- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #2.421
buradan saat 2 gibiydi çıktım çıkış o çıkış anlayacağın sezon sonu olduğu için bayağı da uygundu7 de dönmüşün alışverişten kaç saat yaptın alışveriş
civcivler nasıldı?
buradan saat 2 gibiydi çıktım çıkış o çıkış anlayacağın sezon sonu olduğu için bayağı da uygundu
niye yarın değilde salı gün verecen ki ver biran öncede rahatla, inşallah bebişin seninledir her hangi bir belirtin var mı ya........
aldım canım aldım 2 tane pantolon aldım kumaş 5 tane penye aldım acayip uygundu. 2 tane takımınn içine gömlek aldım. 2 tane de bol olan etekler varya geniş onlardan aldım....süperdi bayıldım vallaaa............
oww 5 saat ben nete bile giremezdim ii en azından kendini göstermişsinne aldın bakıyım kendine bişeyler aldın mı
iyidir canım seni sormalı.?sizlere de günaydııınnnkeyifler nasıl bakalım
herkes hoşgelmiş......
muayenemi özelde yaptırıyorum ama 40 lira kan testi o parayı defalarca verdim gerçi ama hepsi boş çıktı bu sefer umudum zaten yok saglık ocagında p.tesi verip salı alacagım sonucu bende öyle yapmaktansa devlet hastanesinden salı gününe randevu aldım bi çare belki daha iyi anlar da başka bir tedavi verir diye umut işte....
git canım git bebişe iyi bak karışmam sonra hıiyidir canım seni sormalı.?
hoş buldukbirazdan arkadaşlarla kahvaltıya gideceğiz
aldım canım aldım 2 tane pantolon aldım kumaş 5 tane penye aldım acayip uygundu. 2 tane takımınn içine gömlek aldım. 2 tane de bol olan etekler varya geniş onlardan aldım....
civcivlerim benim anneleri ile beraber aldım ama çok tatlılar ya...
akşam azcık daha vardısen çarşıyı satın almışın yaw, sende stres sinir hiç bişey kalmamalı........
akşam azcık daha vardı
yarın sabah götürecekmiş eşimkalmasın , ne zaman gidiyon urfaya.........
ne oldu kız neden gülüyoniyi bakalım
yine gülüyon
canım ne ye baktıracaksın ki kanda hormonsa biraz geç çıkıyoya doktora gitcem ya 10 da randevum kan testi 12 ye kadar çıkar mı sence özele gitcem nihayetinde , eğer çıkarsa doktora gidiyom demeden öğleden önce için izin alıcamda .........
kalk mkahvaltını yap halanda gelmiş iyice yorgun düşersindün ahkamlar kesen bi cadı vardı ona gülüyom aaa gülüyom diye üzülyon ne kötüsün
ya ben kahvaltı yapmadım daha, kocişte yokki çalşıyo olsada hazırlasaydı keşke
canım ne ye baktıracaksın ki kanda hormonsa biraz geç çıkıyo
kalk mkahvaltını yap halanda gelmiş iyice yorgun düşersin
aynı gün çıkar canım hormon ama öğleden sonraya kalabilir onu demek istedimadetken gitcem neye bakar bilmiyom ki sadece hormona bakar galiba yaptıran varsa bilgi verse kızlar banaa , ya o gün çıkar mı yoksa ertesi güne kalır mı tüm gün izin alsam yeter mi ki, doktora gidiyom dmek istemiyodum aslında....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?