- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #2.381
yok canım kararlıyım gitmeyeceğim aksini dua etmeye başladım şimdi..bence git sen doktora yarına sıkıntın geçer gitmediğine canın sıkılır.................
Kızlar ben çıktım dua edin erken toparlayayım kendimi
senin yaşadıklarını şimdi ben yaşıyorum canımn'oldu ki? canım iyi misin sen ya? neyin var?
ben de birazdan çekime gidicem.düğün var bugün.gelinimin güzel fotoğraflarını çekicem.bu arada kocişle barıştık.ilk adımı o attı..dayanamaz demiştim ben korkulur bizden görüşürüz kızlar..
senin yaşadıklarını şimdi ben yaşıyorum canım
canım benim ya...uzaklık gerçekten zor.ben yaşamadım ama çevremde eşinden uzak olan öğretmen arkadaşlarım var.nasıl bir yasadır,anlamadım.büyük saçmalık gerçekten..barışırsınız, oluyor öyle arada.
efendim tatlıııımorkideeeeee
allah allah senin bebişin sessiz geldi diye benimki trompet çalmasın mı, belki benim ki cıngan anası gibi sessiz geleceğini hiç sanmamm beni umutlandırmaya çalışmayın test yapmıycamyarında bişey olmazsa ancak yaparım ben çift çizgiyi ilkinde de net göremeyen biri olarak yapıyım bunalıma giriyim istiyonuz ağlarım haaa
oooo battaşım görmüşün çiftleri maşallahdaha güzel haberlerinide alcaz inşallah tey tey tey
nere gidiyon mu bügun doktora detay vermeden gidilmez burda yawww............... ama ben yeni gelmiştim
efendim tatlıııım
ehhhh sen de ne uğraşcam kız seni ikna etmekle süreç sana zaten ne olacağını gösterir
uğraşmana gerek kalmadı canım ben kendimi tanıyom geldi kırmızılarrr , sero canım 4 ekim benim kiii............
ben bunu hiç beğenmedim
ben perşembe anlayıp ümidi kesmiştimde geç gelip beni stres etti, neyse doktorada gitcem bakalım ekim bize neler getircek....
ben perşembe anlayıp ümidi kesmiştimde geç gelip beni stres etti, neyse doktorada gitcem bakalım ekim bize neler getircek....
canım hayırlısı olsun hakkımızda sıkma canını benim ablamın 7 sene olmadı tedavide gördü ve tedavi ile bile olmadı problem yoktu her ikisindede sonunda olursa olur olmazssa olmaz dedi ve ve o ay 5 haftalık hamile olduğunu öğrendi diyyeceğim şu ki er yadaa geç bebeklerimizi kucağımıza alacağız yeter ki sabır
kızlar çok heyecanlıyım.. çok çok silikte olsa ikinci çizgi çıktı.adetim 12 eylül.. umutlanıp tekrar üzülmek istemiyorum..
hayırlı olsun canım, yarın acilde yada dayanabilsen pazartesi gider kanda baktırırsın silikse vardır,
yapmadığın hata ben olsam çok tan yapmıştım testKızlar bnm bu ayın 4unde olmam gerekıodu ama olmadım 4 gun gecıkmem var suanda test de yapmadım daha sızce yapsam cıkarmı daha beklemelımıyım..of cok karrsızım karnım agrıo ama kızlar karın agrısı ılla adet belırtısı olack dıe bırsey yok hamılelık belırtısı de olabılır test yap cıkar dıolar ..goguslerım zaten sıs ama korkuyorum test yapmaya yardım edım banaaa :44:
üzülme canım yeni bir ay ve yeni başlangıçlarben perşembe anlayıp ümidi kesmiştimde geç gelip beni stres etti, neyse doktorada gitcem bakalım ekim bize neler getircek....
ben yokken gelmişsin canım ama yine de hoşgelmişsin.Kizlaaaaaarrrrrr herkeze iyi aksamlar.... :)))))
canım idrar için bekle ama kanda baktırabilirsin...kızlar çok heyecanlıyım.. çok çok silikte olsa ikinci çizgi çıktı.adetim 12 eylül.. umutlanıp tekrar üzülmek istemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?