Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

Kızlar ben çıktım dua edin erken toparlayayım kendimi

n'oldu ki? canım iyi misin sen ya? neyin var?

ben de birazdan çekime gidicem.düğün var bugün.gelinimin güzel fotoğraflarını çekicem. bu arada kocişle barıştık.ilk adımı o attı..dayanamaz demiştim ben korkulur bizden görüşürüz kızlar..

senin yaşadıklarını şimdi ben yaşıyorum canım

biraz zor gibi görünüyor canım. Az önce deprem oldu maraşta hafiften sallandık ama inattan aramadım eşimi

kızlar dün gece den beri belimde sağ kasığımda feci bir ağrı ve inceden gelen bir akıntı devam ediyor yumurtladımmı ki

efendim tatlıııım
ehhhh sen de ne uğraşcam kız seni ikna etmekle süreç sana zaten ne olacağını gösterir

Kızlar bnm bu ayın 4unde olmam gerekıodu ama olmadım 4 gun gecıkmem var suanda test de yapmadım daha sızce yapsam cıkarmı daha beklemelımıyım..of cok karrsızım karnım agrıo ama kızlar karın agrısı ılla adet belırtısı olack dıe bırsey yok hamılelık belırtısı de olabılır test yap cıkar dıolar ..goguslerım zaten sıs ama korkuyorum test yapmaya yardım edım banaaa :44:

ben perşembe anlayıp ümidi kesmiştimde geç gelip beni stres etti, neyse doktorada gitcem bakalım ekim bize neler getircek....

canım hayırlısı olsun hakkımızda sıkma canını benim ablamın 7 sene olmadı tedavide gördü ve tedavi ile bile olmadı problem yoktu her ikisindede sonunda olursa olur olmazssa olmaz dedi ve ve o ay 5 haftalık hamile olduğunu öğrendi diyyeceğim şu ki er yadaa geç bebeklerimizi kucağımıza alacağız yeter ki sabır

ben perşembe anlayıp ümidi kesmiştimde geç gelip beni stres etti, neyse doktorada gitcem bakalım ekim bize neler getircek....

canım hayırlısı olsun hakkımızda sıkma canını benim ablamın 7 sene olmadı tedavide gördü ve tedavi ile bile olmadı problem yoktu her ikisindede sonunda olursa olur olmazssa olmaz dedi ve ve o ay 5 haftalık hamile olduğunu öğrendi diyyeceğim şu ki er yadaa geç bebeklerimizi kucağımıza alacağız yeter ki sabır

yok anım sıkmıyorum canımı daha 3. ay sayılır , ben başka bişey mi var diye korktum açıkçası, salı doktora gidince anlıycam akla karayı hepimizin hakkında hayırlısı inşallah............

hayırlı olsun canım, yarın acilde yada dayanabilsen pazartesi gider kanda baktırırsın silikse vardır,

çatlatma iğnesi olmuştum bu ay.. iki yumoşum vardı.. çok heyecanlıydım.. silik çizgiyi görünce daha bir heyecanlandım..inşallah bebişim benimledir. Rabbaim bana sana isteyen herkese nasip etsin.. kucaklarımızı sağlıklı,hayırlı evlatlarla doldursun.. :)

yapmadığın hata ben olsam çok tan yapmıştım test

üzülme canım yeni bir ay ve yeni başlangıçlar

Kizlaaaaaarrrrrr herkeze iyi aksamlar.... :)))))
ben yokken gelmişsin canım ama yine de hoşgelmişsin.

kızlar çok heyecanlıyım.. çok çok silikte olsa ikinci çizgi çıktı.adetim 12 eylül.. umutlanıp tekrar üzülmek istemiyorum..
canım idrar için bekle ama kanda baktırabilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…