Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

aynen canım eğer bir gün girmezsem anlayın bana birşey olmuş diye bugün ireme söyledim

Kız napıyon yeni anniş

kız ne yapayım. uyku düzeni değişti. tüm gün fosur fosur uyuyorumgece de hortlak gibi oturuyorumsen nasılsın, eşinle arayı düzelttin mi? geçmiş olsun hafif sarsıntı yaşamışsınız

kız ne yapayım. uyku düzeni değişti. tüm gün fosur fosur uyuyorumgece de hortlak gibi oturuyorumsen nasılsın, eşinle arayı düzelttin mi? geçmiş olsun hafif sarsıntı yaşamışsınız
çocuk bünyeyi değştiriyor demek ki canım belki bebiş uyku istiyordur. saat 7 ye kadar alışveriş yaptım sonra kayınvalidem aradı mercimek köftesi yapmış gel beraber yiyelim diye oraya geçtim. oradan da eşim geldi aldı eve bıraktı akşam geç gelecekmiş bende erkenden yataım dedim anahtarını yanına al dedim. yani derinlemesine konuşmadık yarında basıp gidecem zaten urfaya.Boşu boşuna o kadar yolu tepmiş oldum anlayacağın canım

slm kızlar ben aranıza yeni katıldım bende agustos ayından ümidimi kestim gecen ay klomen kullandım çok güzel bir yumurtam oluştu ve çatladı hamilelik beklerken peşine 2 tane kist oluşmuş bugün adetimi geçeli tam 6 gün oldu 2 gün önce testte negatif çıkmıştı doktor yinede bi kan testi yaptır dedi onuda salı günü yapacagım ama umudum yok bu kistler çok moralimi bozdu bu ay çok ümitlenmiştim ama şimdi ümidim eylül e kaldı inşallah bu sayfadaki herkes eylül de hamile kalır.....

inşallah canım sen moralini yüksek tut rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla verecektir emin ol...

niye yarın değilde salı gün verecen ki ver biran öncede rahatla, inşallah bebişin seninledir her hangi bir belirtin var mı ya........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…