- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #2.141
hiç böyle olmuş muydun öncedenya bu akıntı gibi değil ama kanama gibi ama kahverengiydi aşırı değil ama garipti ya kötü oldum ....
yok olmaz sıkıntı ama ben bekle derim canım devamı gelmedi eğer yarın olursan alırsın randevunu ama bni de haberdar et
hiç böyle olmuş muydun önceden
bende öyle diyorum ama anlamıyor kiCanım, muhtemelen yerleşme kanamasıdır bu yaşadığın. SAT ve BAT kaçtı senin? Yakın zamanda test yapmış mıydın hiç?
Canım, muhtemelen yerleşme kanamasıdır bu yaşadığın. SAT ve BAT kaçtı senin? Yakın zamanda test yapmış mıydın hiç?
al canım randevunu ama bebişinin haberi ile gelecekmişsin gibime geliyor...özele gitcem ama gitmek istediğim doktor pazartesi doluymuş salıda saat 9 buçukta var randevu aldım yinede o saate 5. gün olacak ama neyse tanışırız önce sonraki randevuya kaynaşırız
yok canım hiç olmamıştım daha önce günümde sekmezdi şimdi 24 güne kadar düştü esas o korkutuyo beni, olmama değilde erken olunca bişey mi var diyorum, ben düşükten sonra muayene de edilmemiştim ...
sanki yerleşme kanamasını biliyorda o değil diyor tam dayaklıksın hı.Yanımda olsanda iki tane patlatsam sana....bu pazar bat ama erken gelebilir son 2 aydır normal değil , canım yerleşme değil bu da başka bişey çıkmasa inşallah ....
al canım randevunu ama bebişinin haberi ile gelecekmişsin gibime geliyor...
sanki yerleşme kanamasını biliyorda o değil diyor tam dayaklıksın hı.Yanımda olsanda iki tane patlatsam sana....
karbonat testine ne güveniyon be .. Bak orkide de yazmış geçerli birşey değil diye..Şu var ama idrarını yapıp sonra karbonatı dökecekmişsin sen nasıl yaptınsen başka bir sıkıntı ile gelmeyim diye dua et , zaten testi yaptım karbonat köpürmedi
sanki yerleşme kanamasını biliyorda o değil diyor tam dayaklıksın hı.Yanımda olsanda iki tane patlatsam sana....
canım milletin dediği gibi damla falan olayı değil bu rengi garip kırmızı değilde kahverengi kartı yedim ben
24 günde olduysa temizlendiği gün temmuz 12 herhalde onun diyeceği yokHe vallaa, dediğin gibi... İreemm sen SAT da söylesene bi canım,bir de test yapıp yapmadığını.
karbonat testine ne güveniyon be .. Bak orkide de yazmış geçerli birşey değil diye..Şu var ama idrarını yapıp sonra karbonatı dökecekmişsin sen nasıl yaptın
He vallaa, dediğin gibi... İreemm sen SAT da söylesene bi canım,bir de test yapıp yapmadığını.
24 günde olduysa temizlendiği gün temmuz 12 herhalde onun diyeceği yok
yaw bi dur ya ne dırdırcı bir gacısın anacım ne çok istemiyormuşsun sen bu bebişiaynen senin dediğin gibi üstüne döktüm direk tabanı buldu suda köpüren karbonat bizi beğenmediyok kız o orki ne bilir kendi süper değerine üzülen çakma doktor nede olsa
canım 14 ağustosta olmuştum test yapmadımda siz anlamıyonuz beni ben gelecek aya gözü diktim babasıyla aynı burç bi velet yapcam
kaç gün oldun ya sen 14 ünde olsan 5 gün devam etse 19 ediyor 12 oradan 6 buradan toplam 18 gün üzerine hasta olmuş oluyon bu ne biçim işi bu arada ağustos değil temmuz yazmışım kardeş ben halen daha ağustosda takılıp kalmışım14 dünde hastalandım ne 12 si kızım sen bu hesap olayından çakcan...
yaw bi dur ya ne dırdırcı bir gacısın anacım ne çok istemiyormuşsun sen bu bebişi
aynen senin dediğin gibi üstüne döktüm direk tabanı buldu suda köpüren karbonat bizi beğenmediyok kız o orki ne bilir kendi süper değerine üzülen çakma doktor nede olsa
canım 14 ağustosta olmuştum test yapmadımda siz anlamıyonuz beni ben gelecek aya gözü diktim babasıyla aynı burç bi velet yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?