şoktayım.Nasıl birşeyi bu ya nasıl bir sapıklık nasıl ahlaksızlık peki anneniz niye boyun eğmiş
2ci şok. boşansın annen alın yanınıza ayrı ev açın. babayı silinSwinger ( eş değiştirme) yapmak istiyormuş.
yanii,........................Arkadasim ne yuvasi ya
Yuva nerde
böyle bir tercihew saygı duymayın zaten. saygı hak edene duyulur. sapıkjlığa değilo kadar normal bir şeymiş gibi anlattı ki inanamazsın.. bunların partileri oluyormuş, diğer eşleri orada tanıyorlarmış. herkes çok seviyeli çok anlayışlıymış da bilmemne.. kaldı ki o çift yeni evli bi çiftti. hani insanın tam da gözünden kıskandığı zamanlar yani. ben kıskanmıyor musun hiç nasıl tahammül ediyorsun böyle bir şeye dediğimde aldığım cevap ne var ki ben de yapıyorum eşit şartlardayız olmuştu, daha da üstelemedim. o insanlar bunu sapıklık olarak görmüyor, kanıksamışlar, normal geliyor onlar için.. o yüzden de yadırganınca çok şaşırıyorlar.. benim tepkilerimden sonra bir daha görüşmedik zaten o çiftle. herkesin tercihlerine saygı duymaya çalıştım şu hayatta ama bu benim için bile çok fazla gerçekten..
evet. aynen böyle yapın. annenize ultimotomu çekinUmarım. Fiziki bir şiddet oldu mu olmadı mı bilmiyorum. Ben yanlarında olduğum zamanlarda hiç farketmedim.
Akrabalarımızla görüşmeyiz. Ailemiz sadece 4 kişilik. Bu b.ku yiyen bir arkadaş çevresi varsa, internet üzerinden.
Annemi en son çare kardeşimle ve benimle bir daha görüşemeyeceğini söyleyerek tehdit etmeyi düşünüyorum.
off. sanırım babann onu ikna etmiş galiba. ve bunu yapmış.Bugun telefonda konustuklarimiz kadar benim de bildiklerim. Yuzyuze gelince daha etraflica konusacagim elbette.
Biri annem biri babam. Sizlerin yorunlariyla da farkina vardigim bir husus var ki olay sadece bu olmayabilir. Annemin cekindigi birseyler var.
Bosanmayi dusunmeyip, kendimi oldurecegim demesi manidar. Nasil olsa bu derece yuz goz olmusken ne var ne yoksa dokulsun meydana.
Ama benim de yapabileceklerimin siniri var. Kizkardesimi butun bunlarin disinda tutmaliyim. Asla bilmemeli.
Elimden gelecek tek sey bosanma hususunda annemi ikna etmek.
olayın dinle imanla alakası yok.Böyle erkekler de var miymis? Peki babanin hiç dinle imanla alakası yok muydu? Yoksa tabi her türlü ahlaksizligi yapması normal bence. Ahlak ve kişilik sorunu aslında biraz bu. Galiba annen de işin içine istemeyerek girmiş. Iki ucu b.klu değnek dedikleri durum bu olsa gerek
hayatım öncelikle sana çok çok sabır diliyorum o adam katil de olsa sapıkta olsa ne olursa olsun senin baban belki tedaviye ihtiyacı vardır annen konusunda ise kadıncağız belki iftiraya maruz kalmaktan korkuyor her ne kadar kimin ne düşündüğü umrumda değil desekte kendimiz yada sevdiklerimiz için söylenen kötü şeyler canımızı nasılda sıkar değilmibugun yarım saat yalvardım, geleyim alayım seni diye.
Kesmedi tehdit ettim yüzümü göremezsin diye.
Benim yapabilecekleriminde sınırı var. Ya oraya gidip olay cıkardığımda bana sanane karışma derse? Onun tavrından emin olsam 1 dakika durur muyum sizce?
olayın dinle imanla alakası yok.
benimde yok ama ahlakım ve değerlerim var. dinle alakası olmayan ahlaksızdır ,bu normaldir sözlerinden gına geldi artık.
insanın vicdanı,değerleri varsa zaten bunlar o kişiye doğru gelmez.
olayın dinle imanla alakası yok.
benimde yok ama ahlakım ve değerlerim var. dinle alakası olmayan ahlaksızdır ,bu normaldir sözlerinden gına geldi artık.
insanın vicdanı,değerleri varsa zaten bunlar o kişiye doğru gelmez.
bu zor soruyu da soramazdım, cevabını da duymak istemezdim. bazen az bilmek daha iyi. zaten bilmesi gerekeni öğrenmiş.Olay swinger olayı mı yoksa sadece anneyi başka erkeklerle izleme fantazisi mi ? Hoş ne fark edecek ikisi de iğrenç!
bu zor soruyu da soramazdım, cevabını da duymak istemezdim. bazen az bilmek daha iyi. zaten bilmesi gerekeni öğrenmiş.
üfff üfff. ne biçim dert ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?