- Konu Sahibi serap_serap
-
- #2.221
amin canım inşallah, ben geçen ay çok yıprandığımı hissettim, tam doğum günümdü adetimin 3.günü doktora gittim, ondan bir önceki ay prolaktin değerim yüksek çıkmıstı,doktor ilaç vermedi, önümüzdeki ay olcüp ona göre ilaç vercem diye..
neyse gittim sabah aç karnına öğleden sonraya kaldı muayene,kan alın barı aç bekletmeyin dedim, doktorun yardımcısı kız muayene etmeden olmaz dedi, eve geldik esimle, saatlerce ağladım, yazık adamcağız çiçek almıs pasta almıs aksam sürpriz yapmak için ben ağlayınca gitti onları getirdi sakladığı yerdenay su an keman dinliyorum duygusal moda girdim sanırım
zannediyorlar ki o iş olunca hemen hamiş kalıyon sabah kalkıp diyo ki hele test yap bakalım akşam olmuş mu ?ya zaten ne kadar anlatsanda pek anlamıyolar bence
beyaz civciv benim vermem
bizle konuş .. valla benim esim içerde tv izliyor bende geldim kızlarla muhabbet hos oluyor:)
sen ne yaptın anlat bakem bat ne zaman var mı bi gelişme kız?
ben aldım canım şu an dışarıda kümestelerhani civcivler ben niye göremıom nerde bunlarr
ya tamam işte canım sarısı senin beyazı benim siyahı da ireminsen çok mızıkçısınsarı benim işte.ben severim sarı civciv..bebiştir sarı civciv
belli ikonlardan bazı yaylar gevşemiş, kaç ay oldu senin canım
anladım canımcım üzülmek yok biliyon di mi? gel katıl bize dağıt kafanı bekletmeyecekler bizim bebişler inşallah bizleriyok kuzu ya aynı benm adet çok düzensizeşti gcende 8 gün erken geldi şimdi 3 gün gecikti ben bişi anlamadım bu iştenhastayım şuan yani değişen bişi yok bende
anladım canımcım üzülmek yok biliyon di mi? gel katıl bize dağıt kafanı bekletmeyecekler bizim bebişler inşallah bizleri
herkese merhaba, iyi akşamlar kızlar. topiği gözden geçirdim şöyle bir, bereketli maşallah..darısı tüm isteyenlerle birlikte benim başıma:) bu arada listeye beni de ekler misiniz? 18 eylül bat..
amin amin inşallah eylül bizim ayımız olsun
ben bu ayda hamile olmazsam yılbaşından sonraya ertelemek zorundayım çünki taşınmaya denk gelio tam doğum we benm için sıkıntı olur
tamam canım eklerim ayın 18i maşallah çok yoğun olacak topikherkese merhaba, iyi akşamlar kızlar. topiği gözden geçirdim şöyle bir, bereketli maşallah..darısı tüm isteyenlerle birlikte benim başıma:) bu arada listeye beni de ekler misiniz? 18 eylül bat..
iyiaksamlar maveracım:) hoşgeldin.. serapın topiği uğur getirir insallah hepimize ve de tabı kı seraba:)
canım aynı durum bende de var bu ay çok istiyorum ama bana kötü denk geliyor tatile denk geliyor doğum iznim hiç kullanamıyorum ama bebişi de çok sitiyorumamin amin inşallah eylül bizim ayımız olsun
ben bu ayda hamile olmazsam yılbaşından sonraya ertelemek zorundayım çünki taşınmaya denk gelio tam doğum we benm için sıkıntı olur
amin canım aminnnnniyiaksamlar maveracım:) hoşgeldin.. serapın topiği uğur getirir insallah hepimize ve de tabı kı seraba:)
tumet zillisi gelmiş, nasılsın meraklı......
canım ne zamandır düşünüyorsunuz bebek işini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?