Ağlıya ağlıya gözlerim şişti

Merhaba merak ettim. Evlendiniz mi ?

Bi işe girsene çalışmak güzel şey.

Evet kız tarafı olarak rahat 35 bin lira harcanıyor buna inanmamış gibi yapmışsınız ama 15 ay oldu ben evleneli bizde yaptık. Kız erkek tarafı yok kimim durumu neye müsaitse yapar bu kadar maddiyata dökülmesi ilginç en başta keşke ben altın istemiyorum kendini sıkma ader örf önemli değil deseydiniz sizin beklenti içinde olduğunuzu anlayip çocuk kendini bunaltmis ben sizi hatalı buldum acikcasi

Şimdiden hoş olmayan konuşmalar olmuş. Birbirimizz olmadan yapamayiz demiyorsaniz... Geleceğinizi pek parlak görmüyorum

Bence aılesı ogluna deger vermığlanda anacı babacı.Oglanın aılesı sanada deger vermıo senı karsına alıp bısey yapamıcaz demekte ne oluyor.O zaman nıye senın kapına oturmuşlr?Aılen ne dıo bu konuda?Ayrıca sen bu aıleden cok cekersın.

Para konusunda niye bu kadar beklenti yüksek anlamadım? Hediyenin büyüğü küçüğü olmaz adı üstünde hediye

Adet adı aldında damadı sömüren bir kesim var sizde onlardansınız. Doğum gününde altın almak nedir alısın bir çiçek yallah altın nedir. Ayrıca kızına istediği herşeyi yapar verdigi 100 tl yol parasıda sizi hiç mi hiç ilgilendirmez. Yok yılbaşı hediyesi yok dogum günü hediyesi. Kayınpederin düğünde sana bir bilezik taksa neler olur az çok tahmin ediyorum. Nişanlınız asker biraz sakin olun

Kaç yaşındasınız anlamadım anca ilk okul çocuğu Biskrem Tutku almayıp para biriktirdiğini dile getirir.Valla böle kayınvalidem şunu yapmadı,kayınpederimde şu kadar var parası var diyenleri anlamıyorum.Herkesin parası kendine.Benim de eşimin ailesinin durumu çok iyi ama hiçbir beklentim olmadı zor duruma düştüğümüzde hiç aklıma gelmez aaa bunlarda çok para var diye.

benim zoruma giden kızına yapması değill zoruma giden nişanlım bir haltı bize layik görmüyorrr babası kızına var oğluna yok oğluna destek olmuyorrrr diyorum
Onun babası destek olur olmaz bu seni ilgilendirmez. Sen kendi ailenle ilgilen o da kendi ailesiyle o kadar, kendinizi düşürdüğünüz durum hiç hoş değil

Yılbaşı hediyesi hangi adette var. Durup durup adet uydurmayın allah aşkına.
Doğum gününüz için bin lira nedir ya benimki hatırlasa şükür modundayım. Bulunmaz hint kumaşı değilsiniz ne bu beklenti.
Nişanlınız belli ki aileci sizde belli ki böyle hediye para cart curta takılan birisiniz bu iş olmaz yol yakınken vazgeçin.
Ayrıca o kızı ona da yapacak tabiki. Aralarındaki para hesabı sizi çok da ilgilendirmez 100lira bile batmış size. Kayınvalidenizin bilezikleri filan ne bileyim çok ayıp şeyler henüz nişanlısınız ortada fol yok yumurta yok belki düğün zamanı size de yapacaklar adam borcunu toparlayıncaya kadar zaman verin anlayışlı olun lütfen.
Ayrıca bayramda geline altın ne ben ilk defa duyuyorum. Benim bildiği nişanlının giydirmesi gerekiyor her bayram ve hediyesi de ufak bir para olur harçlık gibi. Altını bu devirde kim kaybetmiş. Bayramda alamamışlar nişanlına yardım edip doğum gününde alacaklarmış işte. Buldukça bunamayın allah aşkına

bayramda altın yılbaşı altını adettendir falan nedir bi de cidden ne kadar yolabilirsek yolalım diye bir yerinizden adet uydurup durmuşsunuz kafalara bak ilişki komple para üzerine. para para para yuh cidden yuh

Eski konu , konu sahibi yok ama yazayim adet adi altında masallah istekler bitmiyor ,birde bizim adetler ağırdır diyor ama sanirim kiz tarafi hicbir seye elini sürmüyor ki 35 bin kizina yapmis diyor parantez icinde kiza 35 bin mi diye düşünüyor. Ne sacma düşüncedesiniz yılbaşında altin adetini kaçınci kuşak olarak yaşatıyorsunuz diye sorarlar adama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…