- Konu Sahibi serap_serap
-
- #2.301
inşallah canım dua edin bende size yolda dua edeceğim yolcunun duası kabul olurmuş
sizlerde benim dualarımdasınız bayanlar...kalp kalbe karşı derler ,inan tam bu mesajı atacaktım , hepimize dua et yolcu duası kabul olur diyedualarımdasın bebiş görüşürük...
canım dün erkenden uyumam lazımdı bugün çok ama çokkkkk işim var ve kocişimin yanıan gidcem:124:
kizlarrr bu arada gunaydin herkeslereeeee
[ı]11:22 itibariyle günümüz aydınlandııı , sanada günaydınn canımmm
[/ı]
Günaydın herkese merhaba kızlar :)
ben yeni katıldım aranıza takipteyim, ben de eylül ayına umut bağlayanlardanım BAT 27 eylül, 6 aylık evliyim korunmuyoruz ama henüz hamiş olamadımdoktora falan gitmedim buay folik asit başladım soğan kürünü denedim içemedim :S bu mübarek Cuma gününde Rabbim gönlümüze göre hayırlısını versin ....
Aminnnn...hosgeldin canim aramizaaa....insallh senden de aliriz bu ayy guzel haberlerinii...olurr canim hoşbulduk :) çoookk teşekkür ederim iyi dilekleriniz için, doktora gitmeye korkuyorum aslında, etrafımda yakınlarımdan hamile haberlerini duydukça seviniyorum ama içime batıyor ben niye değil diye, yakın bir arkadaşım kasık çektirdi 2.defa burdan da okudum gitmedim ,soğan kürünü de içemedim :S haklısınız aslında doktora gitmekte fayda var buay da olmazsa gideceğim artık , veeee 2013 de hepimiz anne olacağızzz :)
selamlar..bu ay çarpışma olursa mucize olur bizde.. dün yine sırt sırta yattık..öff.. dövücem kocişi.
kız ovu günü küsme diyom o zamana barış ovu geçince şaka yaptım küsüm dersin
kızlar gunaydınnn:) ben dun size krımızı kartı yedım dedim ama pembeler geldi gitti sizce nedir bu? bugun itibari ile 32 gundur adet olmuyorummm stressde yapmadım çunku geçen ayda oldu sterrss yapmıştım olmuyom olmuyom dıe dun adet oldum sandım ama olmamışımm bende anlayamadımmmm bu durumu....sonum hayır olsun inş..:)belirti yada sandıklarım adet belirtileriylr birebir bu arada göğüslerim çok ağrıoo elleyince bile acıyo.sabah kalktığımda bi kahvaltı yapmak istemedim gibi ama yaptımm :) bu sefer kabızlık sorunu yaşadım....ve sol yumurtalığımda ağrı var sankı kazınıyo gibi oluyo yara karıncalar gezioda kaşınıo gibi değişik bişe bakalım ne olur???????
canım sen test yaptın mı bu ay? hava değişikliğinden olabilir gecikme..
tamam canım gider gelirim sağ salim inşallahhiiimmm kocisin yanina mi gideceeeenn
iyi bakalimmm gule gule gittt guzel guzel gellll emiiii
hoşgeldin canım aramıza hayırlı olur inşallah bebişlerimiz ve bizim içinGünaydın herkese merhaba kızlar :)
ben yeni katıldım aranıza takipteyim, ben de eylül ayına umut bağlayanlardanım BAT 27 eylül, 6 aylık evliyim korunmuyoruz ama henüz hamiş olamadımdoktora falan gitmedim buay folik asit başladım soğan kürünü denedim içemedim :S bu mübarek Cuma gününde Rabbim gönlümüze göre hayırlısını versin ....
bende seni dövecen az kaldı son noktadayımselamlar..bu ay çarpışma olursa mucize olur bizde.. dün yine sırt sırta yattık..öff.. dövücem kocişi.
canım bir kanda baktır istersen belki bebişin senledir gördüğün kanda yerleşme kanamasıdırkızlar gunaydınnn:) ben dun size krımızı kartı yedım dedim ama pembeler geldi gitti sizce nedir bu? bugun itibari ile 32 gundur adet olmuyorummm stressde yapmadım çunku geçen ayda oldu sterrss yapmıştım olmuyom olmuyom dıe dun adet oldum sandım ama olmamışımm bende anlayamadımmmm bu durumu....sonum hayır olsun inş..:)belirti yada sandıklarım adet belirtileriylr birebir bu arada göğüslerim çok ağrıoo elleyince bile acıyo.sabah kalktığımda bi kahvaltı yapmak istemedim gibi ama yaptımm :) bu sefer kabızlık sorunu yaşadım....ve sol yumurtalığımda ağrı var sankı kazınıyo gibi oluyo yara karıncalar gezioda kaşınıo gibi değişik bişe bakalım ne olur???????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?