Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

24 günde bir olmak demek ilk adet gününle ertesi ayın ilk adet günü arasında geçen süre 24 demek sana doktor 14-21 arasında çarpışın dediğinde söylemedim miydi bunu

24 günde bir olmak demek ilk adet gününle ertesi ayın ilk adet günü arasında geçen süre 24 demek sana doktor 14-21 arasında çarpışın dediğinde söylemedim miydi bunu
hım anladım kız çok erken oluyor öylede ama şanslısın gacı ben 2 kere yımırtladığım zaman sen neredeyse 3 kere yımırtlıyon

hım anladım kız çok erken oluyor öylede ama şanslısın gacı ben 2 kere yımırtladığım zaman sen neredeyse 3 kere yımırtlıyon

tabi kızım her ay bir haftadan 4 adette bir adet fark atıyom sana matematiğim süper yaaa şu halime bak iyice sıyırdım bide psikologdan alsam randevu ........

tabi kızım her ay bir haftadan 4 adette bir adet fark atıyom sana matematiğim süper yaaa şu halime bak iyice sıyırdım bide psikologdan alsam randevu ........
yok kız ben 34 de bir olduğuma göre 3 ayda aynı anda yımırtlıyo olacağız demektir az-çok tarihler denk gelir

kızlar merhabaaaaa napıorsunuz ne var ne yok,eskileri biraz okuyorum var mı yeni hamıs haberi,siz ne alemdesiniz? ben sanırım yumurtluyorum:)) akıntım var cookkk

ben haziran 24 te bi düşük yaşadım onun üstüne bu 3. adetim olacak, zaten yok dememin nedeni o hamileliğimdeki en basit belirtiler bile yok bunda bu adette başka bi sıkıntı çıkmasa diyorum.....

kızlar merhabaaaaa napıorsunuz ne var ne yok,eskileri biraz okuyorum var mı yeni hamıs haberi,siz ne alemdesiniz? ben sanırım yumurtluyorum:)) akıntım var cookkk
hoşgeldin canım evet var bugün hamişimiz mavihayal.benimde akıntım bitiyor herhalde pek değerlendiremedik ama nasip bakalım...

yok kız ben 34 de bir olduğuma göre 3 ayda aynı anda yımırtlıyo olacağız demektir az-çok tarihler denk gelir
kızım ben muhasebe öğretmeniyim çarpmayım seni ben beş kere oluyom sen dört oluyon 4 kerede bir tane takıyom sana gerçi ben 24 de düştüm ooo çok sollarım ben

ben haziran 24 te bi düşük yaşadım onun üstüne bu 3. adetim olacak, zaten yok dememin nedeni o hamileliğimdeki en basit belirtiler bile yok bunda bu adette başka bi sıkıntı çıkmasa diyorum.....

Anladım canım, inşallah bir problem çıkmaz bakalım...

kızım ben muhasebe öğretmeniyim çarpmayım seni ben beş kere oluyom sen dört oluyon 4 kerede bir tane takıyom sana gerçi ben 24 de düştüm ooo çok sollarım ben
sen 5 kere oluorsun ben 4 kere oluyorum aynı tarih içinde çaktın mı köfteyi

Son düzenleme:
problem gibi bişe olmuş sizin adetler.. serap 34 günde 1 oluyor, irem ise 24 ikisinin aynı anda adet olma olasılığı nedir

hoşgeldin canım evet var bugün hamişimiz mavihayal.benimde akıntım bitiyor herhalde pek değerlendiremedik ama nasip bakalım...

hergün bi hamile haberi almak çok hoşuma gidiyor, iremnevadan da aynı haberi bekliyorum en yakın onunki sanırım:) hakkımızda hayırlısı olsun Allah sağlıklı bebisler nasıp etsin.. kızlar bu arada bise sorayım size; simdi yumurta olusuyor, çatlıyor yumurtalıkta iken, sonra tüplere geçiyor orada mı dölleniyor?

aa ben hamile haberini kaçırmışım geri dönüp bulamam şimdi burdan tebrik ediyorum kendisini....mavihayalll :))

yok canım ben gelecek aya göz diktim... tüplerde dölleniyo sonra rahme iniyo ...

ya kızlar acaba bu karbonat gerçek mi? ben iki kere denedim, ikisindede kabarmadı:)) hamıle kimse yapmadı mı ,en azından gebelik testine para vermeyiz hahahahha

ölcem gülmekten haaa bende aynı şeyi diyorum zaten ama sen 3 ü 4 yaptın farketmedim zannetme , zilli bi de çaktın köfteyi diyo yaa
yaw yanlış yazdım senin yüzünden onun için değiştirdim bak gacı benim matematiğim iyidir zıtlaşma benden

problem gibi bişe olmuş sizin adetler.. serap 34 günde 1 oluyor, irem ise 24 ikisinin aynı anda adet olma olasılığı nedir
Kime göre olma oalsılığı canım

valla canım ben o kadar ayrıntısını bilmiyorum ama yumurtalıkta döllenir herhalde:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…