiginizda anlarsiniz.Sizi heyecanlandirmis bunlar cok acik ama bence kendinizi biraz frenleyin ve adami gözlemleyin su an duygusal olarak yogun oldugunuz icin mantikli dusunemiyor olabilirsiniz ama herseyden en önemli sey adamin size gösterdiği saygı ve sevgidir bunlara özellikle bakin derim ben.

İzdivaç programlarında kimseyi beğenmeyen kişiler var. Onlara benzettim.
Eğer öyle ise, o kişilerin amacı ilgi çekmek bence. Kendilerini beğeniyorlar sadece.

İzdivaç programlarında kimseyi beğenmeyen kişiler var. Onlara benzettim.
Eğer öyle ise, o kişilerin amacı ilgi çekmek bence. Kendilerini beğeniyorlar sadece.
Orası kesin aşırı güven ve kibirli ya herşey tamam da sevimsizi sevdim aynen otiplerden

Görüşmüyoruz siteye girdiğini görüyorm sadece

Bence bu adamdan uzak dur böyle insanlar döverde ya ne biliyim kırılma ama belki hoslanmamistr o yüzden sende yoluna bak abla

telefonla görusuyor olabilir o anda kapatamayacago bir gorusmeymis sonucta biriyle geyik muhabbeti yapmiyormus.
evlerimiz yakin demistiniz o sizin nerde oturdugunuzu bilmiyormuydu evin uzaksa birakayim demis size ?
son olarakta o sitelerde genellikle evlenmek icin degil baska seyler icin takiliyolar evlenende vardir elbette ama 100 kisiden biri sanirim

Ben görüşmemizde kendimi hiç beğenmedim zaten acaba bir ihtimal benim istemediğimimi düşündü böyle olsa çok sevinirdim ama ben sonrasında kitap tavsiyesi banamı diye yazdım gayet resmi ve soğuk msj yazdı istese sıcak bir iletişime gecebilirdi tabi incileride dökbiliyomusun
Bence bu adamdan uzak dur böyle insanlar döverde ya ne biliyim kırılma ama belki hoslanmamistr o yüzden sende yoluna bak abla
b
Biliyomusum eşini dövdüğü nü düşündüm ama çok sert bir adam ama öyle yumuşak bir yanım gülüşü de var onu çözüp ona göre davranmaktan gerek yani bu adam zor yorar... Kalbim anla artık anla

Hakkinda hayırlısı neyse allah onu nasip etsin

Zaten o tlf konuşup gözlükle 5dk durması beni cadılaştırdı insan ilk gözgöze gelmek istiyor malum o elektrik akımonı :)) hissetmek istiyor bunlar olmadı ev avm ye uzaksa nezaket en teklif etti otururkende evim buraya yakın demiştim

ben güçlü bir koca olurum ama kadın da erkeğini kar gibi örter dinlendirir yokmu bana kar olabilecek gibi yazılar yazıyor .

Bu adam mı entelektüel? Resmen kekonun önde gideni.

Sorunuza gelirsek, adamı iyi tarif etmişsiniz aslında resmen gözümde canlandı, boş ama çok özgüvenli ve karşısındakinin kendisiyle ilgilendiği hissedince parmağında oynatan tiplerden. Siz de onu kendinizden üstün gördüğünüzü ve beğendiğinizi çok belli etmişsiniz. Beğenseydi aramamazlık etmezdi, böyle tipler beğendiği zaman sülük gibi yapışır. Gerçi sadece böyle tipler meselesi değil, beğenen bir erkeğinin mesafe koyması için hiçbir sebep yok.

Evet kabul etmem gereken bu bir keko üstelik dul beni redetti

üşenmedim baştan sona okudum. gayet güzel anlatmışsın kendim yaşamış kadar canlandırabildim kafamda :)
senin görüşmede donuk olman normal aslında. tabi biraz da yapı meselesi ama ilk defa gördüğün adama bundan daha samimi davranılmaz zaten. o yüzden kendini suçlama.
ayrıca sonradan zaten msj atmışsın ve konuşma açmışsın yine de görüşme taraflı olmamış.
emin ol canım isteyen ve iş çıkacak erkek ikinci görüşme planları yapıyor olurdu o yüzden bu adamı boşver derim ben.

Gönülden sevenler mi :)

Adam bence sizden pek etkilenmemis.Bence keske siz de etkilenmeseydiniz.Sert,aksi bi adami hic ayaginiza dolamayin.Uyumsuz geldiniz bana.

Adam ego kasıyor.
Madem o kadar yakışıklı o sitede işi ne?
Keşke demeseydiniz öneri bana mı diye.
Sizinle ilgilenmiyor ama sizi etkilediğinin bariz farkında.
Belki ilginizden rahatsız bile oluyordur.
Beni yumuşat falan demesi acayip itici. Kaba saba bi tip.
Işık hızıyla kesin iletişimi.

Madem o kadar yakışıklı o sitede işi ne?

ben de bunu anlamıyorum. konu sahibi üzerine alınma sadece erkekler hakkında böyle düşünüyorum, ben bu kadar yakışıklı erkeklerin neden böyle sitelere üye olduğunu anlamam, çevresinde de bulabilir bence gayet.
bir de evlendirme programlarında var böyleleri, çocuk filinta gibi, boy desen yerinde fizik desen yerinde yüzü bebek gibi, ama evlendirme programına çıkmış, o tipiyle çevresinde bulamamış mı birini yani? ün mü kazanmaya çalışıyorlar ego mu tatmin ediyorlar programın reytingi için özel davet mi alıyorlar bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…