Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

heryere güvenemiyorsun ki canım

yok canım doktorum bana hiç öyle birşey demedi hani sorun olduğunu gerçi en son gittiğimde yumurtalarımın iyi olduğunu söyledi ayın 4-10 arasını iyi değerlendir demişti.

benim yumurtalıklarım polıkıstık yapıdaymış, yani minik minik çok kistim varmış.. o yüzden gittiğim tüm doktorlar ilaç veriyor, klomeni.ondan sonra gel bakalım yumurtana dıorlar.. yani beni kendi halime bıraksalar yumurtlayıp yumurtlamayacağımı bilmiyorum :)

şuan kocişime dokunmuyom üzüldü, bu ayda baba olamaycan dedim niye olmadı ya dedi

anladım canım ama sıkı tut ki çabuk bebişine kavuşasın

şuan kocişime dokunmuyom üzüldü, bu ayda baba olamaycan dedim niye olmadı ya dedi
kız adamı niye üzüyon bişey delli olmadan. bugünde benim ki diyor ki test yaptın mı aşkım hiç

canım benimmm Allah hakkımızda hayırlısını versin.. gerçekten herkesin bir zamanı var..kaç tanıdığım var yıllarca uğrasıp olmayıpta, kendi kendine hamile kalan.. bunları düşünelim her işte bir hayır var diyelim, erkekler üzüldüğünü belli etmıor daha cok yıpranıorlar bence, biz iki ağlayıp rahatlıyoruz sonuçta.. güzel haberini önümüzdeki ay alırız insallah

anladım canım ama sıkı tut ki çabuk bebişine kavuşasın

kız adamı niye üzüyon bişey delli olmadan. bugünde benim ki diyor ki test yaptın mı aşkım hiç

annah belli kızım işin iyi tarafı misafirim gelene kadar çoğu işi halletmiş olcam , bana bi de ne dese beğenirsin sen şu gün yapcaz dedin yaptık niye olmadı

allahım hiç birimizi çok bekletmesin inşallah..............

annah belli kızım işin iyi tarafı misafirim gelene kadar çoğu işi halletmiş olcam , bana bi de ne dese beğenirsin sen şu gün yapcaz dedin yaptık niye olmadı
beniimki de doktordan çıktıktan sonra diyo ki hangi gün olacakmış birşey dedi mi?Ben de yok anacım kafana göre takıl dedi. Zaten günaşırı en mantıklısı en mantıklısını yapıyoz zaten

allahım hiç birimizi çok bekletmesin inşallah..............

amin canım inşallah, ben geçen ay çok yıprandığımı hissettim, tam doğum günümdü adetimin 3.günü doktora gittim, ondan bir önceki ay prolaktin değerim yüksek çıkmıstı,doktor ilaç vermedi, önümüzdeki ay olcüp ona göre ilaç vercem diye..
neyse gittim sabah aç karnına öğleden sonraya kaldı muayene,kan alın barı aç bekletmeyin dedim, doktorun yardımcısı kız muayene etmeden olmaz dedi, eve geldik esimle, saatlerce ağladım, yazık adamcağız çiçek almıs pasta almıs aksam sürpriz yapmak için ben ağlayınca gitti onları getirdi sakladığı yerden ay su an keman dinliyorum duygusal moda girdim sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…