Aşılama ağustos ayında aşılama yaptıranlar ,yada yaptıracak olanlar gelin beraber bekleyelim..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
BURDAYIMMMM NASILSIN SEMCAN BENDE HIC BIR BELIRTI YOK BUGUN AMA PEDIMI HAZIRLADIM YANI KOYDUM BEKLIYORUM BAKALIMMMM ... SENDE NE VAR NE YOK BELIRTI VS VAR MI ????

Canım merhaba.Bende hazırladım pedimi şimdi çekmecede duruyor.Ne yapalım olsun bugün yarın olurum herhalde.Sen hiç idrar testi yaptınmı.Ben yaptım silik dahi çıkmadı.

Canım merhaba.Bende hazırladım pedimi şimdi çekmecede duruyor.Ne yapalım olsun bugün yarın olurum herhalde.Sen hiç idrar testi yaptınmı.Ben yaptım silik dahi çıkmadı.

iste idrar testi bir sefer yaptil galiba 11.gundu ama bende de hicbirsey cikmadi... ama baska bir jinekologun yaninda calisan arkadasim var onunla konustum ... bana dediki kesinlikle eczaneden alinan testlerde cikmaz 2 haftalik asilama ile olan gebelik anca kan testinde cikar ... bazilarinda cikiyor dedim buna da cvp olarak dediki ; bazi bayanlarin kanina yada tukurugune hamilelik hormonu hemen yansirmis kimisininki hemen olmazmis ... o nedenle ortalamadan gidecek olursak cikmama durumu daha yuksek dedi .. istisnalara bakma sen dedi ...

bakalim canikommm dun daha uzgundum ama bugun biraz daha iyiyim sanki haziladim kendimi yarin negativ duyacagima ... ve hemen 2.asilamaya start vericem .. oda normal sartlarda 24.09 ile 27.09 arasinda bir gunde olur herhalde .. 2 gun evde yaticam ilkinde yatamamistim isten izin aldim .. ondan sonrada kafa dagitmak icin hemde bayram icin izmire gidicem .. belki boylelikle beklemesi daha da kolay olur

sen de 2.ciyi dusunuyorsun hemen dimi ???

BURDAYIMMMM NASILSIN SEMCAN BENDE HIC BIR BELIRTI YOK BUGUN AMA PEDIMI HAZIRLADIM YANI KOYDUM BEKLIYORUM BAKALIMMMM ... SENDE NE VAR NE YOK BELIRTI VS VAR MI ???? [/QUO
Canım evet düşünüyorum.Eşime diyorum hemen 2.ye geçelim diye oda bana gerek kalmayacakki diyor oyyy kıyamam ben ona o kadar eminki bebek var diye düşünüyor hep.Bilmiyorki test yapıyorum negatif çıkıyor.Benimde o tarihlere gelir galiba.canım hiç konuşamadık senle.Göbekten iğneylemi oldu aşılaman.ben gonal-f iğne yaptım kendime günde 50 doz vurdum.Daha yüksek dozu istemedi doktor.Eşimin değerlerinide beğendi.Niye çok üzülüyorum biliyormusun zozitoscum önümüzdeki hafta evlilik yıldönümümüz.Olursa çok büyük bir hediye olacak bize.

oyyyy kuzum yaaaa insallah buyuk hediyen mucizen seninledir ... insallah tutmustur bebegin canim benim ... benim esimde ayni seninki gibi .. ben heyecanladikca moralim gittikce dur bakalim gelicek bebegimiz sen ne aceleci annesinnn diyoooo
benimkine de kalsa var ... bana caktirmiyor ama oda benden heyecanli yarin icin

valla bana klomen verdi igne vermedi ... sadece catlatma ignesi verdi pregnly 5 binlik o kadar ... benim yumoslarda bir sorun yok esimdede bir sorun yok .. sadece muayenelerde tahmin edilen -ki onceki dr larimdan diyen olmamisti - Rahim agzin cok kapali ve kasli .. sperm gecislerine engel oluyor olabilir dedi .. bununda zaten tek cozumu asilamaymis .. bakalim nasil olucak .. karninda agri var regli agrisi gibi .. bende ogleden beri tekrar basladi

Canım benim hiç iğne ve klomen içmedende muayne olmaya gittiğimde yumoşlarımın büyüdüğünü gördüm.Bende doktora sormuştum madem bunlar büyüyorlar niye hormon ilacı vs.kullanıyoruz diye .şansı arttırmak için kaliteli yumurtalar elde etmek için dedi.İlk defa klomen ilacının yerine gonal-f iğne vuruldum.Eşimdede bişey çıkmadı sayı çok iyi dedi ve önemli olan sayı artı hareketli olmasıymış.Rahim duvarının kalınlığı çok iyi dedi.vss.Ama yok ben bişi hissetmiyorum.yarın benim doktor kontrolüm yokki.Ben kendim test yaptırıcam hastanede.

