Adam olda sen getir!!! bir küçük şarj meselesi. eşim ve kardeşimm.

Eşiniz neden aranıza giriyor ki?
O telefonu elinizden almamalıydı. Ilk kavganız değildir bu kardeşinizle,ilk küfrüde değildir eminim,haliyle huyunu suyunu,potansiyelini biliyordunuz kardeşinizin,siz muhattap olmalarına engel olsaydınız bu raddeye gelmezdi.
Şöyle bakın olaya eşinizle berabersiniz kardeşi aradı,tartışıyorlar ve siz eşinizin telefonunu alıp kardeşiyle tartışmaya girişiyorsunuz,sonra gidip yüzyüze devam ediyorsunuz o hararetle hakaretler üzerine yürümeler vs ne kadar cirkin görünüyor değilmi?
Eşinizle konuşun ailenizden kim olursa olsun kendiniz halledeceğinizi söyleyin sorunlarınızı. Ayrıca siz ikiniz tartışsaydınız unutup giderdiniz 1 hafta sonra ama simdi ikiside unutamayacak,kinlenecekler birbirlerine ki öylede olmuş zaten.

Eşin hakli.Kardesin cok saygisiz.insanin sevmese dahi ablasi hatrina enistesine de saygisi olmali.
O düğüne de ikinizden de özür dileyip ancak saygili olmayi öğrenirse gelsin.

Adam eşine saygisizlik yapildigini duymus almis telefonu eline iyide yapmış.Kardes diye ablasina böyle saygisizlik edemez.Karsisindada enistesini bulur.

Öff bence kardeşiniz çok terbiyesiz. Evde kaldığını söylermişmiş kalsanız ne yani sonuçta evli misin evet, kapı gibi evlilik cüzdanın var mı evet. Küfürlerini saymıyorum bile. Ve bunların hepsi bir uyduruk şarj cihazı yüzünden. Benim kardeşim bana yapsa bunları özür dileyene kadar konuşmazdım onunla.

ben sana söylim cnm evlendikten sonra eşin hep ailene mesafeli olur hatta seni bile göndemek istemeyebilir tai senin ailen öyle bir hakkı yokta kardeşinini ve annenin dedikleri için yani kızgınlığı olursa hazır ol şimdiiden al karşına konuş ikisiylede yoksa çok arada ezilirsin ayrıca kız kardeşin çok çocuksu davranıyo ayıp yani

Ben yorumlarin tersine esini haksiz buldum.kardesin genc kiz.konusacagi birisi vardir.ya da arkadaslari ya da kimse yokturda telden oyun oynayacaktir birseylere bakacaktir vs. Kardedinizin sizinle konusmasinda bir sorun gormedim sinirlenmis o sinirle size soylenmis.kardesin kardese nazi gecer.tek hatasi adam ol da sen getir demesi.onda da cok haksiz sayilmaz.cunku esiniz ne alaka teli alip kardedinize laf ediyor.o da der tabi oyle.valla ben olsam ben de derim sanane benim kardesimle aramda sen ne karisiyon diye.ne var esinizle birlikte goturebilirdiniz ki goturmussunuz mecbur kalincada.benim esim olsa hic ikiletmeden gotururdu.goturmuslugude var zaten.hele eve gidip saygiyi ogretmesi kardesinize karsi ayri bir rezillik zaten.anne babaniz da hakli.elin oglu dun bir bugun iki gelipte benimde kizima laf edemez dogrusu.esiniz haksiz

Esiniz evime düğünüme gelmesin diyor da bakalim o istese bile kardesiniz gelecek mi?
Sahsen ablamin/kardesimin esi ben kardesimle konusurken elimden telefonu cekip bana saygi dersi vermeye kalksa bi de ustume yuruse, kardesim de bunu olagan karsilasa bir ömür ikisinin de yuzune bakmazdim.
Bırakın esiniz kardesinizle gorusmek istemesin, herkes icin en iyi ve huzurlusu budur, ve bu isten en karli çıkan yine kardesiniz olur.

Kardesin haksiz ama esininde elinden tel alip onunla dogru iste falan demesi gereksiz. Siz kardessiniz ve birbirinizle konusma sekliniz sii baglar esinin haddine degil karismak. Senin de hatan tel orda kapatip bi daha acmamak olmaliydi.

İkisininde haksız yanları var demişsin de sanırım kardeşin olduğu için duygusal davranıyorsun yoksa kız kardeşin tam bir edepsiz... Eşin de sonuna kadar suçsuz bu konuda...
Tek kabahati belki senin elinden telefonu alıp olaya müdahale etmesi olmuş ama kardeşinin yaptıklarının yanında yinede baya masum bir davranış...

