Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

Canım, muhtemelen yerleşme kanamasıdır bu yaşadığın. SAT ve BAT kaçtı senin? Yakın zamanda test yapmış mıydın hiç?

yok olmaz sıkıntı ama ben bekle derim canım devamı gelmedi eğer yarın olursan alırsın randevunu ama bni de haberdar et

hiç böyle olmuş muydun önceden

özele gitcem ama gitmek istediğim doktor pazartesi doluymuş salıda saat 9 buçukta var randevu aldım yinede o saate 5. gün olacak ama neyse tanışırız önce sonraki randevuya kaynaşırız

yok canım hiç olmamıştım daha önce günümde sekmezdi şimdi 24 güne kadar düştü esas o korkutuyo beni, olmama değilde erken olunca bişey mi var diyorum, ben düşükten sonra muayene de edilmemiştim ...

Canım, muhtemelen yerleşme kanamasıdır bu yaşadığın. SAT ve BAT kaçtı senin? Yakın zamanda test yapmış mıydın hiç?

bu pazar bat ama erken gelebilir son 2 aydır normal değil , canım yerleşme değil bu da başka bişey çıkmasa inşallah ....

al canım randevunu ama bebişinin haberi ile gelecekmişsin gibime geliyor...

sen başka bir sıkıntı ile gelmeyim diye dua et , zaten testi yaptım karbonat köpürmedi
karbonat testine ne güveniyon be .. Bak orkide de yazmış geçerli birşey değil diye..Şu var ama idrarını yapıp sonra karbonatı dökecekmişsin sen nasıl yaptın

karbonat testine ne güveniyon be .. Bak orkide de yazmış geçerli birşey değil diye..Şu var ama idrarını yapıp sonra karbonatı dökecekmişsin sen nasıl yaptın

aynen senin dediğin gibi üstüne döktüm direk tabanı buldu suda köpüren karbonat bizi beğenmedi yok kız o orki ne bilir kendi süper değerine üzülen çakma doktor nede olsa

He vallaa, dediğin gibi... İreemm sen SAT da söylesene bi canım,bir de test yapıp yapmadığını.

canım 14 ağustosta olmuştum test yapmadımda siz anlamıyonuz beni ben gelecek aya gözü diktim babasıyla aynı burç bi velet yapcam

yaw bi dur ya ne dırdırcı bir gacısın anacım ne çok istemiyormuşsun sen bu bebişi

14 dünde hastalandım ne 12 si kızım sen bu hesap olayından çakcan...
kaç gün oldun ya sen 14 ünde olsan 5 gün devam etse 19 ediyor 12 oradan 6 buradan toplam 18 gün üzerine hasta olmuş oluyon bu ne biçim işi bu arada ağustos değil temmuz yazmışım kardeş ben halen daha ağustosda takılıp kalmışım

Canım, bak ne için sorup duruyorum söyleyeyim;

Şuan hamile olabilirsin bu tarihe göre, erken yumurtlamış olma ihtimalin yüksek. Kanda ölçtürsen şimdi pozitif değer çıkabilir. Bu durumda da kahverengi lekenin gelmesi iyi değil. Onun için bi kan verip baktırman lazım Beta HCG'ye. İnşallah değildir ama bu düşük tehlikesinin kahverengi lekesi olabilir. Benim öyle olmuştu ve beta hcg ikiye katlanarak gidecekken bu lekelenme ile durağanlaşıp gerilemeye başlamıştı. Diyeceğim o ki yol yakınken hemen test yaptır canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…