ben içsem içerimdee erindiğimden içmiom yoksa seviomda canım yaaah canım ben de icemiyorum ama içmeliyiz süt önceden cok severdim ama şimdi kokusuna tahammül edemiyorum sıcak cikolata ile falan denedim nafile içemiom
nebilim valla öle aklıma gelince kalkıpta içmiom valla artık başlamam lazım doktor 4 ayda bebek senden beslenecek şimdi dedi ama meyve fln çok yiyorum bende:)napıyımama olurmu içebiliosan mutlaka içmelisin bebeğin için ben cok üzülüyorum içemiyorum diye ihmal etme bence iç mutlaka
camım buraya yazılanlar mail olarak gelmiomuya canım bişey sorucam yazdıklarımızı burayı acmadan görebilmenin bi imkanı varmı
ohhh ne güsel bizim ki sadece kafa ütüler sen hiç kendine bakmıon fln die ben zayıfladığım için gecen ay serum aldım ama baya ii geldivalla bende çok severdım süt ama şimdi zor gelıyor içmek doktor artık içeceksın dedı eşim sag olsun getırıyor yanıma sütü öyle içiyorum
mrb cnm günaydın benim ii gidio iple pazartesiyi çekiorum sen nasılsın senin nasıl gidiyor cnm:)herkeze günaydın nasılsınız kızlar hamilelik nkaydirigubbakcemile2asıl gidiyor
benim bir oğlum oluyorrrr.......delikafadulden
daha 1 saat oldu öğreneli canım çok saoll 16+2 günlükmüşmaşallah canım allah uzun ömur versın şimdi ne kadarlıksın ne zaman ögrendın bende cinsiyetı çok merak edıyorummmm
benim bir oğlum oluyorrrr.......delikafadulden
ama neden bizim topik bu kadar cansız
iim cnm bugün 3lü test için kan verdim cinsiyetimiz kesin belli oldu bir oğluşum olacak işte başkada bişi yokiyi sayılarım canım başım ağrıo yine cok fena ikili test sonuçlarımız iyi cıktı sen nasılsın neler yaptın
canım çok saolll daha bugün öğrendik bacaklarınıda açmış bi görün utanma yok anam bizim oğlandaa baya rahat:dance:gözün aydınnn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?