Adam olda sen getir!!! bir küçük şarj meselesi. eşim ve kardeşimm.

Bu arada bence eşiniz şimdiden tavrımı koyayım, sert olduğumu anlasınlar moduna girmiş ben böyle anladım. Avucuna almaya çalışıyor şimdiden. Konuda onu ilgilendiren hiçbir şey yokmuş çünkü. Olay sadece sen ve kız kardeşin arasındaymış.

Düğününde istememe kısmı hariç eşin tamamen haklı. Bi gece de şarj etmeyiversin. Küfür bile etmiş terbiyesizlik bu. Bu saygısızlığa rağmen annenin hala ne olursa olsun kızım demesi saçmalık bence. Damada sen haklısın deyip kızlarına özür dilettirmeliydi annen baban.

Kardesin bir kiskanlik bunalimina girmis belli ,evlenen ablasi ,annesi degil,
Kendine gelsin annenle konus ,
O evladini dizginlesin,esinlede konus bugunluk dugunde olacak ele gune karsi ,
Konusma ,bakma bile ,diye teskin et

Kiz kardesin cok asi , esinin degilde onun saygi gostermesi gerekir kucuk olan o
Arada kalmissin, kalma..

Kardeşin haksız ama bu senle kardeşin arasındaki mesele. Ne o öyle elinden telefonu almalar. Eşin aile içi meselelere karışmamayı öğrenmeli. Sana salak dediyse ona ne. Kardeşin sonuçta. Yarın barışırsınız eşin kötü olur böyle. Bence eşine tavrını koymalıydın.

Bence eşin haklı kardeşinin gece gece şarjı senden istemesi üstüne tehdit etmesi kabul edilecek gibi değil.Kıskançlık var gibi kız kardeşinde dikkat et.Sonuçta artık her telefonun şarjı usb uygun oluyo birbirine.Yazını okurken baya sinirlendim kızkardeşine.Bence eşinde birikim patlaması olmuş senden telefonu alıp konuşması bunu gösteriyor.Sanki daha önce kız kardeşinin başka başka birşeyler yapmış gibi hissettim.Normal değil hem küfredip hemde eniştem beni ittirdi düşürecekti nerdeyse deyip ailene şikayet etmesi.Ve ailende haksız senin huzurun için kardeşin haklı dahi olsa düğün öncesi arayı yumuşatmak için özür diletebilirlerdi .Aynı davranışı kardeşim eşime yapsa ki eşimin haklılığını biliyorsam eşimden önce ben ağzının payını veririm konuşmam.tabi eşimide karıştırmazdım.

hahhh konuyu okurken kafamı kurcalayan benim de bu oldu ama cümleye dökemiyodum

arkadaşım benim kardeşim falan yok ama müstakbel eşini çok haksız buldum
bu kadar işgüzarlık normal değil, bence de bu adamın derdi seni korumak falan değil
ne demek ben kardeşimle konuşurken telefona müdahale etmek? aaaa?!

hele bi de düğünüme gelmeyecek falan ne demek yahu? kim sanıyo kendini?
bu kadar büyük bi olay yok ortada, kardeşler arası olan şeyler
adam bence kardeşini saf dışı bırakmak için bahane arıyordu buldu

artık sittin sene senin başına kakar kardeşini eve sokmamak için
oyuna gelme sakkkkın sakkkın

kıskançlık diyen olmuş da, erkeğin ırkına kıran mı girdi hanımlar hayırdır?
her kocası olan kıskanılıyo falan mı sanıyosunuz
ülkede 40 milyon adam var, kimse evlendi diye kıskanılmaz merak etmeyin

burda kardeşler arası kavgaya adam karışıyor kız tepki gösteriyor haklı olarak
hemen ilk akla gelen "evleniyosun ya, seni kıskanıyo" yok artık
ya şu bdv konularını okuyup evlilikten kaçan kaç kız olduğunu bi bilseniz ahhh

Esın haksız değil kardesin edepsiz. Oyle ınsana ancak o kadar tahammul edilebilir. Annen babanda ayrı alem. Benim ailem olsa kesinlikle damadı tutarlardı bu,durumda.

Kızkardeşinizle aranızda kaç yaş var?? Bu nasıl bir kız ben s..git filan deyince erkek heralde dedim tekrar dönüp baktım.resmen ciddi kıskanıyor sizi.kavgayi çirkinliği çok seviyor.bu durumdan besleniyor.ayrica sizin ayrilmanizi istiyor.maksadi kavga çıkarmaktı ve enisteden dayakta yeyimde ailem girsin araya ayrilsinlar niyeti bile olabilir.ozurdilemesi gerekir dugununuze gelmezsede kendisi bilir.yaptiklari çok utandırıcı.

aynen size katılıyorum konu sahibinin yazısında kendi şarj aletiyle kız kardeşininkini karıştırmış yanlışlıkla almış sonuçta evde 1 tane daha şarj edebilecek cihaz var sabahı bekleyebilirdi.neden rahatsız ettiği belli gece gece .Bariz bilinçli arayıp arayı bozmak istemiş .Allah yardımcısı olsun konu sahibinn inşallah düzeltirler arayı.

Kardeş suçlu, benim kardeşim asla bana böyle davranmaz saygısından heleki eşimin yanında. Bence ilk önce kardeşini büyük bir özüre ikna et sonrası zaman ile düzelir inşallah

Kardesinizin kufur etmesi cirkin. Uslubu cok bozuk. Elaleme yayarim falan... gerci kocanizla kalmanizi kime ne diye yayacak? Ama sarj aletini o gece hemen istemekte hakli. Bu devirde her sey telefon. Ben gece 3te bile is yerimin kameralarini izliyorum. Sabah 7de izin gunum bile olsa gorev listesi ulastirmak durumundayim. Uyesi oldugum gruplardaki etkinlikleri kacirmamaliyim. Kullandigim uygulamaya ve saglikli yasam grubumuza yedigimi ictigimi ve yaptigim sporu islemeliyim.
Ben olsam sarjim bitmeden cihazim elimde olsun der kapatirdim. Ama bu kadar uslupsuzlasmazdim. Kardesiniz normalde nasil biri? Tam sevgiliyle bozusma anina falan denk gelmis olmasin? Mutlaka o gece konusmasi gerekti belki?

kardeşinin üslubu çok çirkin, hep böyle kaba saba mıdır? hatayı yapan sensin, daha dikkatli olmalıydın ama kardeşin çok fena. yine de eşinin araya girmesi saçma olmuş ona ne ki? aranızdaki her meseleye girecek mi hep böyle? ondan sonra vay efendim kardeşin gelmesin, evime gelmesin, düğüne gelmesin falan oldu paşam deseydiniz, senle evlendim diye kardeşimi red mi edeyim? ikisi de saçmalamış yani.

Kardeş değil sizinkisi bildiğin düşman be..uzak tutun kendinizi de eşinizi de.. Hiç bulaşmayın.. Çünkü edepsiz bir kız... Kardeşimle eşimin arası mükemmeldir... Hele bi eşime küfretsin.. Büzerek dikerim o ağzı da daha su içemez... Siz gerekli tavrı koyamamışsınız bir abla ve eş olarak..

Bu kişinin kardeşin olduğuna eminmisin acaba benim kardeşim böyle terbiyesiz olsa eşime karşı bende almam zaten bir süre eve

Kardesinin karakteri buysa o sarji alirken dikkat etmeliydin..
Yolda giderken telefonu esine verip kardesinle muhatap etmeseydin..
nasil bir kiz o. Karakteri oturmamis.Kiskaniyor galiba sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…