- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #2.361
uzun zaman oldu di mi anne haberi almayalıtebrikleeeeer. Allah tamamına erdirsin
:124:hadi gözün aydın canım :124::124:kanda baktırdın mı değerine kafamız rahat olsun:124:
hayırlı olsun :) bat nezamandı?sabah test yaptım çift çizgi:)
aynı sıkıntıları yaşıyoruz o zaman canım bende köy öğretmeniyim gözün aydın ne diyeyim sana yoldaş geldi. Ne güzel eşin yanındaymış benim ki 350 km uzaktadaha eşime söylemedim bile.uyuyo. köyde öğretmenim ben belki bugün giderim test için. belki de bikaç gün bekler aynı anda doktora da giderim. çünkü gitmek biraz sıkıntı oluyor. hele babamız bi uyansın
aynı sıkıntıları yaşıyoruz o zaman canım bende köy öğretmeniyim gözün aydın ne diyeyim sana yoldaş geldi. Ne güzel eşin yanındaymış benim ki 350 km uzakta
hayırlı olsun :) bat nezamandı?
ne güzel canım amin. Benim o da imkansız benim okul birleştirilmiş sınıflardan oluşuyo iki öğretmeniz.gerçi eşimde öğretmen değil...allah yardımcın olsun. biz aynı okuldayız şükür
bat yarın normalde canım
tekrardan hayırlı olsun.. benimde 12 eylül bat ama bugün test yaptım negatif..
benim ancak buün çıktı zaten.çok erken çıkmıyor
daha önce denedin mi? bu sefer ilk defa çatlatma iğneside vuruldum.. Allahım sen büyüksün..
kız deli ben de hamilelik belirtisi falan olmadı biliyon mu.... boşaa oramı buramı mıncıklıyomuşum sapık gibi
çooook sağğoool bugeeem tatlı bugeem
sabah test yaptım çift çizgi:)
ben çıktım kızlar
Yok gitmeyeceğim doktoranere gidiyon mu bügun doktora detay vermeden gidilmez burda yawww............... ama ben yeni gelmiştim
ne kızıyon beYok gitmeyeceğim doktora
işte canım sıkkınne kızıyon be
işte canım sıkkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?