- Konu Sahibi serap_serap
-
- #2.401
kızlar çok heyecanlıyım.. çok çok silikte olsa ikinci çizgi çıktı.adetim 12 eylül.. umutlanıp tekrar üzülmek istemiyorum..
aynen canım eğer bir gün girmezsem anlayın bana birşey olmuş diye bugün ireme söyledimewet tatlım ben bugün giremm sanıyodum yorgun olurum falan die ama dayanamadım yine
sewiyorum kk'yı
Kız napıyon yeni annişkan testi yaptııır
aynen canım eğer bir gün girmezsem anlayın bana birşey olmuş diye bugün ireme söyledim
Kız napıyon yeni anniş
çocuk bünyeyi değştiriyor demek ki canım belki bebiş uyku istiyordur. saat 7 ye kadar alışveriş yaptım sonra kayınvalidem aradı mercimek köftesi yapmış gel beraber yiyelim diye oraya geçtim. oradan da eşim geldi aldı eve bıraktı akşam geç gelecekmiş bende erkenden yataım dedim anahtarını yanına al dedim. yani derinlemesine konuşmadık yarında basıp gidecem zaten urfaya.Boşu boşuna o kadar yolu tepmiş oldum anlayacağın canımkız ne yapayım. uyku düzeni değişti. tüm gün fosur fosur uyuyorumgece de hortlak gibi oturuyorum sen nasılsın, eşinle arayı düzelttin mi? geçmiş olsun hafif sarsıntı yaşamışsınız
yapmadığın hata ben olsam çok tan yapmıştım testsabah yapıcm cnm kocm test alıck bu aksam sonucu paylasıcm sızınle..
günaydıııııın
günaydın kızlar....
günaydıııııın
günaydın kızlar....
sizlere de günaydııınnnkeyifler nasıl bakalım
sizlere de günaydııınnnkeyifler nasıl bakalım
inşallah canım sen moralini yüksek tut rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla verecektir emin ol...slm kızlar ben aranıza yeni katıldım bende agustos ayından ümidimi kestim gecen ay klomen kullandım çok güzel bir yumurtam oluştu ve çatladı hamilelik beklerken peşine 2 tane kist oluşmuş bugün adetimi geçeli tam 6 gün oldu 2 gün önce testte negatif çıkmıştı doktor yinede bi kan testi yaptır dedi onuda salı günü yapacagım ama umudum yok bu kistler çok moralimi bozdu bu ay çok ümitlenmiştim ama şimdi ümidim eylül e kaldı inşallah bu sayfadaki herkes eylül de hamile kalır.....
slm kızlar ben aranıza yeni katıldım bende agustos ayından ümidimi kestim gecen ay klomen kullandım çok güzel bir yumurtam oluştu ve çatladı hamilelik beklerken peşine 2 tane kist oluşmuş bugün adetimi geçeli tam 6 gün oldu 2 gün önce testte negatif çıkmıştı doktor yinede bi kan testi yaptır dedi onuda salı günü yapacagım ama umudum yok bu kistler çok moralimi bozdu bu ay çok ümitlenmiştim ama şimdi ümidim eylül e kaldı inşallah bu sayfadaki herkes eylül de hamile kalır.....
benim ki süper , seni sormalı............
eh işte idare eder canım dün acayip yorulmuşumnabersin serom , moralin nasii
eh işte idare eder canım dün acayip yorulmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?