- Konu Sahibi serap_serap
-
- #2.281
Bu ay gelmezse ben sana gösteririm o kadar incir yedim
şimdi ben 350 km yolu boşuna mı tepecemgelmezse senin kaliteli yumoşla spermcanı buluşturamayan kötü bahtındandır beni döfmek için bahane aramaaa
Bilmem öyle yazuyor ben onların yalancısıyımhöh o kadar olsa durmadan hamile kalırız değildir ya
şimdi ben 350 km yolu boşuna mı tepecem
bilmem öyle yazuyor ben onların yalancısıyım
ne bileyim olsun ben gideyimde üzerime düşen görevi yerine getireyim gerisi mevlama kalmış birşey verirse beni çok mutlu eder vermezse vardır bir hayır der gelecek ayı bekleriz.ya olmazsa dedim, hayırlısı yani lafı neresinden anlıyon öyle hemen
bişey diyemeyeceğim benim vakit yaklaşıyo yavaş yavaş hazırlanayımBence yalan söylüyo onlar ben hiç duymadım 7 yi ...
ne bileyim olsun ben gideyimde üzerime düşen görevi yerine getireyim gerisi mevlama kalmış birşey verirse beni çok mutlu eder vermezse vardır bir hayır der gelecek ayı bekleriz.
Bişey diyemeyeceğim benim vakit yaklaşıyo yavaş yavaş hazırlanayım
bende özleyeceğim canım akşam vakit bulabilirsem girmeye çalışacağım inşallah bakalım olmazsa yarın bir doktora uğrayayım diyorumAllah hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah canım inşallah bir bebişle dönersin yanımıza bak 2 demedim bir dedim
ÖSLİYCEM BUGÜN SENİİ ..
hayırlı olsun canımgünaydın canlarrrrr
artık iş kadınıyım sabah 8de kalkıyorum
kız maraşa gidiyom kocişin yanına oradan da girerim sadece bugün nete giremem belki...kuzu ne zaman döncen geri? özletme...
girerim canım girerimhafta sonu eşinin yanında pazartesi dönerde o ara girer nete yaa o kadar özletmez heralde kendini :26:
nedne atamıyon ki:44:mesaj atamıyom sana seroo sana bugün gerekli mesajı atcam evine gidince görürsün
hayırlı olsun canım
kız maraşa gidiyom kocişin yanına oradan da girerim sadece bugün nete giremem belki...
bende cumartesi giremem belki akşam anca ama pazar tpikteyim lütfen ben gelinceye kadar güzel haberlerde gelsinanladım kuzu
gerçi hafta sonu bende giremem sanırım mezkeze gidicez hafta snu açık öğretim sınawları için... orda net bulamam heralde
girerim canım girerim
nedne atamıyon ki:44:
anladım canım bekliyor olacağımorkiye mesaj attım 10 dk dolsun diye bekliyomyedi beni kk
anladım canım bekliyor olacağım
inşallah canım dua edin bende size yolda dua edeceğim yolcunun duası kabul olurmuşmesaj atamıyom ama bu sefer sana attığım mesajdan ötürüyok canım hala aynı durumdayım kafayı yemezsem görüşürüz yakında :18: sana kolay gelsin , iyiy yolculuklar sağ salim ve bebekli git gel inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?