Ağlamamak için kendimi tutuyorum ..

Tamam, şuan daha net anladım. Ben zorla götürdünüz o ortamda bulunmak istemedi anladım. O zaman ailesiyle yaşadıklarını hatırlayıp keyfi kaçmıştır. Çok zor onun içinde vazgeçilen taraf olmak.

Eşiniz en zor zamanında size dayanmış, siz destek olmuşsunuz. Bu bence kanlı bıçaklı olsanız bile yüzüne vurmamanız gereken bir durum. Elbette sizde insansınız, patlama noktalarınız olacak. Ama bu olayda en çok sizin söyledikleriniz yara açar gibi geldi bana.

Ben 2 aylık hamileydim sarılık dediler hamilelik sarılığı ..
3 ay işsizdi kira veremedikleri elektiriği kestiler su doğalgaz kesik ben hamileydim eşim annesinden 50 lira istedi yalvararak annesi verdi ama borç diye 2 . gün ver paramı diye tartıştı beni hastaneye götürüçekti ama para yok destek çıkan yok annem yiyecek gönderiyordu ..
Hazırlayamıyordumda düşük tehlikem vardı
Hazırlayabilsemde paramız yoktu birşeyler almaya ..
3 ay sonra babam evde ısınıcak bişey olmadığını öğrenince geldi bir baktı bu böyle olmaz diye beni aldı eve getirdi eşimlede olmaz böyle diye konuştu ..
Olaylar böyle çözüldü ..
Eşim herşeyi gördü ve yaşadı 3 ayda hamileydim ve 7 kilo vermiştim asla ona kırıcı gurur kırıcı bişey söylemedim ve bunları yaşamama rağmen annesi de geziyordu alışveriş yapıyordu ailesinde herkesin durumuda iyidir eşim 7 kardeş bu arada hiçmi biri arayıp sormaz dimi ..
Ama bişey olduğunda ilk koşan eşim herşeylerine ..

tokat az yumruk dahamı iyi olurdu diyorsunuz .
Eğer yanlış hatırlamıyorsam, eşiniz ailesine para göndermek, ayak işlerini yapmak için sizi ikna etmeye çalışıyordu.
Zamlı maaşı saklaması annesine para gönderme planı yaptığını düşündürdü bana.
Eşiniz ailesine köle olmaya hep gönüllü de siz engel olduğunuz için size kızgın, ailesine değil.
Yarın annenlerin oraya taşınalım deseniz koşarak gider.

Ve şiddet. % 95 oranda devamı gelir.
Veriler bunu gösteriyor. Ve 10 çocuk da olsa şiddet başladığında durmuyor, artarak devam ediyor.

Bence eşiniz ailesinden uzaklaşmak zorunda kaldığı için içten içe size bileniyor. Bir salın bakalım ne yapacak?

Gerçekten çok iyi takiptesiniz şok geçirerek okudum ben hiç böyle düşünmemiştim.
Salsam annesi kapıdan almaz ..
Bide seninle uğraşamam der ..
Arkadaşım oturuyor aynı mahallede görüştüğü birisi varmış annesinin ..
Rahatı bozulsun gezmesi tozması engellensin istemez asla ..
Dedim zaten gitmek istiyorsa tutmam ..

Siz düşünmeyin bunu.
Yarın sabah "annene, ablana, abine git, görüş, hasret gider" deyin.
Gerçeklerle yüzleşmesi lazım.
Yoksa nankörlüğü artarak devam edecek.

Siz düşünmeyin bunu.
Yarın sabah "annene, ablana, abine git, görüş, hasret gider" deyin.
Gerçeklerle yüzleşmesi lazım.
Yoksa nankörlüğü artarak devam edecek.
Eşimi en son yolladığımda gene bi para biriktirmişti böyle kiram için ..
Abisi eşime gel takılalım diye almış arabaya içirmiş içirmiş elektiriğimin borcu var diye elindeki herşeyi alıp yollamıştı bir çıkarları olmadığı gibide Zararları olur bide eşim zor durumdaydı diyip asla kandırıldığını düşünmez.
Abin hergün içiyor mekanlarda geziyor sen nusrete gittinmi nusrete gidebiliyor musun diyorum yok diyor ..
Abim nusrete gidiceğine elektrik faturasını ödesin diyorum sen ne biliyosunki der ..
Konuşnayıda ciddi anlamda düşünmüyorum ..
Şuanda kendimi sorguluyorum ..
Ne yapmalıyım diye ..
Nasıl oldu ne değiştirdi diye düşünüyorum bu tokadı nasıl sindiriceğimide düşünüyorum ..
Bebeğimi aldım yanıma ona bakıp bakıp ağlıyorum sinirlerim boşaldı ..
Affedemiyorum sindiremiyorum ..
Neden ailesinin yaptıklarının cezasını ben çekiyorsam .

