- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #2.321
tamam canım gider gelirim sağ salim inşallah
hoşgeldin canım aramıza hayırlı olur inşallah bebişlerimiz ve bizim için
bende seni dövecen az kaldı son noktadayım
canım bir kanda baktır istersen belki bebişin senledir gördüğün kanda yerleşme kanamasıdır
kız irem naptın Bir gelişme var mı geldiği halan
kızlar batıma 2 gün var. bugün ovulasyon testi yaptın iki çizgi de aynı koyulukta çıktı. pozitif yani. ben ilk hamileliğimi de böyle öğrenmiştim ama erken sevinmek istemiyorum. yarın sabah gebelik testi yapıcam
kızlaaar bugün ultrason yapıldı. nokta kadar kese görüldü
kızlar batıma 2 gün var. bugün ovulasyon testi yaptın iki çizgi de aynı koyulukta çıktı. pozitif yani. ben ilk hamileliğimi de böyle öğrenmiştim ama erken sevinmek istemiyorum. yarın sabah gebelik testi yapıcam
selamlar..bu ay çarpışma olursa mucize olur bizde.. dün yine sırt sırta yattık..öff.. dövücem kocişi.
kızlaaar bugün ultrason yapıldı. nokta kadar kese görüldü
1500değerin kaç oldu de bakalım ....
canimmm icin rahatladi mi simdik bak ne guzel gormussunnn gozun aydin tatlimmmm
1500
ay bi nebze de olsa rahatladı valla. ama ben de stres bitmez yenisini bulurum. şimdiki stresim kesede bebek görülecek mi görülürse kalp sesi duyulacak mı......
anam inşallah hayırlısıyla güzel haberlerini de alırız....yok gelmedi halam falan üstüne gelen hala kızıda gittikahverengi kesildi tamamnce kaknden
canım inşallah bebişin seninledir ama be sonuçkanda baktır canım kesin ncekızlar batıma 2 gün var. bugün ovulasyon testi yaptın iki çizgi de aynı koyulukta çıktı. pozitif yani. ben ilk hamileliğimi de böyle öğrenmiştim ama erken sevinmek istemiyorum. yarın sabah gebelik testi yapıcam
İnşallah kalp atışlarınıda duyarsın canımkızlaaar bugün ultrason yapıldı. nokta kadar kese görüldü
kahverengi yine geliyo ama dünkü gibi değil, pazara kadar bekliycem öyle veya böyle salı bana doktor yolları görünyo ...........anam inşallah hayırlısıyla güzel haberlerini de alırız....
geleceği varsa da gelmeyecek sende bu ümitsizlik varkenkahverengi yine geliyo ama dünkü gibi değil, pazara kadar bekliycem öyle veya böyle salı bana doktor yolları görünyo ...........
geleceği varsa da gelmeyecek sende bu ümitsizlik varken
bakalaım canım bekleyelim görelim mevlem neylerya ümit edeceğim hiç bişey yokki bat gelmedi daha, hiç bir belirtim yok ne göğüs ne kasık ne bel her tarafım normal sınırlarda 90-60-90 nımhayırlısı ya bekliycem pazarı bakalım noluyo....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?