Affet beni yavruşum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim de ördeğim vardı büyüyünce bir süre sonra evcil hayvanlar çiftliği var burada oraya vermek zorunda kaldık.Ama ben vicdanen daha mutlu hissettim çünkü ben onu burada bahçeye birkaç saat çıkarabiliyordum ama o orada saatlerce gezip tozuyor mutlu mutlu eğleniyor koşturuyor sulara girip çıkıyor.Siz de böyle düşünün o artık özgür...Olması gerektiği gibi bahçelerde koşturuyor gönlünce.. biraz bazen fedakarlık yapmak gerekiyor çok seviyoruz ama onların orada daha mutlu olacağını bilmek bizi daha mutlu etmeli diye düşünüyorum.Yani kısaca üzülmeyin keyfi yerindedir.Bir de arada gidin görün ben öyle yapmıştım tanımıştı küçük veletim:))

aslında şöyle söyleyeyim benimki de son dönem homurdanıyordu fazlasıyla ve ereksiyon oluyordu baktığımda aşağıdan küçük bir bamya görüyordum =) erkekti benimkisi..

evet çiftlik gibi bir yerde canım

hayvan bakmayanlar anlamaz ki bu acını
canım oğlum benimde kedim var 9 yasında
öksürse içim acıyor acaba hasta mı oldu diye
şimdi üniversiteye gidicem evde kalacak küsecek bana biliyorum cok üzülecek
ama seni götüremem annem
herhalde baska hayvan bakmam çünkü ömürleri bize göre kısa illa göreceğiz ölümlerini ve evlat acısı gbi bile bile bunu yasamak bilmiyorum cok zor

bu arada bu ne kadar tatlı şapşal bir tavşan
inşallah ahretlikleriyle koşup oynuyordur kırlarda

doğaya salmak yerine ona bir eş almayı deneseydiniz yalnızlıktan böyle oluyor tavşanlar benimkinin eşi öldüğünde böyle olmuştu başka bir eş aldık düzeldi

tavşanınız mı vardı?
çok ilginç hiç eşsizlikten böyle yaptıklarını duymamıştım tavşanların

Allahım kalbim nasıl küt küt atıyor, veteriner kısmını okuyana kadar. Çocuğunuz kaza geçirdi,vefat etti filan sandım ilk okuyunca

kusura bakmayın anlaşılır sanıyordum :/

şu an ne besliyorsun kuzum ben öküze geçtim =)

Eki Görüntüle 1238972 Sana lazım olan şeyi 1 kedi Justin :) Tam olarak şöyle mini minii bir yavru.

ayy sarmana bak çok güzel =)
kurban olurum ya elleri de açmış burda olsa karnından yemeye başlardım :)
yurtdışına götürme koşullarını bilsem

Aa oldu mu senin İtalya işi? Olmadı oradan getirirsin bir tane İtalyan kedi

Benim okuz evcillesmedi be annem saldim dogasina:)kedim vaaaar

Konularını okuyorum arada
Aşırı bir bağlanma eğilimin var Just
Bence bu dönem bir hayvan edinme
Tecrube etmiş biri olarak çok acı çekersin diyorum
Bununla ilgili açtığım bir konu var, bir göz at istersen
Bu derece bağlanmak çok tehlikeli
İnsanın duygusal olarak zayıf zamanlarında edindiği bir hayvan hayat arkadaşı oluyor, çok dikkat et

götürseler görücem ama şehre baya uzak babam da bekle bekle diyip götürmüyor görünce üzülmemi mi istemiyor anlamadım ki

ahretlik lafına çok güldüm :)
sana küser keşke küsmeyecek diyebilsem ama ailene döner yüzünü sen eve geldin mi de sana totosunu döner
sen bir iki sevdin mi yine gelir =)
ya 5 gün ayrılıktan sonra ilk gördüğüm anı hatırlıyorum nasıl atlamıştım üstüne
aşkım aşkım diye yumulmuştum güzelliğe
of yine ağlamak geldi

Aa oldu mu senin İtalya işi? Olmadı oradan getirirsin bir tane İtalyan kedi

miyavettaaa der valla :)

Benim okuz evcillesmedi be annem saldim dogasina:)kedim vaaaar

fotosunu görmek istiyorum bugün :)

eşimden ayrıldığım dönemde aldığımdan mı böyle travmatik etki yarattı acaba
hakkaten çok bağlanmıştım

gecen yıl tatildeydim iki ay yazın yoktum
geldim sesimi duyar duymaz koştu
nasıl bi afallama. ne yapsam diye düşünüyor
bir yandan mırr mırr
ama arkasını dönmüş dayanamıyor arada dönüyor geri dönüyo arkasını
ama ben gibi olmaz ki annem babam cok sevmez öyle mamasını yer yatar sevgi yok benm gibi mıncırmalar yok

üzülme belkide ortamı daha iyi olur öyle düşün farklı seyler düşünme

Benim mubişim var bıcır bıcır konusuyor su an yanımda gözlerim dolu dolu oldu okurken..Ben çok iyi bilirim ben de tövbe ettim kaç kere evcil hayvan almamaya ama dayanamadım aldım..iyi ki de almışımm yavrukuşummmmm çok seviyorummm Bence siz de tekrar bir evcil hayvan evlat edinebilirsiniz..

canım tavşanın öldü mü anlayamadım tam

beni ağlatdınız

Ben Almanya'dayim. Parklarda, yol kenarindaki yesillliklerde görüyorum hep tavsanlari kostururken. Spor yaparken eslik ediyorlar bana. Yazdiklarinizi okurken cok üzüldüm, ben de hayvanlari cok seviyorum ama bi yandan da bu güzel görüntüler geldi aklima. Eminim kosup oynuyordur dogal ortaminda, üzülmeyin.

benimde bir oğluşum vardı sokaktan almıştım...
zar zor ikna etmiştim annemler bi gece yarısı camdan atladı sırt üstü düştü bende senin gibi nöbetçi veteriner bulamamıştım sabah götürdüm bi çok kırıgı vardı tuvaletini bile kendi yapamıyordu 1 hafta kadar dayanabildi öldü
sonra tövbe ettim bir daha hayvan filan yok dedim...
babam yol kenarında bulmuş bir tane gömlek cebine sıgacak kadar küçük :)
tüylerini kesmişler boynunda yaralamışlar üstünde sigara söndürmüş sol gözünde perde var...
veterinere gittik yine adam bu gözünde perde kesinlikle kalkmaz dedi
olsun öyle bakarız dedik bir hafta tedavi gördü veterinerde
sonra eve aldık
2 ay sonra gözündeki perde kalktı
veterinere gittik kontrol için adam şok oldu:)
4 yıldır bizimle
çok iyi geldi bize
babam eve gelince ilk onu sorar süleyman nerde der :)
bence sende bir hayvan almalısın :)
o çirkin kedi böyle yakışıklı bir oğluş oldu :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…