Ilk okulluyum ama senin eşin gibi biriyle evli değilim elhamdülillah birbuçuk yıldır sabırla bebek bekliyoruz ve benim en büyük destek cim çok şükür...
Insanları eğitim dereceleriyle elestirmemenizi rica ediyorum.
yani adam çocuklardan sonra aksamları eve gelmese hergun ardaşlarıyla dışarılara çıksa evle ilgilienmese , kadın evde çocuklarla deliye dönce yemek temizlik birde düzen istese , sövmesi dövmesi olsa onamı dogur diyecektik arkadasım ,
adamın imkanı var ve birçocuk daha istiyor evet söylediği lafa biraz gönlü kırılmış olablilir ama onuda tüm kalbiyle söylediğin sanmam, çunku erkekler düz mantıkta oldukları için ,
benımde bir kızım var 2 yıldır kardeş istiyoruz olmuyor belkide o psikolojiyle düşünüyor olabilirim , ama genede kendi bilir tabii P PrudeGirl kardeş güzel şey
Zekanın eğitimle olmadığını,seviyesizliginizden anlıyorum sorun yok...Şu herifi bana savundurtcaksınız ya, aman tanrım.
Sanki benim eşim sana bakardı! Şu kibire bak.
Orda lafın gelişi dedim amacım ilkokullu olanları aşağlamak değil, zekanın eğitimle alakası yoktur bunu en iyi bilenlerdenim!
Buram burammm ... kokuyo ama demicem o kelimeyi görmediğiniz saygıyı gösteremessiniz haklısınız ne diyelim.Şu herifi bana savundurtcaksınız ya, aman tanrım.
Orda lafın gelişi dedim amacım ilkokullu olanları aşağlamak değil, zekanın eğitimle alakası yoktur bunu en iyi bilenlerdenim!
Bu cümlenin meali her şeyi terk edip giderim ama beni tek tutan şey paraHerşeyi terkedip giderim, tek tutan beni pis bir koca ama mükemmel bir baba.
Biz çok kavga ettik, hep kısa sürdü kavgalarımız anında barıştık. Beni yıkan şey ilk def ayrılık kelimesini ağzına alması. Kendimi damızlık gibi kullanılıp atılmış bir mal gibi hissetirdi o lafı.
Bakın bu konuda suç benim diyorum, hep böyle egolu ve kibirli biriydi zaten flört dönemimizde bile. Çok efendi çocuklar peşimde koştu, ama bu herif nalet olsun çok yakışıklıydı o zamanlar (185 boy, atletik vucut ), ve konuşması tavırları çok karizmatik geliyordu. Artık yüzüm kendisini görmek istemiyor o ayrı.
Bu cümlenin meali her şeyi terk edip giderim ama beni tek tutan şey para
Mühendis olduğunuza da inanmıyorum artık yazım tarzınızdan ve düşüncelerinizden dolayı. Adam k.vaşe diyor yutuyordunuz niye aa pardon tutan şey para. Ayrıca sırf yakışıklı ve zengin diye evlendiniz galiba sonu böyle olur işte
Evet çok güzel bir duygu kabul, isteyen herkese allah hayırlısıyla nasip etsin. Ama konu o değil, flört dönemimizde de böyleydi ama yakışıklıydı gözüm görmedi evlendim diyorsunuz. Hadi evlendiniz tamam. Evlenene kadar hatalar eksikler insanın gözüne çok batmıyor evet. Ama evlilik iki kisiyi etkiliyor, bebek sahibi olmak 3,4 kişiyi. Evlenirken 2 kere düşünüyorsak bebek sahibi olmak için 2 çarpı 2 kere dusunmek gerek. Birey getiriyoruz dünyaya. Önce onların geleceğini düşünmek gerek.doğurduğuma pişman değilim, dünyanın en güzel duygusunu tattım. Tek sorun eşimin çok değişmesi doğumdan sonra.
hassas bir anına denk gelmiştir bukadar içlenme heee adama eziyetini yap o lafı söylediğine pişman et ama
Yav bu ne alaka benim böyle konum var mı burda? Ne evliyim ne de çocuklarım var. Gerçi sizinkinden daha zengin daha yakışıklı biriyle evlenirimKişi kendinden bilirmiş işi.
İlkokullu ev hanımı sen gibi yılların emeğini çöpe atmaz merak etmeMerhaba kızlar, aslında komik gibi görüncek ama durum çok ciddi. Ilk evlendiğimiz aylarda eşim çocuğa hiç sıcak bakmıyordu ama ben çok istiyordum , hamile kaldım korunmamıza rağmen, ikizlerimiz oldu şu an 1.5 yaşındalar. Eşim şimdi 4-5 e kadar yolu var, bir an önce bir tane daha yapalım diyor ve çıldırmak üzereyim. Evde yatılı bakıcı olmasına rağmen işlere yetişemiyorum. Neyse ciddi olan kısım bu değil, ben direk tavır koydum bu kadar yeter artık yapmam diye, dün eşim umarım ciddi değilsin, ciddiysen bu ayrılık sebebi ayağını denk al dedi. 20 saattir boğazıma bir lokma girmedi.
Devamlı arkadaşlarıyla takılan, halı saha yapan vb diğer aktiveteler yapan adam birden ev kedisi, işten çıkınca direk eve geliyor bebişlerimle zaman geçirmek için.
Ben memuriyetimi yaktım bu adam için, adam bana resmen ilkokullu ev hanımı muamelesi yapıyor. Çok sıkıntılıyım kızlar
Şut ve goll haklisinizSiz kım oluyosunuzda kımı asagılıyosunuz acaba??? Onlara hersey hak mı? Kendınızı kaf dagında gormeyı bırakın. Istemıyosanız da korunun,kımse sıze zorla cocuk yaptıramaz.
Ilk okulluyum ama senin eşin gibi biriyle evli değilim elhamdülillah
Ilkokul mezunu kadınlar gayet lüks ve rahat yaşıyor.
Bi koca için memuriyeti yakıp ilkokul mezununu küçümsemek ne mana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?