- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #2.261
canım dün erkenden uyumam lazımdı bugün çok ama çokkkkk işim var ve kocişimin yanıan gidcem:124:ulaannnn sizi dovecem haaaa okuya okuya zor gelebildim sonaaa...
ceneniz amma dusmus haaa ozellikle ireeeemmm seraaapppp kizzz zilllikler azicik az konusunn
gozlerim sasi olduuuuu:111kumaktannn:))))
1saaatttir buradayim kisecikler yokkkk
günaydın canım hoşgeldinnnnn durumun nasıl cici hamişgünaydıııınbayadır açılışa gelmiyordum
canım dün erkenden uyumam lazımdı bugün çok ama çokkkkk işim var ve kocişimin yanıan gidcem:124:
günaydın canım hoşgeldinnnnn durumun nasıl cici hamiş
sırf güzel şeyler için gidiyorum canım yoksa eşim gideli 3 gün oldu imkanı yok beni kimse yerimden kıpırdatamazdı 350 km yol az değil herşey bebiş için vallagüle güle git canım kocişin yanınagüzel şeylerle dön
stres yok canım bebiş etkilenir bende aynıyım burada saat 6 dedi mi uyku diye birşey kalmıyor ama öğleden sonrada ayakta duramıyorum acayip uykum geliyor.valla dün akşam 7 de uyuyakalmışım oturduğum yerde. kociş de evde yok. gözümü açtım saat 1uykum kaçtııı. buralarda dolandım. yine uykum geldi uyudum. sabahın köründe kalktım
sanırım biraz stres yapıyorum
stres yok canım bebiş etkilenir bende aynıyım burada saat 6 dedi mi uyku diye birşey kalmıyor ama öğleden sonrada ayakta duramıyorum acayip uykum geliyor.
şu bir iki ay sana sıkıntı olur herhalde canım ondan sonra geçer sanırım(anlatım bozukluğu yaptım)ya hiç sorma gündüz başımı kaldıramıyorum. bir de içtiğim ilaçlar acayip uyutuyor. resmen bayılıyorum. çalışmak bana şimdiden çok zor geliyor.
günaydın serooo geçmişten gelcem azıcık
ilk akşamdan uyumuş kalmışımşimdi de uykum yooook topiğin böyle durumlar için gece vardiyasına ihtiyacı var
halan gelmedi canım değil mi halen daha?
sayfa sana emanet yeni hamiş olursa listeyi düzenler misin canımcım?
bence erken yumurtlama değil kaliteli yumurtlamanı sağlıyodur , kaliteli gacı olup çıkcan iyiceincir takıntısı oldu bende sabah sabah kalktım bir tabak incir yiyorum..
Orkide bu incirler erken yumurtlamama sebep olur mu?
hele bekle test yapmadın di migelmedi, kahverengi akıntıda silince geliyo anlamadım ben bişey ya :26:
kaliteli bebiş doğurmak için canikombence erken yumurtlama değil kaliteli yumurtlamanı sağlıyodur , kaliteli gacı olup çıkcan iyice
hele bekle test yapmadın di mi
kaliteli bebiş doğurmak için canikom
Bu ay gelmezse ben sana gösteririm o kadar incir yedimyok yapmadım , hadi bakalım kaliteli bi yeğen geliyo tey tey tey
Bu, genelde adet döneminin başlangıcından 14 gün sonraya denk gelmektedir. Bu ara dönemde çok daha fazla ilişkiye girmek hamile kalmak açısından oldukça yararlı. Bu dönemlerde afrodizyakları da deneyebilirsiniz örneğin. Spermlerin ömrü ortalama 7 gün olsa da yumurtaların çok daha az bir ömrü vardır, 12-24 saat arası. Hiç çekinmeden notlar alın. Bilime ve istatistiğe hurafelerden çok daha fazla güvenin. Spermleri heba etmekten çekinmeyin, hiç ummadığınız kadar hızlı üretiliyorlar nasıl olsa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?