Affet Anne

• Konu Sahibi Konu Sahibi elune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Pipin kopsun be adam prostat hastaliklarina garkolasin bennsana ne deyim torun torba sahibi olacak yastasin ele karismissin karinla huzurlu mesut bir iliskin olacagina yok swingere yok grup sekse atlamaya calisiyorsun...
Eline baban muhtemelen o hayatin içinde bu isi annenide dahil ederek mesrulastirmaya calisiyor belki de ardi bilemezsiniz sorguladikca batağa gomulursun...anneni boyle bir sapiklik sirasinda videoya almis tehdit ediyor da olabilir...Allah hidayey etsin babana diyemeyecehim kahhar isnimi ile kahreylesin diyecegim...Annen icin diyecegim sadece...

Allahım inanamıyorum Eline dicek laf bulamıyorum Allah yardımcınız olsun çok çok üzüldüm bu nasıl bir şey

Babana bile güvenme diye boşuna mı demişler Allah herkesi böyle şeylerden korusun kocalarımızdan ne göreceğimiz belli değil

böyle bir tercihew saygı duymayın zaten. saygı hak edene duyulur. sapıkjlığa değil

daha neler duyucaz ...şu mubarek arefe günü okuduğum ilk mesaja bak yaaa ....Allah annenize sabır versin ...annenize bol bol sarılın evlat sarılınca insanın içi huzur dolar .....

evet. aynen böyle yapın. annenize ultimotomu çekin

off. sanırım babann onu ikna etmiş galiba. ve bunu yapmış.

Böyle erkekler de var miymis? Peki babanin hiç dinle imanla alakası yok muydu? Yoksa tabi her türlü ahlaksizligi yapması normal bence. Ahlak ve kişilik sorunu aslında biraz bu. Galiba annen de işin içine istemeyerek girmiş. Iki ucu b.klu değnek dedikleri durum bu olsa gerek

olayın dinle imanla alakası yok.
benimde yok ama ahlakım ve değerlerim var. dinle alakası olmayan ahlaksızdır ,bu normaldir sözlerinden gına geldi artık.
insanın vicdanı,değerleri varsa zaten bunlar o kişiye doğru gelmez.

ilk kez bir konuya ne yorum yapacağımı şaşırdım
bu konu yok artık dedirtti bana..

hayatım öncelikle sana çok çok sabır diliyorum o adam katil de olsa sapıkta olsa ne olursa olsun senin baban belki tedaviye ihtiyacı vardır annen konusunda ise kadıncağız belki iftiraya maruz kalmaktan korkuyor her ne kadar kimin ne düşündüğü umrumda değil desekte kendimiz yada sevdiklerimiz için söylenen kötü şeyler canımızı nasılda sıkar değilmi
sanırım evin büyük kızı sensin buda sanaa baya sorumluluklar yüklüyor soğukkanlı olmalısın bence önce babanla konuşmalısın ayıpmı ayıplar sağlık problemi araya girince kalkar ortadan ki baban hasta bence şöyleki babam kalp krizi geçirince doktor üstünü çıkartmamızı istedi ben ise babamın üstünü çıkarttım ameliyat önlüğünü giydirdim kızım diye şöyleee bi utandı bırak dedim ben senin kızınım demek istediğim bu yaniiii bu durumu anca sen toparlarsın.

bu nasıl bir zihniyet :s anlayamadım.... ben mi yanlış anladım yoksa baban annenin başka erkeklerle mi olmasını istiyormuş umarım yanlış anlamışımdır... Nasıl bir insanlık ki bu :s

Yav hehe diyesim geliyor böyle yorumlara artık. Başka bir üyenin konusunda eşiyle arasını bozmaya kalkıp, eşine başka kız ayarlamak isteyen görümcenin başı kapalıymış! Noldu şimdi ? O zaman bütün kapalılar da fesattır yuva yıkar diyelim. Hadi bakalım.

Olay swinger olayı mı yoksa sadece anneyi başka erkeklerle izleme fantazisi mi ? Hoş ne fark edecek ikisi de iğrenç!

Altındaki kurduğum cümleyi de okuyunuz lütfen. Ayrıca evet dinle imanla alakası çok çok var. Bana sakin dindarim diye her türlü b.ku yiyenleri örnek gostermeyin zira onlar dindar falan değil sadece dışardan gorunusleri öyle. Allah korkusu olan insan böyle şeyler yapmaz olmayan da her türlü kötülüğü yapmaya gebedir benim düşüncem

Olay swinger olayı mı yoksa sadece anneyi başka erkeklerle izleme fantazisi mi ? Hoş ne fark edecek ikisi de iğrenç!
bu zor soruyu da soramazdım, cevabını da duymak istemezdim. bazen az bilmek daha iyi. zaten bilmesi gerekeni öğrenmiş.
üfff üfff. ne biçim dert ya.

bu zor soruyu da soramazdım, cevabını da duymak istemezdim. bazen az bilmek daha iyi. zaten bilmesi gerekeni öğrenmiş.
üfff üfff. ne biçim dert ya.

Benim de bu günlerde annemle sorunlarım var o sebeple o mu bu mu demeden ben anne için üzüldüm asıl. Kız annesine senelerce mesafeli durmuş, kadıncağız kızını taş kalpli ve kindar bilmiş. Bu ana kız ilişkisi nasıl telafi edilir, edilebilir mi ? Cidden çok zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…