AYNI DURUMDAYIZ BU KONUDADA ... AMA EGER 2.ASILAMA OLUCAK OLURSAM BENDE KARINDAN IGNE ISTICEM KLOMEN NI BIRAZ OKUDUMDA HEM BIRKAC KULLANIMDAN SONRA RAHIM DUVARINI INCELTMEYE BASLIYORMUS ... AYYY KIYAMAM SANAAA ... SEN DE O ZAMAN YARIN SABAHTAN HASTANEYE GIT KAN TESTI ICIN BIR BAKTIR BAKALIM ... OGLENE KADAR SONUCU ALIRIZ HERHALDE HAYIRLISIYLAAAA ... OLMAZSADA BIRBIRIMIZE MORAL VERICEZZZZ OK MI AGLAYA AGLAYAAAAA BIRAZ ICIMIZI BOSALTIRIZ SONRA 2.ASILAMA ICIN DEVAMMMMM

Mrb arkadaslar 3eylulde bende 3. Asilamami oldum sizi takip ediyorum bi haftadir sizde goguste sislik ve agri oldumu simdi varmi

CANIM ÇOK TATLISIN İYİKİ VARSIN VEDE VARSINIZ.FARKINDAMISIN BİZ BİRBİRİMİZİ TANIMADAN ÇOK ŞEYİ PAYLAŞTIK.EŞİMDEN BAŞKA AŞILAMA YAPTIRDIĞIMI BİLEN YOK.(bir arkadaşımın dışında)İNSANLARA LAF ANLATMAK ÇOK ZOR.HELE BU KONUDA.Öylebiran geliyorki eşinle bile dertleşemiyorsun bu konuyu. Erkek bazı şeyleri ne anlasın.Eşlerimiz bizim gözümüzde yaş görmesin yeter.Yüzümüzde gülücük olsun başka bişey istemezler öyle değilmi.ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN ARKADAŞLARIM.yarın sonuç ne olursa olsun,olumsuz olursa tabiki ağlayacağız vede üzüleceğiz olsun yola devam diyeceğiz.Pes etmek yok.Bu arada sancılarım arttı.çamaşırıma biraz kahvemi desem kırmızıda değil öyle bişi geldi.benimkiler geliyor galiba.hayırlısı olsun ne yapalım.kendine çok iyi bak arkadaşım.Navizadecim sende yazdıklarınla etmiş olduğun dualarınla hep yanımızdaydı.ALLAH RAZI OLSUN GÜZEL ARKADAŞIM.

Mrb arkadaslar 3eylulde bende 3. Asilamami oldum sizi takip ediyorum bi haftadir sizde goguste sislik ve agri oldumu simdi varmi

CNM BENDE OLMADI HALENDE YOK ... BEN BIRAZ BAKTIM AMA HERKESTE GOGUS HASSASIYETI OLMAYABILIYORMUS ... GERCI BENIM DAHA ONCEDE BIR HAMILELIGIM OLDU ONDADA BENDE GOGUSTE SISLIK 7.HAFTADA BASLAMISTI .. KISIYE GORE DEGISIYOR DERIM BEN

Canimmm benim yaaaa sende / sizde iyiki varsiniz ... evet tanimadan tanismak ne kadar guzelll hayirlisi olsun canim uzme kendini ... yarini beklicez baska care yok ben sonucu alana kadar girmem forma ... is yerindeyken dr acip haber verir buyuk ihtimalle sonucu

hoşgeldin arkadaşım.Hayırlı olsun aşılaman inşallah bebeğin seninledir.
Saol cnim inss rabbim isteyen herkeze tez vakkitte nasib etsin bi haftam kaldi ins tutmustur cok merak etmeye basladim once nasil olsa tutmayacak die umursamiyodum

CNM BENDE OLMADI HALENDE YOK ... BEN BIRAZ BAKTIM AMA HERKESTE GOGUS HASSASIYETI OLMAYABILIYORMUS ... GERCI BENIM DAHA ONCEDE BIR HAMILELIGIM OLDU ONDADA BENDE GOGUSTE SISLIK 7.HAFTADA BASLAMISTI .. KISIYE GORE DEGISIYOR DERIM BEN
Ever haklisin kesiye gore degisiyo belirtiler ama benim ilk asilamada adet gunume yakin olan sislikte inmisti tutmadigini anlamistim ikincidede sislik vardi ama agri yoktu bunda asilamadan alti gun sora buyume oldu agri var birazda o yuzden merak etmeye basladim ins tutmustur

Herşeyin hayırlısı güzel yürekli arkadaşım İNŞALLAH bu gün hayırlı haberi alırsınız almasanızda ,mutlaka senin için hayırlı bir zamanı ayarlamıştır Allahım dua et bol bol ..

Hayırlı olsun canım aşılaman göğüste hassasiyet bi çok sebepten olabilir senin için belirter daha çok erken,hızlı hareketler yapma bol su iç ve en önemlisi bol bol dua et.

Hayırlı olsun canım aşılaman göğüste hassasiyet bi çok sebepten olabilir senin için belirter daha çok erken,hızlı hareketler yapma bol su iç ve en önemlisi bol bol dua et.
Saol canim hayirli olsun bebegin zaten pek kendimi dinlemedim bu sefer diyerleri gibi tek olan sey goguslerim buyudu agri var ins bu sefer tutmustur hakkimizda hayirlsi artik dua ediyoruz sizdende dua bekliyorum carsambaya belli olur heralde ins olur bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…