Düşündüm de haklısınız.Bizim de çok zorlu günlerimiz oldu.
Ailemin durumu eşimin ailesinden iyi,babam esnaf.
Eşimle ailesinin işinden koparak yeni bir düzen kurduk fakat kolay olmadı.
Ailemden destek almadım,bana alışveriş yapardı babam,evde var der getirmezdim evime,yeri gelir kahvaltıda akşamdan kalan sebze yemeğini yerdik güle konuşa.
Hem eşimin ezilmesini,hem de başımızın çaresine bakmalıyız duygusunun azalmasını istemedim.
Baba evindeki standartımda yaşamasam da yeni br aileydik,bunun bilincindeydim.
Konu sahibi,ben de tezcanlıyım,sizi anlıyorum,hakta veriyorum.
Benim de eşim kardeşlerimle ilişkime imreniyor,bunun farkındayım,o yüzden gözüne sokmamaya çalışıyorum bu durumu.
Ailesiyle arası iyi olsun istedim hep,kardeşin şaka yapmıştır,annen onu demek stememiştir vs derim,fakat takı taksın diye annemden altın alıp ta vermem doğrusu.
İster 50 tl taksın,ister 1 çift çorap alsın,gücümüz neyse o.
Fazla yapıp fazla söylemektense az yapın,sonra anmayın bence...

Sen de suçluymuşsun diyenlere bakma konu sahibi. Vuran suçludur.
Oturup da boş boş ağlama. Bebeği ailene bırak, darp raporunu al.
Bir daha değil dokunmak, sesini yükseltsin, koy kapının önüne. Boşanmak istemiyor gibisiniz ondan böyle diyorum. Yetiştirdiği laflara, ev işine laf etmesine bakılırsa, eline güç geçse zaten ezecek seni.
Aileni katıp katmamak sana kalmış.

Tamam tartıştınız ama tokat neden?
İnanın ona ben de gerekçe bulamadım, aile hasretinden başka.

Siz hiç karışmayın, yorum yapmayın ailesiyle ilgili. İster soysunlar, ister dövsünler, kocanızın aklı onlarda. O yüzden tatil niyetine gönderin diyorum. Belki nasıl şanslı olduğunu farkeder.
Gitsin gelsin, hiç yorum yapmayın.
Ayrıca tokat meselesi var.
1 hafta ailesinin yanında sürünsün.
Eğer ciddi bir tepki vermezseniz devamı gelir ve sonu ayrılık olur.

Ben babam kartı veriyim alışveriş yapın der ben baba herşey var derim ..
Bizde varsa aynısından sizdede olsun der ne oluyorsa çift çift alır ..
Ben eşim sırf üzülmesin diye evde ekmek yok parası yok diye söylemediğimi biliyorum ..
Ailemde bende 3 kuruşun peşine hiç düşmedik ben şuanda ozaman ailemden destek almasaydık eşimle konuşuyoruzda ..
Ben hırsızlık bile yapabilirdim belki çok zor günlerdi diyor ..
Heryere sürüklenebiliceğini kendi dile getiriyor ...

Masallah cok doğru . Bu yonden bende düşünmemiştim

Darp raporuna işliyicek hiç bişey yokki.
Ailem cümbür cemmat herkes annemlerde kalıyor ..
Yengem birkaçını eve aldı onlarda kalıcak bir kısmı şuanda gidersen dönüşü olmıcak biliyorum ortalık karışır ..
Babam böyle bişeye asla göz yummaz zaten acele karar vermek istemedim evladım var onuda düşünüyorum öyle karar vermeliyim .
Şimdi herkesin dilinede düşmek var açıkçası ..

O tokatı bir daha yemek, o lafları bir daha işitmek de var...

Ben eşinde bi hata göremedim ,sen çok fazla trip atmışsın adamın kazağını yırtıp al kazağın burda denir mi yaa.Ben bile gıcık oldum.Alttan hiçmi almazsın

Ne kadar iyisin yosun kokusuuu. Bu senin iyi yüreğin,bir de kendi ailesi birazcik daha iyiyse karşı tarafa artislik yapan karaktersiz insanlarda var. Birazcik 3 kurus paralari da varsa ooooh suyundan da koy. Bir de böyleleri muvaffak oluyor biliyor musun . Kelek bir abi,karaktersiz bir baba,ama hep isleri rast gidiyor yaptiklari ukalaliklara ragmen. Nasil oluyor ya.

Tabii ki farkındadır durumun,minnet çok ağır bir duygudur.
Biraz ara verin,kendinizi rolantiye alın bakalım.
Tokat çok kötü olmuş,bazen birşeylerin kaynama noktasını bilip dereceyi 90da tutmak faydalıdır,deneyin derim.

Aşağılık kompleksine girmiş belli. Bunu da kendince üstünlük kurabileceğini düşündüğü birine böyle davranarak bastırmaya çalışıyor. İlk kim başlattı bilmiyorum ama eşler arasına para mevzusunun girmesi çok çirkin

Sizin ailenize imrendiği için kendi ailesiyle böyle olamadığı için birden sinirini sizden çıkarmış.Aslında çokta büyütülecek bir durum yokken kızgınlıkla bayagı laflar söylenmiş.Nedense çocuktan sonra eşler arasında daha da bir tahammülsüzlük oluyor ben bunu anladım

Kazagi kesmeniz olmamis
Onun da soyledigi laflar olmamis. İkiniz de hatalisiniz. Ben ciftleri bu duruma getiren sey zamansiz cocuk sahibi olmak diye goruyorum. Cocuk dogunca neden boyle oluyor bilemiyorum ama oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…