Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

belli ikonlardan bazı yaylar gevşemiş, kaç ay oldu senin canım

belli ikonlardan bazı yaylar gevşemiş, kaç ay oldu senin canım

benim çok ay oldu canım ya, geçen yıl bu zamanlar basladık sanırım ama 10 ay oldu diyebilirz.. doktor problem yok dıyor, rahım filmimde temiz çıktı çok sükür. sizin spermle yumurta karsılasıyor ama döllenemiyor nedense ..dedi doktor

benimki de bilgisayar başına geçti..ben de :126:[/QUOTE]

canım seninki ne oyunu oynuyor adı ne? merak ettim valla

yok kuzu ya aynı benm adet çok düzensizeşti gcende 8 gün erken geldi şimdi 3 gün gecikti ben bişi anlamadım bu işten hastayım şuan yani değişen bişi yok bende
anladım canımcım üzülmek yok biliyon di mi? gel katıl bize dağıt kafanı bekletmeyecekler bizim bebişler inşallah bizleri

herkese merhaba, iyi akşamlar kızlar. topiği gözden geçirdim şöyle bir, bereketli maşallah..darısı tüm isteyenlerle birlikte benim başıma:) bu arada listeye beni de ekler misiniz? 18 eylül bat..

anladım canımcım üzülmek yok biliyon di mi? gel katıl bize dağıt kafanı bekletmeyecekler bizim bebişler inşallah bizleri

amin amin inşallah eylül bizim ayımız olsun
ben bu ayda hamile olmazsam yılbaşından sonraya ertelemek zorundayım çünki taşınmaya denk gelio tam doğum we benm için sıkıntı olur

herkese merhaba, iyi akşamlar kızlar. topiği gözden geçirdim şöyle bir, bereketli maşallah..darısı tüm isteyenlerle birlikte benim başıma:) bu arada listeye beni de ekler misiniz? 18 eylül bat..

iyiaksamlar maveracım:) hoşgeldin.. serapın topiği uğur getirir insallah hepimize ve de tabı kı seraba:)

tamam canım eklerim ayın 18i maşallah çok yoğun olacak topik

amin amin inşallah eylül bizim ayımız olsun
ben bu ayda hamile olmazsam yılbaşından sonraya ertelemek zorundayım çünki taşınmaya denk gelio tam doğum we benm için sıkıntı olur
canım aynı durum bende de var bu ay çok istiyorum ama bana kötü denk geliyor tatile denk geliyor doğum iznim hiç kullanamıyorum ama bebişi de çok sitiyorum

iyiaksamlar maveracım:) hoşgeldin.. serapın topiği uğur getirir insallah hepimize ve de tabı kı seraba:)
amin canım aminnnnn isteyen herkese versin mevlam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…