Bu kız S***** G** (Defol) diye bağırabiliyorsa yolun ortasında kusura bakma edepten bir hayli yoksun...

Birde sanırım eşinle aynı evde kalmana baya bir bozuluyor kıskanıyor olabilir baya baya dile getirmiş çünkü...

Kardeşin eşinden özür dilemeli diye düşünüyorum...

Adam eşine saygisizlik yapildigini duymus almis telefonu eline iyide yapmış.Kardes diye ablasina böyle saygisizlik edemez.Karsisindada enistesini bulur.
İyide bu ilk miymiş? Belliki potansiyeli var kardeşinin. İyi yapmış diyorsunuzda şimdi daha mı iyi oldu yani? Birbirlerini affedemeyecekler. Iki kardeş arasında yaşansaydı atlatması daha kolay olurdu.

Eşin çok doğru söylüyor, mümkünse siz de kardeşe ilgiyi kesin, terbiyesizlikten öte bi durum yaptığı.
Üzgünüm ama adam haklı.

Ben olsam kardeşime düğünüme de, evime de, ölüme de gelme. Şarj aletine abla diye sarıl otur derim. Eşinde hiç bir hata göremedim.

kardeşin haksız
ailenin de kardesını koruması yanlıs
insan ablasının eşine küfür eder mi bir şarj için

ben senın yerınde olsam kardesım hatasını anlayıp özür dileyene kadar asla konusmam

Eşinizin telefonu alması başlatmış bütün kavgayı. Kardeşinizin sabaha kadar beklemek istememesi de son derece normal. Belki müzik dinleyecek belki arkadaşıyla gürüşecek vb. yani telefon lazım olabilir. Siz ikisinin arasını yapmaya çalışmayın ama eşinizi de bir daha aranıza girmemesi konusunda uyarın.

Eşiniz kesinlikle haklı. Hiç kardeşinizi üstüne düşüp daha da şımartmayın. Düğün konusunda da müdahale etmeyin. Merak etmeyin eşiniz gelme diyemez zaten konuşmuyorlar. Kardeşiniz de gelirse gelir gelmezse paşa keyfi bilir. Ama aklıma takıldı neden eşinize böyle davranıyor. Acaba bildiği bir şey mi var. Hiç konuştunuz mu.

Ben olsam kardeşime düğünüme de, evime de, ölüme de gelme. Şarj aletine abla diye sarıl otur derim. Eşinde hiç bir hata göremedim.

+100000

öyle kardeş olmaz olsun suratına bakmam bir daha. anne baba hatırına çok isterse el gibi gelsin otursun düğünde ama evime sokmazdım.

ayrıca ben senin yerinde olsam, ailemi de araya katıp arkama alıp o kıza eşimden özür diletmeden onunla aynı evde bile kalmazdım. gider eşimin yanında kalırdım, kime söylerse söylesin terbiyesiz nikahlı kocanla aynı evde kaldığın duyulacak diye mi korkacaksın ya... tehdite de bak. bence kardeşin tam dayaklık, kocama S***** G** (Defol) diyen kardeşe ben allah ne verdiyse dalardım galiba.

empati yapmak lazım aynı duruma siz maruz kalsanız arada kaldım die bişiy yok eşinizin yanında olmanız lazım ondanda sizde aynı şeyi beklediniz dimi ailenizin kız kardeşinizin özürdilemesi lazım

Küfür hariç ben hak verdim kardeşine, sizin dikkatsizliğiniz sebep olmuş aslında her şeye. Telefonu lazım demek ki o an, kalkıp vermeye gittiğinize göre götürebiliniyormuş. Mevzuyu uzatmak yerine kalkıp, gidip, verebilirdiniz. Eşinizin de telefonu alıp, saygı vs diye konuşma yapmasını doğru bulamadım. Siz koskaca kadınsınız, kendi kendinizi savunabilirdiniz. Kardeşlerin arasına bu şekilde girmemeliydi. Annenizin yerinde olsam kızımın yanında dururdum ne olursa olsun, el oğlu sonuçta yarın bi gün sizi boşayabilir; ama benim kızım ne olursa olsun kızım, kol kırılır yen içinde kalır.

Siz kardeşinizle tartışırken eşinizin telefonunuzu alıp kardeşinize "bu saatte olmaz insan gibi söylesen neyse neyine emir veriyorsun" demesi aşırı saçma. Siz kardeşinizle şimdi tartışırsınız yarın sabah barışırsınız. Benim annemle teyzemler de tartışıyor ama babam hiç karışmaz hatta teyzemlerle konuşmaya devam eder ki normali budur bence. Eşiniz sizden çok yüz bulmuş bence ki, telefonu alıp kız kardeşinize bağırabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…