Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

ya olmazsa dedim, hayırlısı yani lafı neresinden anlıyon öyle hemen
ne bileyim olsun ben gideyimde üzerime düşen görevi yerine getireyim gerisi mevlama kalmış birşey verirse beni çok mutlu eder vermezse vardır bir hayır der gelecek ayı bekleriz.

Bence yalan söylüyo onlar ben hiç duymadım 7 yi ...
bişey diyemeyeceğim benim vakit yaklaşıyo yavaş yavaş hazırlanayım

Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah canım inşallah bir bebişle dönersin yanımıza bak 2 demedim bir dedim

ÖSLİYCEM BUGÜN SENİİ ..

Son düzenleme:
Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah canım inşallah bir bebişle dönersin yanımıza bak 2 demedim bir dedim

ÖSLİYCEM BUGÜN SENİİ ..
bende özleyeceğim canım akşam vakit bulabilirsem girmeye çalışacağım inşallah bakalım olmazsa yarın bir doktora uğrayayım diyorum

hafta sonu eşinin yanında pazartesi dönerde o ara girer nete yaa o kadar özletmez heralde kendini :26:

anladım kuzu
gerçi hafta sonu bende giremem sanırım mezkeze gidicez hafta snu açık öğretim sınawları için... orda net bulamam heralde
bende cumartesi giremem belki akşam anca ama pazar tpikteyim lütfen ben gelinceye kadar güzel haberlerde gelsin

inşallah canım dua edin bende size yolda dua edeceğim yolcunun duası kabul olurmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…