- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #2.341
canım acilde verme şansın yok mu?ben bugun yıne kan verdım saglık ocagında. sonucu pzt alıcam. hafta sonu bekleyısle gecıcek. ama dun gece yıne test yaptım bu sefer daha koyu cıktı çizgim. degerımın yukseldıgını dusunuyorum ama saglıklı bır yukselıs mı bakalım bekleyıp gorucez
ben bugun yıne kan verdım saglık ocagında. sonucu pzt alıcam. hafta sonu bekleyısle gecıcek. ama dun gece yıne test yaptım bu sefer daha koyu cıktı çizgim. degerımın yukseldıgını dusunuyorum ama saglıklı bır yukselıs mı bakalım bekleyıp gorucez
bilmem düşünmedim, stres oluyorum oyle. beklemek daha ıyı benım ıcın su an.
ben kaçar kızlar çok yorgunum azcık yatam
canım okulun resimleri diğer pc de kaldı. ama başka resim gööndreyim bens sana olur mutayuk seniii gidiyon mu git dinlen yorulmuşundurbende senden resimleri istiyecektim mail at diye civcivlerinde resmi var mı iremle tanışmak isterim
güzelmiş ...........................
attım canım foto başka foto bulamadım en az kişiler olan fotolardan attım sana
1500
ay bi nebze de olsa rahatladı valla. ama bende stres bitmez yenisini bulurum. şimdiki stresim kesede bebek görülecek mi görülürse kalp sesi duyulacak mı......
kız deli ben de hamilelik belirtisi falan olmadı biliyon mu.... boşaa oramı buramı mıncıklıyomuşum sapık gibiya ümit edeceğim hiç bişey yokki bat gelmedi daha, hiç bir belirtim yok ne göğüs ne kasık ne bel her tarafım normal sınırlarda 90-60-90 nımhayırlısı ya bekliycem pazarı bakalım noluyo....
çooook sağğoool bugeeem tatlı bugeemmaşallahhhh orkidem değerin ne güsel artmışşş maşallahhh tütütüüüüü
:124:hadi gözün aydın canım :124::124:kanda baktırdın mı değerine kafamız rahat olsun:124:sabah test yaptım çift çizgi:)
sabah test yaptım çift çizgi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?