Ağlıya ağlıya gözlerim şişti

+1 Aşkım aç kalma babanı üçüncü bi işe yolla maaşlarının hesabını ben tutarım kayın babanın da demek istiyo mu acaba

Hayır yani bi de evlenip aile kurmayı hedefleyen insanlar bunlar.Hala daha babalarının parası olmadan bi hiç olduklarının farkında değiller.Bu kadar baba parası, kayın baba parası düşkünü,bağımlısı ve de arsızı olmak zorunda mısınız?

Yilbasinda dogum gununde bayramda altin takilmasi he vay bee. Eskiden dugunde takilan altinlardan kavga cikardi, çağ atlamışız da haberimiz yokmuş

Nişanlınız askerde oldugu için biraz psikolojisi bozulmuş olabilir.
O yüzden ağzından çıkanı kulagı duymayıp bir anlık sinirle oyle şeyler söylemiştir.
Tabiki bunlar söylediği saçmalıkların bir bahanesi olamaz çünkü aşırı derecede saçmalamış. Gereksiz yükselmiş size.

Kayınpederinde kızına para verebilir şimdi kalkıp neden 100TL kızına veriyorsun diyemezsin adamın kızı evladı sonucta ama sende onun bir kızı sayılırsın artık sanada tıpkı kendi kızına gösterdiği özeni göstermeli.

Yani insanlar kendi kızlarını evlendirdiğinde hısımlarının nasıl davranmasını istiyorsa gelinlerinede öyle davranmalı ve bu herşey için geçerli bence. Yok sen daha nikah kıymadın yok daha bizim evin içine girmedin falan yok filan diyenler olur geçicekler bu işleri.
İyi o zaman sende bayramda seyrandan arama sorma ben daha nikah kıymadım aramak için zorunluluğum yok size baba da annede demiyim nikah kıyılıp soyisminizi nufus kağıdımda görene kadar gerek yok de olsun bitsin o zaman!
Böyle bir saçmalık olabilr mi? Tabiki her şeyle alakalı bir fikrin bir zikrin olacak. Sonuçta sen o eve gelin geleceksin. İlerde kayınpederine yada kaynana birşey olsa kızı el evinden oldugu için bakamaz ama gerekirse sen bakacaksın. İnsanlar hiç bu tarafdan bakmıyorlar konulara herkes işine geldiği tarafdan bakıyor.

Nişanlınızda son derece aileci bir çocukki en nefret ettiğim erkek tipi.
Her koşulda her daim gerekli gereksiz ailesini savunan erkeklerden iğreti olurum.
Herkesin ve herşeyin yeri farklıdır bence.

Yılbasında altın muhabbeti falan onlar için bir şey söyleyemiyorum bence saçma bir gelenek ama sizde adetmiş söylencek bir durum yok. Sonucta bu meseleler başta konuşuluyor cocugun ailesi baştan kabul etmeseydi o zaman. Biz bunu bunu yaparız şunları şunları yapamayız deselerdi.

Son bir şey daha söylim sana boyle konuları bu forumda açmamanı öneririm baak gördün oklar bir anda sana nasıl çevrildi.
Herkesin aklı kendine bacım kimsenin aklına da fikrinede ihtiyac duymamalısın sana napcagını söylememişler farkındaysan pasoo eleştirmişler neyse tecrübe edindin işte

Ben surasini anlayamadım. Siz kendini çok sıkma ailen sana destek olucak zaten demissiniz. O da sen niye ailemi karistiriyosun ben onlara dusman miyim demiş. Ne alaka hic anlayamadım. Arada baska konusmalar da gecti mi ? Soylediginizde kotu bi şey göremedim şahsen

Konus sahibi haklı yapacak bir sey yok ailesine laf sokacaksin espiriyle karışık senin ailen hicbir sey yapmayacak ve evlenince hep mesafeli olacaksın

BAkın, siz bazı beklentiler içinde olan bir insansiniz ve buda hep böyle devam edecek.. kayinbabaniz sürekli kızına yardım ettikçe size batacak.. anlaşıldığı üzere kizlarına daha düşkün ve hepten öyle olacak.. oğlu yani nisanliniz ise belliki fazlasıyla aileci..ve bu iki farklı karAlter olarak siz ileride zor mutlu olursunuz..he eğer beklentilerinizi keser atarsaniz belki mutlu olabilirsiniz..

Bence çok saçma düşüncelerin kayınbaban kime ne yardım yapar seni ilgilendirmez ki? Kızına yapar oğluna yapmaz belki buna sen karışamazsın ayrıca sana altın alınmış alınmamış ne farkeder yuva dediğin sevgiyle kurulur daha nişanlısın sen eşinin ailesine ne kadar değer verirsen onlarda sana o kadar değer verir. Yani atalarımızın dediği gibi ne ekersen onu biçersin! Görünen o ki görümcenin durumu iyi değil ve babası kızının bi ev sahibi olmasını istiyor inşallah senin babanda kayınbaban gibi düşünceli olur. Sende doğum günü hediyelerine takılmak yerine nişanlının bütçesini düşün! Ve unutma yuva sevgiyle yuva olur

Hele sükür ki kızını ön planda tutan aileler de varms bunada ayrı sevindm.(benm aileme öz bisey sanmaya baslamstm kız cocuguna daha titizlikle davranan). Kk da takildiigimdan beri oglan doguranlardaki havalar,ailem erkek kardesimi gayırıyor diye konular ... ben sevindim valla helal adama yani

15 yıllık evliyim yemin ederim kayınpederimin maaşını bilmem zaten doğru olan da budur okurken sizin adınıza ben utandım kızına verdiği harçlığa kadar biliyorsunuz
Tüm bunları yazıp aralara da beklentim Yok yazınca nasıl komik oluyor bilseniz
Beklentiniz olmasa ortada konu olmaz zaten
Bakın yegane tavsiyem kimsenin maaşına,yavrusuna verdiği harçlığa veya evladıyla ilgili geleceğe dair planlarına karışmayın
Ağır olun taş yerinde ağırdır

Doğumgününe bir milyar ( milyar mı kaldı bu arada ya, pazarcılar kamyoncular bile bin lira diyor artık) masraf yapıcam diyenle devam edecek yüze sahipseniz devam edin.

evlat ayrimi yapildigi ortada sen kicini yirtsan bu durum degismeyecek
ben olsam bu durumu cekmem
ask da sevgi de bir yere kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…