Ağustos anneleri NERDESİNİZ?

ah canım ben de icemiyorum ama içmeliyiz süt önceden cok severdim ama şimdi kokusuna tahammül edemiyorum sıcak cikolata ile falan denedim nafile içemiom
ben içsem içerimdee erindiğimden içmiom yoksa seviomda canım yaa

ama olurmu içebiliosan mutlaka içmelisin bebeğin için ben cok üzülüyorum içemiyorum diye ihmal etme bence iç mutlaka

ama olurmu içebiliosan mutlaka içmelisin bebeğin için ben cok üzülüyorum içemiyorum diye ihmal etme bence iç mutlaka
nebilim valla öle aklıma gelince kalkıpta içmiom valla artık başlamam lazım doktor 4 ayda bebek senden beslenecek şimdi dedi ama meyve fln çok yiyorum bende:)napıyım

valla bende çok severdım süt ama şimdi zor gelıyor içmek doktor artık içeceksın dedı eşim sag olsun getırıyor yanıma sütü öyle içiyorum

valla bende çok severdım süt ama şimdi zor gelıyor içmek doktor artık içeceksın dedı eşim sag olsun getırıyor yanıma sütü öyle içiyorum
ohhh ne güsel bizim ki sadece kafa ütüler sen hiç kendine bakmıon fln die ben zayıfladığım için gecen ay serum aldım ama baya ii geldi

iyi sayılarım canım başım ağrıo yine cok fena ikili test sonuçlarımız iyi cıktı sen nasılsın neler yaptın

cok sevindim canım sağlıcakla kavuşuruz bebeklerimize inşallah bende hep erkek hissediyorum ama bakalım ne olcak ama daha cok var ................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…