- 27 Ağustos 2012
- 303
- 10
- 118
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #2.101
canım bir kaba karnonatı koy üzerine idrarını eğer kabarırsa yani köpürürse hamileymişsin yok karbonat dibe çökerse değilmişsin demek oluyor
enteresanmış duymamıştım daha önce :) yarın doktora gidicem bakalım.biraz geçince yaparım belki ben de.. et beni gbi bişe var dedi zaten moralim bozuldu baya inşallah kötü bişe çıkmaz
Üzme kendini canım inşallah birşey çıkmaz
üzme sen kendini bak bebişin de etkilenir küser sonra gelmemmezlik yapar önemli değil canım bu aradateşekkür ederim :)
üzme sen kendini bak bebişin de etkilenir küser sonra gelmemmezlik yapar önemli değil canım bu arada
inşallah canım en kısa sürede bak ben yaptım karbonat testini dibe çöktü gerçi bata daha 15 gün varay inşallah gelir bebişlerimiz artık :/
inşallah canım en kısa sürede bak ben yaptım karbonat testini dibe çöktü gerçi bata daha 15 gün var
aynen canım sırf o yüzden 350 km tepecem yarın kocişin yanına gidecemdaha erken canım.. bata 14 gün kala yumurtlama yazıyo heryerde senin günler geliyo :) tabi benim de.. çalışmalar hızlansın
yap kız hadi kalkıp bende yapayım şimdi bakalım ne olacak
hızlı gacıyım diyosun
hiç gelmeseydi canım ya inşallah gelmez dur hele kesin değil....karbnat bendede çöktü kesin işe yarıyo bu yöntembide hamile kalan yapsa netleşir aslında bu arada adamıda son vuruşla çarpıyım demiştim benim kırmızılar erken geldi , gerçi kırmızı değil adet başlamadı ama ilk defa böyle bişey oluyo siyaha çok yakın bir kahverengii akıntı geldi yakında damlar ama o yüzden molam başladı benim kızlar serocuğum durumum netleşince beklenmeyen günümü belirtcem cicim
kız bu yöntem hiç güvenilir değil ki. bi de sen şimdi hamile olsan da tutunmadığı için tesbit edecek hiç bir yöntem yokhiç gelmeseydi canım ya inşallah gelmez dur hele kesin değil....
bende de çöktü şimdi bende mi hamile değilim
iyiyim canım. çoook üşengeç bişey oldum ben yaaayeni hamiş nasılsın bakalım? belirtilerin nasıldı canım azcık yazsana
karbnat bendede çöktü kesin işe yarıyo bu yöntembide hamile kalan yapsa netleşir aslında bu arada adamıda son vuruşla çarpıyım demiştim benim kırmızılar erken geldi , gerçi kırmızı değil adet başlamadı ama ilk defa böyle bişey oluyo siyaha çok yakın bir kahverengii akıntı geldi yakında damlar ama o yüzden molam başladı benim kızlar serocuğum durumum netleşince beklenmeyen günümü belirtcem cicim
canım bugünde akıntım vardı inşallah yarına kadar devam ederde son kez çarparım adamı yoksa pek ümidim kalmayacak bu aydankız bu yöntem hiç güvenilir değil ki. bi de sen şimdi hamile olsan da tutunmadığı için tesbit edecek hiç bir yöntem yokiyiyim canım. çoook üşengeç bişey oldum ben yaaakız zilloş belkim yerleşmedir hıı:26:
sağol canım.. iyiyim ne olsun kocişten ayrıldım geldim yaban ellere bende evde sinek avlyorum resmen kız sem nerdesin kaçak firar ettinserapppppnapıyosun nasılsın? hayırlı olsun topik kuzu..
herkez burda ya bende diğerinde sinek awlıyom biri gelecekte laf atacam die orkidem aydınlattı saolsun
hiç gelmeseydi canım ya inşallah gelmez dur hele kesin değil....
bende de çöktü şimdi bende mi hamile değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?