- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #2.241
bu ay 3. denememiz olcak canım daha yeni ama ben biraz sabırsızımda... azıcıkta meraklı ama çok az
iyidir canım allaha çok şükür , kızlarrr ben kaçar hem boğazım ağrıyo, hem gözler hemde her yerim ben gittim öpüldünüz.iyim iremim saol sen nasılsın
zilli benim 6. ayım gıkım çıkmıyo daha 3 ay ortalığı yıkıyor.bu ay 3. denememiz olcak canım daha yeni ama ben biraz sabırsızımda... azıcıkta meraklı ama çok az
yalancının burnu düşsün müiyidir canım allaha çok şükür , kızlarrr ben kaçar hem boğazım ağrıyo, hem gözler hemde her yerim ben gittim öpüldünüz.
amin canım amin Mevlam etz vakitte versin göbişlerimize inşallah bebişlerimizi. Balım üzülmek yok hııı üsüntü stres no bebek yes oldu mu?bende bebişi çok istiyorum kuzum allah hakkımızda hayırlısını wersin inşallah
irem gacısı çıkıyon mu gerçekten
bende çıkıyorum kızlar yarın erken kalkmam lazım yorucu bir gün beni bekliyor
havadan mıdır nedir bilmem ye ye doymuyo insan.şimdi kısır yapıp yiyecem canım onu çekti. İnşallah bu ay bebişin seninle olur canım şurada bir halay daha çekeriz....
hadi bakalım hayırlısı hakkında sen akıntı yumoş takma kafana adama çarp habire en iyisi
carptim adami uyuttum geldimmmm
selam arkadaşlar 3 gün önce hamile oduğumu öğrendim Allah sizlere de naiaip etsin inşallah
listenizde vardım dye hatılıyorum doğru mu
yok canım biri forumda yazmış eşinin idrarıyla yapmış ve kabarmış
hadi yaaaeşinden idrarı nasıl almış, benim ki hayatta vermez çişini:)))))
bnimkinden denemedim ama o kadar kıymetli değil herhalde verirdi.
zilli benim 6. ayım gıkım çıkmıyo daha 3 ay ortalığı yıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?