Bu mesajımdan kaçanı kovalaman gerektiğini mi algıladınTeşekkür ederim iyi bir analiz yapmışsınız..Bu olaydan sonra kaçanı susanı kovalamam gerektiği dahabir oturdu bende tüm bayanların bundan ders almasını istiyorum
Lütfen kusura bakmayın yazım kötü haklısınız bazen bende diyorum bu yaştan sonra bu kadar titiz bir adamla zorlanırım herşeye kusur bulur aşırı titiz temizlik düzen konusunda da masayı bile dağınık bırakmadı bende titizim bilmiyorum yorumlarınız sonunda bir yanım bırak diyor bir yanım..... Şurda dibimde ya ben yalnız o yalnız her dk görüşebilecek mesafedeyiz bende çok yalnızım oda offf allah ım hayırlısı ne ise gönlüme zihnime onu ver ve onu yapmayı nasip etBiraz uzun olmus olmasina ragmen heyecanini buradan hissettim :)
Arkadasca bir tavsiye: 37 yasindasin, bu yastan sonra daha kolay karakterde bir erkek emin ol seni cok daha rahat ettirir. Ayrica sana mesaj atmamis olmasi seninle yeterince ilgilenmedigi anlamina gelir. Sen arkadaslik sitesinde diger ilgili olan beyfendilere odaklan derim ben. Bu abimiz kendi havasiyla basbasa kalsin bosver.
Offf yazım yanlış ı olmuş yaaBu mesajımdan kaçanı kovalaman gerektiğini mi algıladın
Bu mesajımdan kaçanı kovalaman gerektiğini mi algıladın
aşkolsun yaaaYaş 37 ama davranışlar 17...
Ben bile elektrik alamadım sizden adam nasıl alsın?
İlk mesaj zaten facia, buluşmada düşündükleriniz ve davranışlarınız ayrı bir facia. Sonrasında yaptıklarınız, üzerinize alınmalarınız, gereksiz mesajlarınız über facia...
amin. 'Yakin' ve 'yanlizlik' yeterince sebeb degil bir erkek uzerine diretmeniz icin. Tekrar soyluyorum, 37 yasindasiniz, kimlerden ve nelerden vazgecmissinizdir bu zamana kadar. Anliyorum, biraz 'ulasilmaz'mis gibi davrandigi icin sizin ilginizi cekmis, bu aklin sira esrarengiz entel cok bilmis erkekler genelde boyle ilgi cekerler. Ama sonuc itibariyle asiri 'ben merkezci' olduklari icin kimseyi kendilerine layik goremez boyleleri. Bosanmis olmasinin sebebide emin ol budur, kesin karisi onu mutlu edememistir, yada karisi huzursuzluk cikarmistir, yada karisi tat vermemistir, yada karisi onunla yeterince ilgilenememistir, yada karisi sunu yada bunu yapmis/yapmamistir. Kendini elestirdigi bi nokta yakalamadiginizdan eminim. Kendini elestirdigi konular olmussada eminim onlarida oyle bi cevirmistir, sizin gozunuzde problem bile degildir hatta sirin ve hos gorunmustur.Lütfen kusura bakmayın yazım kötü haklısınız bazen bende diyorum bu yaştan sonra bu kadar titiz bir adamla zorlanırım herşeye kusur bulur aşırı titiz temizlik düzen konusunda da masayı bile dağınık bırakmadı bende titizim bilmiyorum yorumlarınız sonunda bir yanım bırak diyor bir yanım..... Şurda dibimde ya ben yalnız o yalnız her dk görüşebilecek mesafedeyiz bende çok yalnızım oda offf allah ım hayırlısı ne ise gönlüme zihnime onu ver ve onu yapmayı nasip et
aşkolsun yaaa
Benzerini yazacaktım neredeyseYaş 37 ama davranışlar 17...
Ben bile elektrik alamadım sizden adam nasıl alsın?
İlk mesaj zaten facia, buluşmada düşündükleriniz ve davranışlarınız ayrı bir facia. Sonrasında yaptıklarınız, üzerinize alınmalarınız, gereksiz mesajlarınız über facia...
