Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

HTML:
ayın 10 unda yumurtalarım ne alemde diye doktora gitcem ya, kendi kendime senaryo yazıyorum..
ya muayene olmadan önce hamile kalmıssam? yumurtam tüplerde ya da rahıme inmisken doktor muayene ederse bise olursa.. ya çok pimpirikli sacma sapan düşünen biri oldum anlayacağınız

bat yakınsa kanda çıkar canım istersen hastalığının 3. günü git hormonlarına bakılsın sonrada genel muayeneni olursun

bat yakınsa kanda çıkar canım istersen hastalığının 3. günü git hormonlarına bakılsın sonrada genel muayeneni olursun

ya yok canım benim bat daha 24 eylül, ortada fol yok yumurta yok (ki hakkatende yok:))) ben kendi kendime uyduruyorum iste çok tıbbi bilgim varmıs gibi ...

farkedemiyor musun canım yumurtladığını

herkes diyor ya, şeffaf uzayan akıntı diye, öyle akıntı benden hiç gelmiyor ki en son lisedeydim heralde o akıntı benden geldiğinde mesela bugün adetimin üzerinden tam 11 gün geçti.doktor 14.gün gel yumurta olusmus mu bakalım dedi.
sankı bugün biseler oldu, akıntım vardı bıraz bide çok karnım sancılandı, ben ona yordum ama bakalım, merakla doktora gitcem günü bekliyorum.bu ay klomen kullandım, yumurtayı büyütmek için kullanılan bir hap. bakalım artık hayırlısı.bu arada biliyor musunuz bilmiyorum ama, başınıza gelirse sizinde aklınızda olsun, döllenmek için ideal yumurta 19 mm maksimum 20 mm imiş.bundan büyük olursa boş yumurta yanı kalıtesiz yumurta oluyormus.benim hep 22-24 mm oluyor o yüzden belirteyim dedim:)

karbonat muhabbeti nerden çıktı sanıyon cicim yaptım çıkmadı canım ya bende hemen dibe çökeldi...........

bende dıyorum ki kocanda dene bide bakalım ne çıkacak bende 2 kere denedim bende de çöktü..kesin doğru bu test:)
bu arada bugün bi arkadasım hamile olduğunu öğrendi ama çok garibime gitti,çünkü kız 3 gün önce kan tahlılı yaptırmıstı çıkmadı, moralı bozuldu bugün yaptırmıs çıktı ve 1 buçuk aylık hamıle imis :44:

yok canım doktorum bana hiç öyle birşey demedi hani sorun olduğunu gerçi en son gittiğimde yumurtalarımın iyi olduğunu söyledi ayın 4-10 arasını iyi değerlendir demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…