- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #2.121
inşallah canım beklettirmez umarımbende bi selam vereyim bariiiii...eylüle göz diktik ama o bize ne cevap verecek bilmiyorum
ben değilim canım iremneva da varmış belirtilerbelki,inşallah yerleşmedir şekerim. ilk defa diyosun... bozma sırayı
sağol canım.. iyiyim ne olsun kocişten ayrıldım geldim yaban ellere bende evde sinek avlyorum resmen kız sem nerdesin kaçak firar ettin
sağol canım.. iyiyim ne olsun kocişten ayrıldım geldim yaban ellere bende evde sinek avlyorum resmen kız sem nerdesin kaçak firar ettin
yeni hamişlerimiz var canım orkide kuram birde Iwontbaby di herhalde sid 16 testte gördü çifti kanda baktıracaktı işte. ben urfaya geldim kocişten ayrıldım yarın kaçamak yapıp kocişe gidecem başka da birşey yok kız beraber kahvaltı yapıp çaylar içiyoruz topikte ne olsunkuzucum ben tatildeydim yeni geldim... walla aklım burdaydı hep.. eski topiktede burdada çok geride kaldım gözüm kesmio geçmişi okumayaneler oldu neler bitti özet geçiwer kız hayrına
iremneva için yazmıştım ama senin için de aynı dileklerde bulunuyorum serapcım..inşallah herkes hamiştir...
sen ne yaptın anlat bakem bat ne zaman var mı bi gelişme kız?eyyy bireee :) heycandan 3 kere göndermişim
bak bir civcivime de senin ismini vercem kız.
selam arkadaşlar 3 gün önce hamile oduğumu öğrendim Allah sizlere de naiaip etsin inşallah
listenizde vardım dye hatılıyorum doğru mu
evet canım civciv besliyorum.şimdi ördekle kaz civcivi de alacağımne civcivi kız.civciv mi besliyon? ayy ne tatlı
ay canım çok sevindim daha da güzel haberlerini alacağız inşallah hemen değiştiriyorum tabloyu..selam arkadaşlar 3 gün önce hamile oduğumu öğrendim Allah sizlere de naiaip etsin inşallah
listenizde vardım dye hatılıyorum doğru mu
kız bu yöntem hiç güvenilir değil ki. bi de sen şimdi hamile olsan da tutunmadığı için tesbit edecek hiç bir yöntem yok
iyiyim canım. çoook üşengeç bişey oldum ben yaaa
kız zilloş belkim yerleşmedir hıı:26:
bende de sıkıntı oldu canım misafirim vardı gittiler benim kasıklarım yine ağrıyor canım.sero burdayım yaw girdim mesajı yazdım sonra nete bişey oldu açmadı hiç biyerii...........
yok yerleşme değildir hiç bi belirti yok ama niye böyle oldu akıntı anlamadım , ya başlasın bide doktora gitmeyi düşünyom artık günüde erken oluyo adetin 2. 3. gün gibi gitsem oluyodu demi orkii
bende de sıkıntı oldu canım misafirim vardı gittiler benim kasıklarım yine ağrıyor canım.
devamı geldi mi canım lekelenmenin bir dur bekle eğer gelirse kırmızılar 3. gün istiyor doktor tahliller için sonrada hastalık bitiminde istiyor.
canım bak mavihayalinde battan 2 gün önce kahverengi lekelenmesi olmuş ne bu ümitsizlikyok şuan bişey ama ped koydum yani normal değil bu ya bari biran önce kanamaya dönsede biraz rahatlasam yine 24. oldu yaa ufff..........
bende de sıkıntı oldu canım misafirim vardı gittiler benim kasıklarım yine ağrıyor canım.
devamı geldi mi canım lekelenmenin bir dur bekle eğer gelirse kırmızılar 3. gün istiyor doktor tahliller için sonrada hastalık bitiminde istiyor.
canım bak mavihayalinde battan 2 gün önce kahverengi lekelenmesi olmuş ne bu ümitsizlik
yok olmaz sıkıntı ama ben bekle derim canım devamı gelmedi eğer yarın olursan alırsın randevunu ama bni de haberdar etfitili devam edemedin ya ondan dolayıdır belki sancının sebebi , ya ben pazartesiye randevu alsam 4. gün oluyo sıkıntı olur mu ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?