Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

kızlar arkadaşın evindeyim bir bakayım dedyolbi herkes kendine iyi baksın saat 2 de ben yolcu herkes kendine iyi baksın

yok gelmedi halam falan üstüne gelen hala kızıda gitti kahverengi kesildi tamamen

kızlar batıma 2 gün var. bugün ovulasyon testi yaptın iki çizgi de aynı koyulukta çıktı. pozitif yani. ben ilk hamileliğimi de böyle öğrenmiştim ama erken sevinmek istemiyorum. yarın sabah gebelik testi yapıcam

inşallah olumlu güzel verirsin tatlım.

hayırlı olsun şimdiden canım , test yapma direk kana baktır benceee ......

arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım. ağustostan ümidmi kesip eylülden umutluyum :) yumurta takibi yapılıyor bana. 5 gün klomen kullandım. pazartesi tekrar doktora gideceğim. umarım olurr. hamile kalanları tebrik ediyorum, Allah güzel güzel doğurmayı nasip etsinn, benim gibi olanlara da kolay gelsin tez vakitte bebiş sahibi olsunlar inşallaahhhh :))

Son düzenleme:
1500

ay bi nebze de olsa rahatladı valla. ama ben de stres bitmez yenisini bulurum. şimdiki stresim kesede bebek görülecek mi görülürse kalp sesi duyulacak mı......

hey maşallah 2 katındanda fazla sabret zamanı gelsin hepsi olur, sen anın tadını çıkar stres yapana kadar.........

yok gelmedi halam falan üstüne gelen hala kızıda gitti kahverengi kesildi tamamnce kaknden
anam inşallah hayırlısıyla güzel haberlerini de alırız....

canım inşallah bebişin seninledir ama be sonuçkanda baktır canım kesin nce
kızlaaar bugün ultrason yapıldı. nokta kadar kese görüldü
İnşallah kalp atışlarınıda duyarsın canım

ben bugun yıne kan verdım saglık ocagında. sonucu pzt alıcam. hafta sonu bekleyısle gecıcek. ama dun gece yıne test yaptım bu sefer daha koyu cıktı çizgim. degerımın yukseldıgını dusunuyorum ama saglıklı bır yukselıs mı bakalım bekleyıp gorucez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…