+2 olduk+1 yorumların super
Teşekkür ederim gercekten güzel ifade etmişssin iz allah ım kaçma kuvvetti buldum doğru çok doğruamin. 'Yakin' ve 'yanlizlik' yeterince sebeb degil bir erkek uzerine diretmeniz icin. Tekrar soyluyorum, 37 yasindasiniz, kimlerden ve nelerden vazgecmissinizdir bu zamana kadar. Anliyorum, biraz 'ulasilmaz'mis gibi davrandigi icin sizin ilginizi cekmis, bu aklin sira esrarengiz entel cok bilmis erkekler genelde boyle ilgi cekerler. Ama sonuc itibariyle asiri 'ben merkezci' olduklari icin kimseyi kendilerine layik goremez boyleleri. Bosanmis olmasinin sebebide emin ol budur, kesin karisi onu mutlu edememistir, yada karisi huzursuzluk cikarmistir, yada karisi tat vermemistir, yada karisi onunla yeterince ilgilenememistir, yada karisi sunu yada bunu yapmis/yapmamistir. Kendini elestirdigi bi nokta yakalamadiginizdan eminim. Kendini elestirdigi konular olmussada eminim onlarida oyle bi cevirmistir, sizin gozunuzde problem bile degildir hatta sirin ve hos gorunmustur.
gercekten soyluyorum, kacin boyle heriflerden.
Çocukça değil aşkın mantıkla uzun uzun tanımakla ilgisi yok bir anda olur ve bazen hiçte uygun olmayan birine oluverir insan allah aşkına sen nasıl aşık oldun bi düşün ve banada anlatHa bi de aşk mevzusu var. Aşktan bahsedip durmuşsunuz. Koskoca kadınsınız bir kez görüp doğru düzgün tanımadığınız bir adama aşık olduğunuzu söylemeniz çok saçma ve çocukça değil mi?
Aynen öküz herif şuan gözümde BULUNMAZ hint kumaşı durumunda aslında o şanslı ben henüz evlenmedim temiz bir geçmiş e sahibi m karşısında ağzı iyi laf yapan kariyeri olan pabucu ters giydirecek biri çıksın da görsün...Canım sağolasın yakınımda ama koca iki cadde evlerimizi bilmiyoruz caddenin neresinde bilmiyorum karşılaşma ihtimalimiz yok ama ikimizde istesek yürüme mesafesindeyiz genel olarakBazı insanlar karşisındakinin üzerindeki etkisini ve karizmasını çok iyi biliyor ve kullanıyor. Veya bilinçli yapmıyor.
Öyle bir zamana geldik ki sana amaaaaan uzak dur diyemeyecegim. Belli bir yaştan sonra sizinde dediğiniz gibi insanın canına tak ediyor, cevrede kimse olmayınca böyle sitelerde veya tv programlarından insan medet umuyor. bu konuda kınamakta istemiyorum sonuçta sizin niyetiniz temiz ise diyecek bişeyim yok.
Ama temkinli dikkatli olun. tabiri caizse ağirdan alın kendinizi. ben sizden 10 yaş küçüğüm şimdi yaa tabii aldıkta noldu dediğinizi duyar gibiyim:) hayal kırıklıgına ugramanızı istemem. bugüne kadar yakınlarda nasıl karşılaşmamışsınız ona da hayret ettim.
Bence profilinizi dondurun ve onun evinin yakınlarındaoi market cafe vs tarzı yerlere belli aralıklarla ugrayin. misal onun iş çıkısına denk getirin sizi görmesini sağlayın. sizin ne kadar ciddi oldugunuzu ve bu siteden vazgecerek hayatınıza kendinizi tehlikeli/belki komik durumlara sokmadan devam ettiginizi idrak etsin. kendisini hint kumasi sanmasin ki eminim sizce o durumdadir:) biraz sabır gösterin, inancıniza gore "allahım bu adam hakķımda hayırli ise gönüllerimizi birbirine ısıt önümüzdeki engelleri bize ac" diye dua edin. konu nası sonuçlanacak merak ediyorum dogrusu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?