- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #2.201
heryere güvenemiyorsun ki canımbende dıyorum ki kocanda dene bide bakalım ne çıkacakbende 2 kere denedim bende de çöktü..kesin doğru bu test:)
bu arada bugün bi arkadasım hamile olduğunu öğrendi ama çok garibime gitti,çünkü kız 3 gün önce kan tahlılı yaptırmıstı çıkmadı, moralı bozuldu bugün yaptırmıs çıktı ve 1 buçuk aylık hamıle imis :44:
yok canım doktorum bana hiç öyle birşey demedi hani sorun olduğunu gerçi en son gittiğimde yumurtalarımın iyi olduğunu söyledi ayın 4-10 arasını iyi değerlendir demişti.
bende dıyorum ki kocanda dene bide bakalım ne çıkacakbende 2 kere denedim bende de çöktü..kesin doğru bu test:)
bu arada bugün bi arkadasım hamile olduğunu öğrendi ama çok garibime gitti,çünkü kız 3 gün önce kan tahlılı yaptırmıstı çıkmadı, moralı bozuldu bugün yaptırmıs çıktı ve 1 buçuk aylık hamıle imis :44:
anladım canım ama sıkı tut ki çabuk bebişine kavuşasınbenim yumurtalıklarım polıkıstık yapıdaymış, yani minik minik çok kistim varmış.. o yüzden gittiğim tüm doktorlar ilaç veriyor, klomeni.ondan sonra gel bakalım yumurtana dıorlar.. yani beni kendi halime bıraksalar yumurtlayıp yumurtlamayacağımı bilmiyorum :)
şuan kocişime dokunmuyom üzüldü, bu ayda baba olamaycan dedim niye olmadı ya dedi
şuan kocişime dokunmuyom üzüldü, bu ayda baba olamaycan dedim niye olmadı ya dedi
anladım canım ama sıkı tut ki çabuk bebişine kavuşasın
kız adamı niye üzüyon bişey delli olmadan. bugünde benim ki diyor ki test yaptın mı aşkım hiç
canım benimmmAllah hakkımızda hayırlısını versin.. gerçekten herkesin bir zamanı var..kaç tanıdığım var yıllarca uğrasıp olmayıpta, kendi kendine hamile kalan.. bunları düşünelim her işte bir hayır var diyelim, erkekler üzüldüğünü belli etmıor daha cok yıpranıorlar bence, biz iki ağlayıp rahatlıyoruz sonuçta.. güzel haberini önümüzdeki ay alırız insallah
hayırdır meltem nolduu
beniimki de doktordan çıktıktan sonra diyo ki hangi gün olacakmış birşey dedi mi?Ben de yok anacım kafana göre takıl dedi. Zaten günaşırı en mantıklısı en mantıklısını yapıyoz zatenannah belli kızım işin iyi tarafı misafirim gelene kadar çoğu işi halletmiş olcam , bana bi de ne dese beğenirsin sen şu gün yapcaz dedin yaptık niye olmadı
bak sana sarı civcivi verdim iremede siyah civciviçatlıcam sıkıntıdan bea..adamla da konuşmayınca daha zor oldu
bak sana sarı civcivi verdim iremede siyah civcivi
allahım hiç birimizi çok bekletmesin inşallah..............
beniimki de doktordan çıktıktan sonra diyo ki hangi gün olacakmış birşey dedi mi?Ben de yok anacım kafana göre takıl dedi. Zaten günaşırı en mantıklısı en mantıklısını yapıyoz zaten
beyaz civciv benim vermemayyy ne güzel.ben beyazımdır zati.kumral
çatlıcam sıkıntıdan bea..adamla da konuşmayınca daha zor oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?