Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

niye yarın değilde salı gün verecen ki ver biran öncede rahatla, inşallah bebişin seninledir her hangi bir belirtin var mı ya........

muayenemi özelde yaptırıyorum ama 40 lira kan testi o parayı defalarca verdim gerçi ama hepsi boş çıktı bu sefer umudum zaten yok saglık ocagında p.tesi verip salı alacagım sonucu bende öyle yapmaktansa devlet hastanesinden salı gününe randevu aldım bi çare belki daha iyi anlar da başka bir tedavi verir diye umut işte....

süperdi bayıldım vallaaa............

oww 5 saat ben nete bile giremezdim ii en azından kendini göstermişsin ne aldın bakıyım kendine bişeyler aldın mı
aldım canım aldım 2 tane pantolon aldım kumaş 5 tane penye aldım acayip uygundu. 2 tane takımınn içine gömlek aldım. 2 tane de bol olan etekler varya geniş onlardan aldım....

civcivlerim benim anneleri ile beraber aldım ama çok tatlılar ya...

anladım, ben aynı gün sağlık ocağından alırsın diye düşünmüştüm...

sen çarşıyı satın almışın yaw, sende stres sinir hiç bişey kalmamalı........

ya doktora gitcem ya 10 da randevum kan testi 12 ye kadar çıkar mı sence özele gitcem nihayetinde , eğer çıkarsa doktora gidiyom demeden öğleden önce için izin alıcamda .........

ya doktora gitcem ya 10 da randevum kan testi 12 ye kadar çıkar mı sence özele gitcem nihayetinde , eğer çıkarsa doktora gidiyom demeden öğleden önce için izin alıcamda .........
canım ne ye baktıracaksın ki kanda hormonsa biraz geç çıkıyo

dün ahkamlar kesen bi cadı vardı ona gülüyom aaa gülüyom diye üzülyon ne kötüsün
ya ben kahvaltı yapmadım daha, kocişte yokki çalşıyo olsada hazırlasaydı keşke
kalk mkahvaltını yap halanda gelmiş iyice yorgun düşersin

canım ne ye baktıracaksın ki kanda hormonsa biraz geç çıkıyo

kalk mkahvaltını yap halanda gelmiş iyice yorgun düşersin

adetken gitcem neye bakar bilmiyom ki sadece hormona bakar galiba yaptıran varsa bilgi verse kızlar banaa , ya o gün çıkar mı yoksa ertesi güne kalır mı tüm gün izin alsam yeter mi ki, doktora gidiyom dmek istemiyodum aslında....

aynı gün çıkar canım hormon ama öğleden sonraya kalabilir onu demek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…