- 25 Ekim 2011
- 667
- 33
- 123
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #2.181
yok canım ben gelecek aya göz diktim... tüplerde dölleniyo sonra rahme iniyo ...
yok canım biri forumda yazmış eşinin idrarıyla yapmış ve kabarmışya kızlar acaba bu karbonat gerçek mi? ben iki kere denedim, ikisindede kabarmadı:)) hamıle kimse yapmadı mı ,en azından gebelik testine para vermeyiz hahahahha
yok canım biri forumda yazmış eşinin idrarıyla yapmış ve kabarmış
bnimkinden denemedim ama o kadar kıymetli değil herhalde verirdi.hadi yaaaeşinden idrarı nasıl almış, benim ki hayatta vermez çişini:)))))
kesin geldi mi yani kırmızılar? ama çok sanslısın canım ,bir kere gebelik olusmus ... ben 1 yıldır korunmorum tık yok
bat yakınsa kanda çıkar canım istersen hastalığının 3. günü git hormonlarına bakılsın sonrada genel muayeneni olursunayın 10 unda yumurtalarım ne alemde diye doktora gitcem ya, kendi kendime senaryo yazıyorum..
ya muayene olmadan önce hamile kalmıssam? yumurtam tüplerde ya da rahıme inmisken doktor muayene ederse bise olursa.. ya çok pimpirikli sacma sapan düşünen biri oldum anlayacağınız
hadi yaaaeşinden idrarı nasıl almış, benim ki hayatta vermez çişini:)))))
bnimkinden denemedim ama o kadar kıymetli değil herhalde verirdi.
bat yakınsa kanda çıkar canım istersen hastalığının 3. günü git hormonlarına bakılsın sonrada genel muayeneni olursun
bekle bekle bebiş gelir inşallahkesin gelen kahverengilerim var , bekliyorum nöbettteee
ilahi kızlar güldürdünüz beni, kız sero benimki vermesede alırdım ben allem eder ama gerek yok
ne bileyim belki geri meri gitmiştir biz kalamayınca onlar kalmıştır gızilahi kızlar güldürdünüz beni, kız sero benimki vermesede alırdım ben allem eder ama gerek yok
farkedemiyor musun canım yumurtladığınıya yok canım benim bat daha 24 eylül, ortada fol yok yumurta yok (ki hakkatende yok:))) ben kendi kendime uyduruyorum iste çok tıbbi bilgim varmıs gibi ...
karbonat muhabbeti nerden çıktı sanıyon cicim yaptım çıkmadı canım ya bende hemen dibe çökeldi...........iremneva valla alemsinbi denesene kız köpürecek mi
ben de de çöktü ne olcek şimdikarbonat muhabbeti nerden çıktı sanıyon cicim yaptım çıkmadı canım ya bende hemen dibe çökeldi...........
ben de de çöktü ne olcek şimdi
farkedemiyor musun canım yumurtladığını
bende 9 aylık değilim zatendur hele sen bi senin bebiş rahme bile düşmedi, ne acelecisin öyle sen 9 ay da beklemen 6 aya doğurun
karbonat muhabbeti nerden çıktı sanıyon cicim yaptım çıkmadı canım ya bende hemen dibe çökeldi...........
yok canım doktorum bana hiç öyle birşey demedi hani sorun olduğunu gerçi en son gittiğimde yumurtalarımın iyi olduğunu söyledi ayın 4-10 arasını iyi değerlendir demişti.herkes diyor ya, şeffaf uzayan akıntı diye, öyle akıntı benden hiç gelmiyor kien son lisedeydim heralde o akıntı benden geldiğinde mesela bugün adetimin üzerinden tam 11 gün geçti.doktor 14.gün gel yumurta olusmus mu bakalım dedi.
sankı bugün biseler oldu, akıntım vardı bıraz bide çok karnım sancılandı, ben ona yordum ama bakalım, merakla doktora gitcem günü bekliyorum.bu ay klomen kullandım, yumurtayı büyütmek için kullanılan bir hap. bakalım artık hayırlısı.bu arada biliyor musunuz bilmiyorum ama, başınıza gelirse sizinde aklınızda olsun, döllenmek için ideal yumurta 19 mm maksimum 20 mm imiş.bundan büyük olursa boş yumurta yanı kalıtesiz yumurta oluyormus.benim hep 22-24 mm oluyor o yüzden belirteyim dedim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?