- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #2.161
zulanda test vardır senin bir tane bakıversene gıgerçekçiyim canım bu ayın yasını tutcama gelecek aya hazırlığa geçtimmm.........
24 günde bir olmak demek ilk adet gününle ertesi ayın ilk adet günü arasında geçen süre 24 demek sana doktor 14-21 arasında çarpışın dediğinde söylemedim miydi bunukaç gün oldun ya sen 14 ünde olsan 5 gün devam etse 19 ediyor 12 oradan 6 buradan toplam 18 gün üzerine hasta olmuş oluyon bu ne biçim işi bu arada ağustos değil temmuz yazmışım kardeş ben halen daha ağustosda takılıp kalmışım
hım anladım kız çok erken oluyor öylede ama şanslısın gacı ben 2 kere yımırtladığım zaman sen neredeyse 3 kere yımırtlıyon24 günde bir olmak demek ilk adet gününle ertesi ayın ilk adet günü arasında geçen süre 24 demek sana doktor 14-21 arasında çarpışın dediğinde söylemedim miydi bunu
zulanda test vardır senin bir tane bakıversene gı
hım anladım kız çok erken oluyor öylede ama şanslısın gacı ben 2 kere yımırtladığım zaman sen neredeyse 3 kere yımırtlıyon
ne meraksız birşeysin sende doldur mesanenizulamda varda
1-mesanem şuan uygun değil,
2- boşa harcamış olurum
3- yarın senin için bi tane harcarım eğer kırmızıya dönmemiş olursa ki gece yarısına kadar döner büyük ihtimal
yok kız ben 34 de bir olduğuma göre 3 ayda aynı anda yımırtlıyo olacağız demektir az-çok tarihler denk gelirtabi kızım her ay bir haftadan 4 adette bir adet fark atıyom sanamatematiğim süper yaaa şu halime bak iyice sıyırdım bide psikologdan alsam randevu ........
Canım, bak ne için sorup duruyorum söyleyeyim;
Şuan hamile olabilirsin bu tarihe göre, erken yumurtlamış olma ihtimalin yüksek. Kanda ölçtürsen şimdi pozitif değer çıkabilir. Bu durumda da kahverengi lekenin gelmesi iyi değil. Onun için bi kan verip baktırman lazım Beta HCG'ye. İnşallah değildir ama bu düşük tehlikesinin kahverengi lekesi olabilir. Benim öyle olmuştu ve beta hcg ikiye katlanarak gidecekken bu lekelenme ile durağanlaşıp gerilemeye başlamıştı. Diyeceğim o ki yol yakınken hemen test yaptır canım...
hoşgeldin canım evet var bugün hamişimiz mavihayal.benimde akıntım bitiyor herhalde pek değerlendiremedik ama nasip bakalım...kızlar merhabaaaaanapıorsunuz ne var ne yok,eskileri biraz okuyorum var mı yeni hamıs haberi,siz ne alemdesiniz? ben sanırım yumurtluyorum:)) akıntım var cookkk
kızım ben muhasebe öğretmeniyim çarpmayım seniyok kız ben 34 de bir olduğuma göre 3 ayda aynı anda yımırtlıyo olacağız demektir az-çok tarihler denk gelir
ben haziran 24 te bi düşük yaşadım onun üstüne bu 3. adetim olacak, zaten yok dememin nedeni o hamileliğimdeki en basit belirtiler bile yok bunda bu adette başka bi sıkıntı çıkmasa diyorum.....
sen 5 kere oluorsun ben 4 kere oluyorum aynı tarih içinde çaktın mı köfteyikızım ben muhasebe öğretmeniyim çarpmayım seniben beş kere oluyom sen dört oluyon 4 kerede bir tane takıyom sana gerçi ben 24 de düştüm ooo çok sollarım ben
sen 5 kere oluorsun ben 4 kere oluyorum aynı tarih içinde çaktın mı köfteyi
hoşgeldin canım evet var bugün hamişimiz mavihayal.benimde akıntım bitiyor herhalde pek değerlendiremedik ama nasip bakalım...
hergün bi hamile haberi almak çok hoşuma gidiyor, iremnevadan da aynı haberi bekliyorum en yakın onunki sanırım:) hakkımızda hayırlısı olsun Allah sağlıklı bebisler nasıp etsin.. kızlar bu arada bise sorayım size; simdi yumurta olusuyor, çatlıyor yumurtalıkta iken, sonra tüplere geçiyor orada mı dölleniyor?
karbnat bendede çöktü kesin işe yarıyo bu yöntembide hamile kalan yapsa netleşir aslında bu arada adamıda son vuruşla çarpıyım demiştim benim kırmızılar erken geldi , gerçi kırmızı değil adet başlamadı ama ilk defa böyle bişey oluyo siyaha çok yakın bir kahverengii akıntı geldi yakında damlar ama o yüzden molam başladı benim kızlar serocuğum durumum netleşince beklenmeyen günümü belirtcem cicim
yaw yanlış yazdım senin yüzünden onun için değiştirdim bak gacı benim matematiğim iyidir zıtlaşma bendenölcem gülmekten haaa bende aynı şeyi diyorum zaten ama sen 3 ü 4 yaptın farketmedim zannetme , zilli bi de çaktın köfteyi diyo yaa
Kime göre olma oalsılığı canımproblem gibi bişe olmuş sizin adetler.. serap 34 günde 1 oluyor, irem ise 24 ikisinin aynı anda adet olma olasılığı nedir
valla canım ben o kadar ayrıntısını bilmiyorum ama yumurtalıkta döllenir herhalde:44:hergün bi hamile haberi almak çok hoşuma gidiyor, iremnevadan da aynı haberi bekliyorum en yakın onunki sanırım:) hakkımızda hayırlısı olsun Allah sağlıklı bebisler nasıp etsin.. kızlar bu arada bise sorayım size; simdi yumurta olusuyor, çatlıyor yumurtalıkta iken, sonra tüplere geçiyor orada mı dölleniyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?